Header

Det är förvånansvärt hur svårt, och dyrt, det ska vara att inreda 24kvadrat. Förutom småsaker, typ grytlappar osv, ett soffbord och sängbord så känner jag mig överlag nöjd med hur det ser ut. Jag längtar så mycket till att få julpynta här lite, kommer bli så mysigt. Nästan lika mysigt som snittblommor, borde köpa det oftare.

Annars är läget bra, livspusslet börjar falla på plats med mat, skola och träning (eller ja, jag tränade igår). Jag stör grannarna med julmusik, fått tillbak 1 av 2 tentor med gott resultat och äter frukost med husmoduler som utsikt. Läget är under kontroll, bortsett från linjär algebra, den är åt helvete.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

"Utsökt fina noter av persikor i honung och späd blommande fresia i toppen väcker attraktionen. I hjärtat pulserar förtrollande Osmanthus som förför och intensivt rostade kakaobönor väcker lusten till liv i basen"

Nu tänker ni, "vilken fin flaska", och det tänker jag också. Eftersom min förra parfym levde på sista hoppet, det var liksom nästan så illa att jag fick skruva upp flaskan för att få någon lukt, så gick jag på witchhunt efter en ny. Tanken var kanske inte att handla direkt, vilket jag till mitt försvar inte gjorde.

Däremot testade jag den och dagen efter slog jag till. Studentplånkan klagade givetvis men... det är ju inte direkt första gången den gör det. Nu luktar jag fruktansvärt gott iallafall, så jag är nöjd ändå.

Likes

Comments

Alltså huuur fint är inte grått?

Har gått och fått dille på gråa inredningsdetaljer, och rosa, och koppar. Rosa och koppar var ju tanken från början men alltså grått är så himla fint, är helt förälskad. Sen marmor, jag känner mig så mainstream men har äntligen bestämt mig för ett soffbord, i just marmor, mot min gråa matta, haha.

Slängde ihop ett litet kollage med lite av mina favoriter, beställde faktiskt hem två påslakanset idag. Jag insåg när jag bäddade rent häromdagen hur barnsliga mina påslakan är, det var dags. Sen att det var två för 499:- var glädjande för studentplånboken.

Likes

Comments

Heeeeej på er!

Eller snarare hej på mig, eftersom det typ bara jag som kikar in här och får ångest för dåligt deltagande. Jag har så fullt upp just nu. Ni vet prickarna i iPhonekalendern? De som visar om man har något inbokat den dagen? Resten av året har jag en dag som inte har en prick. Ibland funderar jag om jag tagit mig vatten över huvudet, men sen är jag helt ledig och har så fruktansvärt tråkigt att jag slutar fundera.

Jag ska hursomhelst försöka slänga in ett inlägg här liiiite oftare än tidigare. Har faktiskt rätt mycket tankar, idéer och roligheter jag skulle vilja skriva om, kul att se tillbak på. Sen tycker jag att det är roligt att blogga också, får ta och skriva in det i min kalender så jag kommer ihåg det. Det är lite på den nivån, att det jag inte skriver ner, det kommer inte jag ihåg. Puss och kram på er.

Likes

Comments

Herregud, det var ett bra tag sedan jag såg denna sida. Hejsan på er. Normalt sett när jag inte bloggat så brukar det vara för att inget spännande och nämnvärt hänt. Men jävlar i min låda vad det har hänt grejer sedan sist.

Jag festivalat x2, jobbat x∞, varit på resande fot, pendlat mycket, jag har flyttat till min nya lägenhet och framförallt, jag har bytt utbildning?! I våras (kring mars) började tankarna snurra rätt ordentligt om ekonomi verkligen var rätt utbildning, och tankarna har snurrat, snurrat mycket. Det var nog inte förens jag fick antagningsbeskedet som jag "spontant" bestämde mig för att byta. Jag har bytt till civilingenjör, öppen ingång, här i Luleå och det känns jättebra.

Och äntligen (!!!) har jag fått min alldeles egna lägis. En nyproducerad liten pärla som jag just nu håller på att prägla. Helt ärligt så är det kaos nästintill överallt just nu, i min hjärna och på mina 24,3 kvadrat. Ikväll ska en soffa monteras, jag förväntar mig inget mindre än svordomar och tårar, men efter det ska jag minsann dricka ett glas vin.

Wah, luddigaste inlägget jag skrivit på länge. Att få med allt kaos på några rader är inte enkelt. Ska förhoppningsvis efter jag tagit tag i mitt liv (och min soffa) kanske få en vardag igen, woho. Puss och kram.


Likes

Comments

Det är ju fruktansvärt vad jag är dålig på detta. Tänker verkligen att jag ska blogga varje dag men då slutar det typ med att jag istället somnar i soffan. Förutom att ta powernaps så jobbar jag rätt mycket, hängt på stadsfesten och en hel del i Piteå. På tal om jobb, åh vad jag älskar mitt jobb, har fantastiska kollegor och gäster och det är så otroligt roligt att gå till jobbet, precis som det ska vara.

Annars försöker jag att äta lite mer vegetariskt än jag gjort tidigare, förut har verkligen varenda måltid innehållit kött. Hittills är jag nöjd, har dock bara hunnit med att äta sojaburgare och kikärtsgryta, men det har smakat riktigt bra faktiskt. Nu ska vi se om jag kanske kan hänga på här att fortsätta blogga lite, men jag har inga förhoppningar direkt.

Likes

Comments

Har skrivit min sista tenta för år ett på universitet (?!), sjukt vad fort tiden går. Min mest besökta hemsida på internet är nog förmodligen ltu:s preliminära resultat, som inte visar mycket för stunden. Hoppas verkligen att jag klarat första året utan omtenta, skulle kännas bra, speciellt då jag jobbar 106 timmar i maj.

Hade sommarlov i ungefär 12 timmar, sedan började jag jobba igen. Känns ändå skönt att ha något att göra, hade förmodligen klättrat på väggen värre än en spindel annars. Ledighet är rätt drygt, speciellt när sommaren inte längre vill visa sig. Tänkte mest bara kika in här snabbt, så hej och hejdå.

Likes

Comments

Igår var det en jättefin svensk sommarkväll, solen värmde till de riktigt sena timmarna och sedan var det lite kallt såklart. Igår var en jättefin kväll, men inte för alla. Igår skedde det en båtolycka med ett mycket tragiskt slut. Igår förlorade någon sin familjemedlem, sin vän och kanske sin livskamrat. Igår fick jag tyvärr bevittna hur någon förlorade sin familjemedlem, sin vän och sin livskamrat. Igår fick jag se hur någons värld stannade upp och hur allt omkring fortsatte i ultrarapid. Och det gör ont. Det gör så förbannat jävla ont. Att förlora någon för tidigt, att förlora någon överhuvudtaget, det är helt obeskrivligt.

Sedan finns det också dessa fantastiska, nämnvärda medmänniskor i vårt samhälle som gjorde allt. Allt och lite till för att hjälpa, för att försöka bespara nära och kära en oerhörd, obeskrivlig sorg. Som försökte allt, men som tyvärr inte lyckades. Jag varken kände eller vet vilka de inblandade är, men för dem var den fina sommarkvällen igår inte lika fin. Igår var den fina sommarkvällen förmodligen en av de värsta dagarna i deras liv, för igår stannade tiden. Och det gör bara så förbannat jävla ont. Så obeskrivligt, förbannat ont. 

Likes

Comments

Borde egentligen hålla i en kurs i enkla knep för hur man minimerar diskandet. Eller jag antar att blanda dipp direkt i burken kanske är allmänt känt, men om ni inte tidigare tänkt på det så, now you know. Holidaydipp är min favorit till vanliga saltade chips och eftersom jag inte är vegan tänker jag att jag åtminstone kan köpa ekologiskt (haha okej, var minst i dessa påsar och vill inte äta så mycket chips).

Tentaångesten börjar sakta med säkert krypa sig på. Har inte riktigt hängt med som jag borde denna läsperiod, dels för att en kurs är åt helvete tråkig men har inte haft någon direkt ork eller motivation. Tänker mig att jag sakta med säkert ska ta tag i tentaplugget eftersom jag ligger så mycket efter.

Men jag har ju som tur min tentapenna. Jag är heeelt övertygad om att det är tentapennan som gjort att jag klarat alla mina hittills skrivna tentor, skulle nog nästintill ge upp om den valde att försvinna.

Likes

Comments

När andningen äntligen börjar ge med sig i löpspåret ska såklart benhinnorna börja krångla med mig. Baserat på min gångstil skulle jag nog som utomstående dra slutsatsen att jag inte hunnit till toaletten, för att fy vad ont det gör att bara promenera.

Var även hos tandis idag och bytte lite trådar i munnen, jag som efter flera tidigare besök tyckt det varit så lättsamt, det får äta upp idag minsann. Haha dumt att formulerar det så eftersom att efter dagens besök gör det så ont att äta jag, så undviker fast föda. Men nu ni, nu tror jag inte det är länge kvar (eller så önsketänker jag bara)

Annars har dagen spenderats på utbildning omfattande ansvarsfull alkoholservering. Oj vad min dag låter tråkig, smärta och utbildning men mitt lilla lyckopiller till syskonbarn lyfte upp dagen mycket. Sedan förnyas ju veckans tips på Spotify idag, och denna vecka var musiken där ändå helt okej. Jag vet inte riktigt vad som händer, men fan jag har börjat tycka om måndagar.

Likes

Comments