Hej alla!

Tyvärr har jag inte kunnat blogga pga av *trumvirvel* skolan.... Ahhhh så trött jag blir på skolan. Det känns som att jag aldrig blir klar. Men snart så blir jag det. Eftersom jag pluggar distans så har jag skolavslutning när alla mina inlämningar är klara och jag har haft ett muntligt prov. Har ett nu på fredag och ett till nästa vecka och efter det blir jag klar. Hoppas allt går bra nu på de muntliga proven så att jag kan slappna av ordentligt under sommaren utan en massa ångest inför skolstarten. Haha jag vill att allt ska kännas som en fresh start.

Aja ska försöka blogga mer till sommaren då jag kanske kommer åka runt och såå... Til next time👋

Hälsningar, FavDau

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej finisar!

Länge sen jag skrev, haha jo jag vet. Jag har bara varit så upptagen med allt och inget. Skolan har varit väldigt jobbig på sistone då jag har massa inlämnings uppgifter och snart ska jag åka ner till Kalmar och göra labb.

Men nog om det. Vädret de här senaste dagarna har varit fantastiskt!!!! Igår var det 18 grader, så sjukt varmt. Fick sommarkänsla precis där, haha. Så jag bestämde mig för att sola och blev lite brunare. Det var så sjukt skönt att ligga och sola.... längtar iväg till sommaren då dagarna kommer bestå (förhoppningsvis) av varmt väder!
🙈

Ska börja uppdatera bloggen lite mer då jag vet att jag är väldigt trög, haha.

Vi ses snart!

Hälsningar, FavDau

Likes

Comments

Hej finisar!!!

Har varit så trög och seg. Jag orkar liksom inte göra något.... Vet inte riktigt vad det är med mig, haha. Tror dock att jag måste börja träna igen och äta lite bättre och se till så att min kropp mår bra.

Det känns som att jag inte får något gjort. Jag vaknar, äter och går på toa men det känns liksom som att det inte blir mer än så.

Mitt lov har som sagt börjat och är på väg mot sitt slut. Har inte gjort något märkvärdigt alls utom att vakna 1 på förmiddagen.

Ska försöka bli mer produktiv och börja lägga ner tid på bloggen lika mycket som jag lägger ner tid på annat!!!


Vi ses snart

Hälsningar, FavDau

Likes

Comments

Hej hjärtan! 💜

Jag vet, jag vet att jag iförrgår hade jag lovat er ett inlägg där jag skulle prata om smink. Men att det inte blev av...

Anledningen till varför det inte blev av var för att jag vaknade 9 på morgonen med kraftig smärta som strålade ut från lår benet ända ner till mina tår. Det gjorde så ont och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Som sagt så strålar smärtan igenom låren ända ner till tårna men trots smärtan kunde jag gå.

Jag tog två tabletter för jag mådde inte alls bra, det var bara för mycket smärta. Det här är dock inget nytt för mig utan det är något jag har upplevt sedan jag var liten från ungefär (3?) års åldern. Men det gör inte att smärtan upplevs mindre. Läkarnas svar då var att jag hade växt värk. Men växt värk har man inte i 17 års åldern? Nej , för nu har jag faktiskt slutat växa!

Aja, jag har som tur är min mamma som
alltid finns där för mig. Hon tröstade mig och masserade mina ben och fötter då smärtan på något sätt släpper lite.

Med det här inlägget ville jag bara förklara varför smink inlägget inte blev av. Jag var också tvungen att plugga iförrgår på eftermiddagen och var därför iväg på biblioteket.

Jag hoppas ni alla förstår och mår bra.

Hälsningar, FavDau


Likes

Comments

Hej älsklingar!💜

Jag hann tyvärr inte skriva det inlägg som jag hade lovat att jag skulle.... Inlägget skulle handla om smink. Känner mig så dålig hörni!

Men det jag ska göra är att jag lägger upp det inlägget till imorgon och det kommer självklart fortfarande handla om smink. Så håll utkik!!!

Min dag har hur som helst varit så himla seg men med mycket plugg. Så produktiv jag har allt vari, haha. Jag har även gått ut en sväng för att handla lite på affären och sen så har jag också börjat titta på en ny serie. Ååhh sa jag inte till er att jag är en serie torsk?!! Jag måste liksom alltid ha något att titta på, haha. Den nya serien kommer jag prata om i ett annat inlägg och inte nu. Men jag vet att många av er kommer älska den.

Hoppas ni alla har haft en underbar dag och jag ber ännu en gång om ursäkt!!!

Hälsningar, FavDau

Likes

Comments