Header

Hej på er,

Chockerar mig själv lite med att kom ihåg att kika in här. Jag har ett rätt tomt schema just nu, dock är det som vanligt väldigt mycket att göra. Jag har två tentor som jag skippade att skriva förra året, varav en går nu om två veckor. Hade egentligen tänkt att skriva den efter jul, men nu är jag lite kluven.

Jag är faktiskt ledig idag, vilket är så skönt, dock ska jag faktiskt bara plugga hela dagen, möjligtvis med en paus för träning (eller bullätning), oklart. Jag ska försöka ta mig ur soffan och mitt nyhetsmorgonstittande och sätta mig med lite Matstat, vilket med 99 % sannolikhet kommer gå dåligt. Hejsvejs

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En av de första uppgifterna i designkursen (förutom att skissa (vilket ni ser inte är min starka sida)) jag läser var att bygga en funktionell fågelholk. Eftersom jag har tummen mitt i handen försökte jag mig inte på något speciellt, men ett litet hus för en liten fågel blev det.

Nu väntar en smaskig söndagslasagne för min del, så taggad!

Likes

Comments

Hej på er, jag är på så himla bra humör idag, så tänker att det passade att skriva några rader här.

Igår avklarade jag mitt första sektionsmöte som styrelsemedlem, det var lite nervöst men gick väldigt bra! Idag är det dessutom sol för första gången på evigheter känns det som. Solen tittade faktiskt fram förra måndagen (how convenient att jag fyllde år) men sedan dess har det verkligen varit grått. Funderar starkt på att ta ett krafttag och get shit done och sedan gå på långpromenad.

Det har äntligen börjat lugna ner sig lite, eller schemat är mer eller mindre lika fullt, men däremot har jag mindre runt omkring och stressen har lättat. Är faktiskt helt ledig idag, vilket känns fantastiskt, så ska verkligen ta till vara på denna soliga dag, men vet aldrig när det händer igen här uppe ;-).

KRAM

Likes

Comments

Ny vecka, ny bukett och ungefär en miljon grejer i min kalender. Vet inte om jag sagt det eller om alla redan vet, det som inte finns där finns inte alls. Nu är det nästan så mycket att jag måste ha påminnelser för ALLT, liksom "plocka ur diskmaskinen", "gå ut med soporna", "sov". Det är dock ganska tillfredsställande att bocka av sak efter sak.

Det är äntligen september och om en vecka går jag ett år närmre pension, känns bra mycket bra. Mindre bra känns det att jag har lektioner från 8:15-18:00 inklusive lunchmöte den dagen. Ska dessutom bygga fågelholk hela dagen, vet ungefär 100 bättre sätt att spendera dagen på men, det hade kunnat vara fysiklabb. Jag börjar äntligen bli frisk, pepparpeppar, så nu hoppas jag på en fin höst så det går att vara utomhus.

Likes

Comments

Det är inget nytt att jag älskar hösten, falla tillbak i rutiner, bo med pojkvän och diskmaskinen (!!). Har alltid älskat skolstart och bland det bästa jag vet är typ nya block, är så kul att få en ny fräsch start. Hösten är årets bästa tid, kan vara partisk åsikt för att jag fyller år då men.

Jag har ett sjukt spännande år framför mig och jag hoppas verkligen att jag ska kunna dokumentera mer än tidigare här (som vanligt alltså, haha). Enda negativa är att jag läser Matstat, och jag grät ungefär varje dag vi hade statistik i trean på gymnasiet, statistik ligger långt ner i min helvetestratt. Annars väntar en desginkurs, vilket också blir lite spännande då det var mer skissande än vad jag tänkt. Jag ligger på den nivån gällande ritning att jag tycker det är svårt med streckgubbar, men det löser sig.

Nu ska jag kvällsmysa och arbeta på att bli av med min dunderförkylning, aka nollepsjukan 2.0. Puss!

Likes

Comments

Men hallojsan!

Några stackare som klickar sig in här men ingen uppdatering från min håll. Det har egentligen inte hänt något direkt speciellt i mitt liv förutom att jag inte är lika trött efter jobbet längre typ haha. Sommaren har absolut inte hittat upp till Norrbotten och de enda sommarkänslorna jag har är att jag fått utslag på anklarna från att ha gått i högt gräs.

Skämt och sido, men om vädret ska vara så här resterande tid får det lika gärna bli höst igen så att jag får flytta tillbak till min diskmaskin och leva sambolivet. Det är jobbigt när ens pojkvän bor 30 mil bort, men om jag ska se det från den ljusa sidan så har jag lärt mig exakt var alla fartkameror är mellan Skellefteå och Umeå. Snart är det augusti igen, woop.

Tänkte mest bara kika in och ge livstecken, puss och hej.

Likes

Comments

Haha kan ni gissa vad, det ska vara halvklart och regna imorgon. Hoppas ni lyssnade på mina rekommendationer och avbokade alla utomhusplaner, annars lär ni ha tråkigt. Kan typ starta ett väderprogram baserat på mitt schema, jobb = sol och varmt, ledighet = mulet och/eller regn, tror det skulle ta över SMHI. Gällande väder och ledighet är dock enda gången jag gillar att inte ha rätt, vill ha sol och värme.

Jag är dödstrött efter dagens arbete, kan nog konstatera att jag är inte byggd att stiga upp före 7. När klockan ringde första gången 05:45 imorse kände jag mig mer död än levande, så imorgon blir det att sova ut. Har precis ätit lite lax med stekta paprikor och ska försöka ta ett sista krafttag och diska undan (saknar min diskmaskin) innan jag lägger mig och sover typ, så trött är jag. Jag har dille på stekta paprikor, kan inte få nog, skulle kunna äta det till frulle, lunch, middag, mellanmål osv. Nä nu ska jag sova, godnatt.

Likes

Comments

Det är ju givet att sommaren äntligen kommit upp till norr, jag har ju börjat jobba. Är ledig denna söndag så då kan ni ju redan stryka era utomhusplaner om ni har några för då lär det regna och vara grått. Min hjärna är helt slut efter två dagar inlärning (eller kanske för att jag steg upp 06:30 imorse) så en fin söndag att vila upp sig på skulle uppskattas.

Hur som haver, Viktor åkte hem imorse :( och vi lär inte synas på vad som känns likt en evighet (det är åtta dagar, lol). Känns sjukt konstigt att vara helt själv i några dagar när jag mer eller mindre inte varit helt själv mer än några timmar senaste halvåret. Tanken var att vara sjukt effektiv ikväll för att fördriva ensamtiden så jag "slängde" ihop en laxsallad, det tog dock typ 45min då min avokado var omogen och vägrade lämna sitt skal. Tänkte också pumpa däcken till min cykel, men typiskt nog, efter att jag kånkat ner och upp cykeln, så gick det inte att göra det :-).

Istället har jag intagit soffläge med en skål färska jordgubbar, vilket föresten är den enda fördelen med ensamhet - jag slipper dela med mig av det goda haha. Här tänker jag sitta till ögonen ramlar ihop. Hejsvejs

Likes

Comments

Bjuder på instarecap som vanligt

Gissa vem som nu har knuffat ut alla fysik och matematik formler ur hjärnan? Nästan jag i alla fall. För ett år sedan var jag 25% civilekonom och idag är jag 20% civilingenjör efter ett års ingenjörsstudier. Tycker det låter häftigare med 20% civilingenjör än ett år avklarat.

Det är sommarlov, trots att det är typ minusgrader ute, och jag förbereder mig för nytt jobb med stadiga rutiner. Jag älskar att vara receptionist, men det ska bli lite skönt att faktiskt ha lunchrast, slippa vändpass och helgjobb (?!). Jag lär ju pendla cirkus 25 mil var och varannan helg så att vara ledig helger känns ganska bra.

Skönt med sommarlov men ändå inte, blir kult att se hur det funkar att bo med föräldrarna igen efter nästan 2 år ifrån, haha. Hoppas att jag åtminstone orkar med att dokumentera min sommar iår, lite liv här inne. Puss.


Likes

Comments

Heej på er!

Jag har en riktigt tung vecka framför mig, bland annat lite fysikuppgifter och en inlämning i Matlab. Ibland tror jag nästan att min hjärna består helt av formler och siffror, idag satt jag tillexempel två timmar med en uppgift innan jag hittade var jag gjorde fel. Jag trodde aldrig att jag skulle vara så glad över min räknare, den är räddaren alltså.

Här hemma är det tydligen fitnessveckor fram till sommaren, så det köps hem 4% grädde, light cream cheese, kyckling och recepten kommer från muskelmat, trots att jag hellre skulle vilja äta chips till middag. Men fitness som jag är ska jag i min stressvecka också försöka hinna springa iväg till gymmet (tur att det är typ 100m bort). Vi kan ju hålla en tumme att jag överlever till helgen. PUSS.

Likes

Comments