Igår var det torsdag och jag myste runt i min nya fina och gula tröja hela dagen. Efter skolan hämtade jag upp Anna som jag inte träffat på ett bra tag. Vi hann med mycket mysigt så som att ta en roadtrip, köpa med oss mat och sitta i en park, träffa Folke en snabbis, dricka te i sängen och sitta ute till sena timmar och prata om livet. Så himla mysigt att catcha upp med en människa som ändå vet så mycket om ens liv. När jag kom hem tappade jag upp ett varmt bad för att återfå min kroppsvärme igen, innan jag toksomnade med Viktor i telefon.
Nu ska jag strax åka mot skolan, hoppas ni får en fin fredag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter att jag akut behövde åka från skolan igår för att ta min bror till akuten så blev det varken mycket till plugg eller någon sömn inatt så jag var tvungen att stå över provet i psykologi idag. Jag tog mig iallafall till skolan efter 4h sömn, så big up till mig, och big up till Erik som ställde upp och skjutsade!!!

Direkt när jag slutade så bar det av till en intervju för en dokumentär jag ska medverka i som handlar om avhopp från gymnasiet och orsaker, i mitt fall psykisk ohälsa. Direkt efter det hoppade jag in i bilen och åkte till Gränby för att hämta hem mat och gottis till mig och Viktor och här är jag nu. Vi har umgåtts lite med Pedram och ligger nu och slökollar på fotboll. Jag är dödstrött så jag känner på mig att jag kommer somna när som helst, godnatt på er!

Likes

Comments

Hej kompisar, hej nouw, hej min nya blogg.

Jag orkar inte göra en stel introduktion av vem jag är då jag antar att de som kikar in här är vänner. Är du däremot intresserad av vem jag är så är min gamla blogg fortfarande öppen för stalking. -> fannygabriella.for.me

Jag kände att jag återigen behövde en nystart på en ny portal. Denna gång inte på en portal vars topplista består till 90% av 99or och yngre hehe. Väldigt skönt med en portal som har en fungerande app dessutom. Nåväl, jag ska sluta babbla och återvända till psykologins värld. <- något ni (tyvärr) kommer få höra ofta i min blogg.

Likes

Comments