​En vecka kvar innan jag flyttar!! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Rensade ut min garderob och hittade min peruk som jag skulle ha på halloween förra året. så jag testade den och tog massa bilder haha, Minns den tiden då jag var besatt av rosa hår.

Likes

Comments

Idag var det min sista dag på jobbet, härligt men ändå tråkigt.
dock så betyder det att de är inte är långt kvar till flytten!

Taggar sönder!

Likes

Comments

Nu har jag varit inaktiv ett bra tag, men men det har varit mycket fram och tillbaka osv..
Men nu är det mycket spännande i mitt liv, jag flyttar nämligen iväg helt ny stad utan att känna en människa för att jag ska börja plugga!!

Ska börja på Linköpings universitet campus Norrköping, och läsa Civilingenjör i Medieteknik. En svår linje vilket betyder mycket plugg samt mycket matte. Så jag har spenderat de närmaste dagarna råpluggat sommarmatte som är en förberedande kurs som man kan läsa så man är förberedd till skolstart.

Men just nu så har jag massor att göra inför flytten det är ju bara 14 dagar kvar, är så taggad <3

Likes

Comments

Idag var jag på informationsmöte om ett sommarjobb som jag hade tänkt söka till, verkade väldigt roligt om jag nu skulle få jobb där. Efter mötet var det en interjuv på ca 5min och dem ska höra av sig nästa vecka.

Efter mötet så gick jag hem och så svag som jag är så beställde jag ett par skor som kommer om några veckor. Dags att börja spara pengar nu hurru Fanny..

Likes

Comments

Så mycket tankar om framtiden, min syster var och kollade på lägenhet idag och hon har beslutat att han ska flytta dit. Det får mig att tänka på min egen framtid när jag flyttar och förhoppningsvis så kommer allt gå som planerat (att jag kommer in på min linje får boende osv.)
Det värsta som skulle hända är ju att jag bara avskyr allting och flyttar hem igen. Med tanke på att jag lämnar verkligen allt bakom mig skrämmer mig, pojkvänner kommer ju inte flytta med liksom då han går på Chalmers och har inga tankar på att byta. Sen vill jag inte anpassa mitt liv heller, linjen finns bara där och i Stockholm.

Jag har ju alltid haft mina barndoms vänner nära och vi är tightare nu än någonsin. Men nu åker jag iväg ifrån dom och jag vet att jag kommer typ ringa dem varje dag, haha. Läskigt, men jag känner mig ändå redo att börja livet nu.

Likes

Comments