Brasserie Bouquet
Hejhej!
Hur underbar lördag? Började med lunch på brasseriet i Linköping, där åt jag Caesarsallad, därefter mötte jag upp Wilma för lite Photoshoot på stan. Sen på kvällen kom William hem till mig och vi kolade film osv, hur mysigt som helst!
Hoppas er lördag var bäst!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godkväll!
Herregud vad jag drömmer mig tillbaka till Thailand som jag, William och mina föräldrar spenderade 2 veckor i april.
Vi bodde i min grannes hus i några dagar men avslutade resan i Bangkok vilket ledde till en hel del shopping!!! Vill tillbaka till sol och värme nu när hösten börjar smyga sig fram.
Ha en bra måndag!!

Likes

Comments

           Middag med Ida på Yellow fellow// Finaste Ida på hennes 19-års dag<3// Photoshoot med Moa
                                                      <33 Bilder från veckan på Rhodos med bästa tjejerna!!!<33

Likes

Comments

Godkväll, snart är klockan 20.00 vilket innebär att jag sitter bänkad framför Idol (favoriten) iallafall, denna måndag har vart den härligaste på länge. Jag började skolan som i vanlig ordning men slutade innan lunch vilket resulterade i att pappa och jag lunchade på flott här i Linköping. Efter det bar det hemåt och jag tog en nap på tre timmar, hur skönt som helst. Sedan dess har jag hunnit med plugg och lite serier, favorit serien just nu är nog Atypical finns på netflix om ni vill se den!! Aja nu börjar Idol så ni får ha en trevlig kväll, hörs!

Likes

Comments

Finaste vännen Wilma// Rosor från William// Bild från idag

Tjatja, jag hade tänkt att börja blogga lite igen! Det var ett tag sen nu men vill ge det ett försök till. Här på min blogg hade jag bara tänkt skriva om min vardag, lite outfit bilder och lite annat gott & blandat, hoppas ni vill titta in lite då & då! Hade:))

Instagram: fbackstrom

Likes

Comments