Det har verkligen regnat hela dagen.. Det har varit kallt, grått och regnat. Trotts det har jag varit på bra humör, och riktigt glad igen sen jag kom tillbaka från Sverige. Vi hade kunder hela dagen i stallet idag, och det kommer mer imorgon... puh! Imorgon ska jag också tävla en häst från jobbet, håll tummarna!!

Ikväll var jag iväg på en lite tjej middag med mina tjejkompisar, vi åt risotto och drack ett glas vin, verkligen kul att se de igen. Men nu är det mer än dags att sova, godnatt bloggen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Jag sminkar mig inte jätte ofta och sminkar mig inte heller på något speciellt sätt, man jag älskar att vara sminkad och smink i allmänhet. Så jag tänkte visa mitt favorite smink som alltid finns i min necessär!


Jag har i stort sätt samma sminkning till vardags som jag har till fest, jag ändrar bara några få saker. Jag har founndation, puder, solpuder, rosh. Jag målar i ögonbrynen lite och böjer ögonfransarna, sen har jag alltid liteögonskugga - som jag gör mycket tydligare när jag ska på fest annars har jag bara lite. Sen har jag maskar bara på över fransarna för jag har så långa under fransar så tycker inte det passar mig. På fest kan jag lägga liiiiiite maskar på under fransarna och lite kajal. 

Likes

Comments

Nu är jag klar för idag tjoho! Jag har jobbat och gjort mina hästar, ridit en annan häst som jag brukar rida en gång i veckan, skrittar ut på lillen. Lillen var så spänd och pigg, jag vill ju att han ska vara så men det är inte kul att skritta ut när han är så haha, han kan få vara så på banan men inte när vi rider ut haha.. jaja man kan inte få allt!

Nu ligger jag ner bäddad i min säng med min Nap Queen tröja och tänkte jag skulle läsa lite, och jag kommer antagligen somna.. så jag sover tills jag vaknar sen tänkte jag gå upp och laga mat, kolla film och lägga på ett till täcke på lillen. En riktigt vilodag, i'm lovin' it!

Likes

Comments

​Jag är verkligen en stressig person, men inte så det syns utan på, istället är det extremt inåt riktat. Detta stör egentligen ingen mer än mig själv, men det förstör så mycket så många gånger. Jag kan inte njuta av tiden här i Tyskland till hundra procent ibland, jag är otroligt fri. Jag kan säga upp mig imorgon och flytta hem om jag vill. Alltså är jag inte bunden här på NÅGOT sätt. Så en dag som idag när jag vaknar och är lite ledsen utan ens veta varför vill jag bara hem. För det är tryggare att vara hemma och vara nära de personerna som byter mest i ditt liv.(Detta är också dagar när jag inte orkar vara vuxen längre) Jag går runt hela morgonen och tänker på hur jag skulle kunna göra i framtiden i Sverige men jag ska bara stå ut till sommaren först för då har jag varit här i 2 år och då känner jag mig okej nöjd med vad jag åsta kommit. Och helt ärligt, jag ÄLSKAR mitt jobb, jag tycker livet är ganska skönt just nu. Det ända som jag är lite ledsen för är att mina hästar säljs av och jag får börja om med nya unghästar att rida in. MEN, vad gör det jag lär mig ju mycket på det också. Jag får utvecklig och jag lär mig något nytt efter varje häst. Ändå går jag runt och tänker att jag inte är nöjd, och jag är sån som person och det gör också att jag jobbar hårdare, men det gör också att jag tappar lusten och orken för jag vet inte hur jag ska lyckas göra mig sjlv nöjd.. Jag slår liksom knut på mig själv. 


Så återigen jag kan börja packa mina väskor och åka hem imorgon om jag vill. Men det är jag för det första alldeles för stolt för , för det andra känner jag att jag ger upp alltså jag är inte NÖJD igen, och för det tredje jag är rädd för att flytta hem också för jag vet inte hur jag ska lyckas leva på det jag älskar där hemma och jag är inte beredd att ge upp det nu. Jag kommer flytta hem en dag och jag kommer hitta en lösning på hur jag kommer kunna leva på det. Men just nu är jag ju här. Jag har ett jobba jag gillar, en bra lägenhet, jag känner att jag utvecklas, jag trivs helt okej. Det ända som är att jag längtar hem. Och det låter jag dagligen förstöra min vistelse här. Jag får ju lämna när jag vill men ändå gör jag inte det. Så då måste det ju finnas saker jag stannar för och därför måste jag också passa på att njuta av tiden här tills jag verkligen känner att nu är det dags att åka hem. För den dagen kommer förr eller senare jag behöver ju inte gå runt och gör mig mer olycklig än vad jag behöver för då kan jag ju lika gärna flytta hem nu. PUNKT.

Likes

Comments

Dagen har varit så himla upp och ner. Jag har haft så mycket tänkar i huvudet och bara rörigt helt enkelt..! Men nu är jag hemma iallafall, jag har ändrat min plan med lillen lite. Jag longerar honom i grimma idag, rider ut imorgon, dressyr på fredag och en genom joggning på lördag sen tävling på söndag. Känns bra jag måste försöka hålla honom motiverad och pigg, så jag vill inte få för många dagar på banan.

Jag måste handla, städa och fixa lite här hemma sen skriver jag mer utförligt om dagen och varför mitt huvud gått på speed idag, puss!

Likes

Comments