Header

Sån här bild kan man få till när man sitter bak på fyrhjulingen påväg från passbåten.

Under vår promenad idag stötte vi på en katt som var otroligt kelig. Har jag sagt att jag är sugen på att skaffa katt?! Herregud, jag ville nästan ta med mig den hem. Vill flytta hemifrån, skaffa katt och diskmaskin. Det låter som ett väldigt bra liv i mina öron!

Såhär såg den lilla tårtan ut som jag bakade. Tårtbottnarna blev jättetunna, frostingen blev för rinnig och skar sig sedan när jag försökte rädda den. Jag var så otroligt besviken, det känns som att det alltid är något som går fel när jag bakar. Idag gjorde jag dock färdigt den ändå, tycker att ovansidan blev ganska fin. Sen får vi ju se hur den smakar, det är väl egentligen det som spelar roll.

Och här ser ni en bild från korvlunchen idag. Det är standard när man spenderar en helg ute på landet. Just den här helgen har hela familjen varit med ut (och till familjen räknas även morbröder + familj och morföräldrar in), och det var länge sedan alla var samlade. Hur mysigt som helst! Vi har ätit en massa god mat (drack ett jättegott rött vin i fredags), promenerat, och bara umgåtts. Typiskt släkthäng. Och vi passar även på att fira mamma (som fyllt år i veckan) och mormor (som fyller år nästa vecka). Det som återstår är en supersmarrig middag ikväll (trerätters, bl.a. oxfilé), får se om det blir några bra bilder från det, brukar vara dålig på att ta bild på mat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Löven har fått alla möjliga färger. På skolgården har jag gått runt och pekat ut det för barnen. Vissa bryr sig mer än andra. Jag vill samla ihop dem, göra något med dem, men tror att de bara skulle hamna i bokhyllan eller fönsterkarmen och torka. På bilden ovan finns det inte världens färgurval, men färg är det i alla fall. Köpte faktiskt en orange tröja för inte jättelänge sedan, vilket jag aldrig trott om mig själv. Ska definitivt ha på mig den när halloween kommer lite närmare. Är så taggad! (En liten anledning: efter halloween får man ju äntligen visa och spela ut sin kärlek för julen.)

Likes

Comments

Frustration. Jag förstår inte. Varför gör man så? Varför såg jag inte att jag skulle använda den formeln? Konjugata, pq, kvadrat, osv. Matteboken ligger öppen på bordet, blocket är nerkladdat, miniräknaren ligger uppåtvänd i sitt lock, jag suckar och vill nästan kasta ut boken genom fönstret de gånger jag inte förstår. Det är inte bara en grej, det är flera, grej efter grej som jag inte förstår. Youtube står öppet på datorn. Någon löser uppgifterna i videos. En uppgift per video. Jag tittar. Ibland förstår jag inte. Ibland förstår jag. Sen glömmer jag. Hjärnan kopplar. Uppgiften är löst.

Började studera matematik 3b på distans nu till hösten och med allt annat som har hänt så har jag varit väldigt trög på att komma igång. Jag är trött. Färdig. Nervös. Missade datum, tillfällen som inte kommer tillbaka. Vi får se. Just nu är det väl bara att fortsätta nöta på. Vi får se.

Snart drar jag mig ur matteträsket, då blir det möjligtvis en burgare och definitivt ett biobesök. Vi ska se It. 🍂🍁

Likes

Comments

Hur komplicerat är inte kärlek?!

Jag har ett krossat hjärta som jag använder. Det är svårt, det är härligt, det är skit!

I helgen var jag nere i Linköping, det var fest, jag skulle hämta de sista grejerna i vad som brukade vara vår lägenhet och min bostad för helgen var hos han nya. Att kalla honom för han nya är egentligen orättvist, han är inte den nya, han är han, men bara för att ni ska förstå. Komplicerat!

...

Resten av texten tog jag bort. Jag hittar inte orden för att förklara, så att det kommer fram rätt, så att någon ska förstå. Något jag kan sätta ord på är hur fascinerande och hemskt och underbart och förstörande det är att man kan gå från främlingar till bekanta/älskare/sambos eller från bekanta/älskare/sambos till främlingar så snabbt.

Likes

Comments

Jag tog mina saker och flyttade hem, nu saknar jag dig mer än någonsin.


2017.09.07
Hösten har verkligen rusat in. Tittar jag ut ser jag lönnträdet som tar på sig nya färger. Under 20°. Tjocka tröjor. 2 koppar te. Jag har gått runt och tänkt att det är halloween om en månad, men det är ju snarare två. Jag som försökt ersätta min längtan efter jul med halloween. Jag har pratat med flera stycken och alla tycker att det är alldeles för tidigt att peppa jul, det tycker jag också, but I can't help it. För att undvika att sätta på en julfilm så sitter jag om dagarna och kämpar med matten samt försöker installera mig i det gästrum jag har tagit över här hemma (hemma).

På ett sätt känns det som att hösten passar mitt mentala tillstånd, kanske mitt brustna hjärta behöver filtar, varm choklad och färgglada löv. Samtidigt känns det jobbigt att släppa sommaren då det innebär att jag måste återvända till det verkliga livet igen: jobb, matte, vardagsliv.

Likes

Comments

Krossat hjärta.

Livet fortsätter ändå.

Stundvis störtar jag. Andra klarar jag av att stå, gå, till och med springa.

Tur att man har fina människor nära.

Och ett jobb att distrahera sig själv med.

Likes

Comments