I går var jeg som sagt i forrige innlegg på julebord med jobben til P. Det var en veldig koselig kveld.
Vi spiste først på Big Horn i Aker brygge. Vi spiste veldig god mat og hadde creme brulee til dessert. Desserten var litt for kald, men var fortsatt veldig god.
Etterhvert dro vi til Latter. Vi satt oss først ved et bord og ventet på å komme inn til hovedscenen.
Lattergallaen var veldig morsomt, men det var ikke så bra som jeg trodde det skulle være. Men et bra show var det!

Nå har vi akkurat spist frokost, og skal etterhvert til stallen. Skal hente en pakke i posten etterpå også som jeg kjøpte på black friday. Tenkte å legge ut et innlegg om det i dag eller imorgen. Tenker også å få til en konkurranse snart også. Så nå blir det masse blogging fremover.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 11 lesere

Likes

Comments

Hei!

I dag har det vært som vanlig.. skole.. Men vi fikk sluttet tidlig idag. Jeg skal snart på julebord, så passet det perfekt siden jeg måtte i stallen også. Etter å ha brukt lang tid på å finne riktig antrekk, sminke meg og fikse håret. Er jeg endelig klar til å dra. Det er julebord med jobben til P, så nå sitter jeg bare og venter på at han skal hente meg.
Klarte selvfølgelig å glemme hvor jeg la speilrefleksen min, som vanlig.. Så har ikke fått tatt mange bilder denne uka. Men i dag fant jeg den igjen! Endelig!! Er så typisk meg å glemme og finne ting igjen. Haha!

Men nå fikk jeg melding av P at han er på vei. Så gotta go!

Håper dere har en fin fredag!

  • 22 lesere

Likes

Comments

Nok en dag snart overstått. Jeg har hatt presentasjon i RLE som endelig er overstått. Har gruet meg en stund til den nå, men den gikk bedre enn jeg trodde. Det skjer så mye på skolen nå, alle vurderingene skal være klare som betyr mer prøver, innleveringer og vurderinger.
Da jeg kom hjem fra stallen skiftet jeg rett til koseklær og bare slappet av. Men snart er det over, fordi jeg har tenkt til å være litt sprek i dag og dra å trene med pappa etterpå.
Har vært så sliten i det siste. Ikke fysisk, men psykisk. Er noen dager hvor jeg tenker å bare ha på meg koseklærne, fordi jeg ikke orker å ta på meg noe annet. Men ender alltid opp med å ta på noe annet
Ca. 2 uker til så er det juleferie, og det skal bli såå deilig.

Har dere gjort noe spennende i dag?

  • 51 lesere

Likes

Comments

Vært lite blogging denne helgen. Har nesten gått i ett sett hele tiden. På fredagen var det skole, og så dro jeg en tur innom fysioterapeuten. Så var det en tur innom stallen, og midt under stallarbeidet får jeg melding av Camilla som lurer på om jeg vil være med på The Box. Etter en kjapp tur hjemom med skifting og sminking ble det litt vors hos Camilla før vi dro ut.
For å være helt ærlig trodde jeg det skulle være større der inne, men det var veldig fint der, og maange folk. Møtte også ganske mange bekjente, og storkoste meg både ved bordet vårt og på dansegulvet.

På lørdagen var det pepperkakebaking med familien, og en koselig middag med masse god mat og drikke. Det ble ganske sent, og var vell ikke hjemme før 01.00 tiden.

Og da kan dere jo gjette hvordan søndagen ble? Bare avslapning og kos. Vi badet i jacuzzi på kvelden, som var utrolig deilig!

Håper dere har hatt en like fin helg som det jeg har hatt!

  • 34 lesere

Likes

Comments

Siden det i dag er 1. desember, og det begynner å nærme seg julaften. Tenkte jeg å legge ut min ønskeliste, som du kan se på for inspirasjon eller kanskje bare for moro skyld. Jeg har alltid skrevet ønskelister hvert år enten på PC eller i min planleggingsbok. Denne gangen vil jeg legge det ut på bloggen også! Enjoy!

1. Treningsklær. Kule tightser, fine og lette treningstopper.

AUX treningstights: HER
Trenings T-skjorte: HER
NIKE treningstights: HER
Butterfly treningstopp: HER

2. Jakker. Har blitt så glad i enkle men fine jakker.

Ginatricot: HER
Nelly: HER
Vero Moda: HER
Sheinside: HER

3. Sminke. Alt fra foundation, pudder, contour, øyeskygger til neglelakk.

4. Ny linse til speilrefleksen min. En som fokuserer bedre, og kan ta bilder fra lengre distanser.

5. Veske.

Beige veske: HER
Carbotti Italy veske: HER
Carbotti Italy Clutch: HER

6. En god vin. Både rød og hvit.

7. Polaroidkamera i rosa. Har så utrolig lyst på det!

8. Kremer. Alt fra ansiktkremer til gode lotions er helt supert!

9. Viva La Juicy parfyme.

10. Hesteutstyr og rideklær.

Blå ridejakke: HER
Ridehjem: HER
Dekken: HER
Ridebukse: HER

  • 32 lesere

Likes

Comments

Heihei! Vært veldig dårlig på å blogge den siste uka. Har helt ærlig hatt skrivesperre, og følte at alt jeg skrev ikke var noe å legge ut her. Men nå er det ny uke og forhåpentligvis noen nye bra ideer om hva jeg kan begynne å skrive om. Tenke å ha noen faste innlegg i uka, sånn som dette innlegget her. Kanskje "throwback thursday" eller treningstips. Kanskje fler også? Jeg får se hva som føles rett for meg å skrive om. Men begynner ihvertfall denne uken med en "uken som gikk".

Ukens bilde
Det har ikke blitt tatt så mange bilder denne uken. Så legger ut de to bildene jeg har tatt denne uka av meg og Camilla.

Ukens craving
Hmmm... det må vell bli skolebrød. Men tro det eller ei, så har jeg ikke spist en eneste skolebrød!

Ukens tanke
Jeg har tenkt mye på fremtiden min. Hva det er jeg virkelig vil bli. Hvor jeg vil gå på skole, og hva det er jeg vil jobbe med resten av livet mitt. Det er så utrolig mye jeg kan velge mellom, så skal finne en dag hvor jeg virkelig kan sette meg ned og lese litt om de forskjellige yrkene jeg kunne tenkt meg. En ting som er ganske sikkert er at jeg ikke har så lyst på en stillesittende jobb.

Ukens opptur
Har ikke hatt så veldig mange oppturer, men må si at jeg elsker black friday! Fikk kjøpt meg så masse fine ting, og noen julegaver er også i boks!

Ukens nedtur
Nedturen har definitivt vært min skrivesperre. Jeg fikk bare ikke til å skrive, det stoppet helt opp i hodet mitt. Men har kikket litt rundt på nettet etter bloggtips, og tenkte at jeg kunne begynne å skrive enda mer om mine interesser og tanker rundt ting og tang. Så får vi se!

Ukens sang
Black Beatles - Rae Sremmurd

Ukens serie
Jeg har begynt å se litt på top gear, rett og slett for å bare komme litt mer inn i det med bil siden P er så opptatt av det. Og det er faktisk ganske morsomt å se på. Jeg trodde først det bare skulle være masse fakta om bil, men de gjør mye morsomme og spennende ting også.

Likes

Comments

I dag har jeg som vanlig vært på skolen og i stallen.
MEN jeg har også vært på Ladies night med bitchn brows med Camilla. De stilte med en proffesjonell brynstylist som ga oss tips, råd og veiledning på hvordan lage de perfekte bryn. Personlig er jeg ganske fornøyd med brynene mine, men er alltid kjekt og morsomt å kunne være med på sånne ting, og få muligheten til å lære andre gode teknikker. Tenkte jeg skulle få laget ett innlegg i løpet av uka om det også da det er noe jeg har brukt mye tid på å lære meg, og synes bryn betyr veldig mye for hele ansiktet.

Vi dro etterpå til byen. Selvfølgelig så uheldig som jeg er... klarte jeg å knekke busskortet mitt mens vi ventet på bussen. Er det mulig?! Det er så typisk meg å ødelegge ting som er viktig for meg å ha i hverdagen.. Heldigvis slapp bussjåføren meg inn så vi kom oss til Drammen, og fikk tatt oss en gingerbread latte. Er første gang jeg har smakt det, og syntes det smakte ganske godt, men er ikke det jeg kommer til å kjøpe hver gang jeg er der. Vi fikk tatt en liten jenteprat før P kom og hentet oss, siden jeg ikke fikk tatt bussen. Snille kjæresten min <3

  • 37 lesere

Likes

Comments

Hadde en fordypningsoppgave for noen uker siden om hvorfor man får spiseforstyrrelser. Dette er ett tema jeg syntes er veldig viktig å informere om, og vil med det legge ut oppgaven jeg skrev. Jeg leste romanene "Evig søndag", og "Kjære" av Linneah Myhre, og masse brosyjerer som ga meg mer innblikk om den psykiske lidelden. I løpet av den perioden lærte jeg mye mer om spiseforstyrrelser, og at det ikke bare er kroppsfokuset som kan utvikle det...

Fire av ti ungdommer synes de er for tykke, selv om de er normalvektige. Å slanke seg er det mange som tenker på, uten at det er et behov for det. Uheldige matvaner, slanking og vektkontroll øker risikoen for utvikling av spiseforstyrrelser. Men hvorfor går det så langt at man utvikler en spiseforstyrrelse?

Når man hører ordet spiseforstyrrelse, tenker man ofte at det handler om kropp, vekt og mat. Men først og fremst handler spiseforstyrrelse om følelser. Det starter ofte med tanker om å bli sunnere, og små endringer i matvanene og aktivitetene man gjør. Å slanke seg er ofte starten på en spiseforstyrrelse. Det kan være en måte å håndtere et følelseskaos på. For eksempel ved et tap eller sorg, krenkelser, angst eller uro, kan kontroll over mat, kropp eller trening være løsningen og det gir en kortvarig opplevelse av å ha kontroll og en mestringsfølelse. Det fungerer nesten som et verktøy mot følelsene som å aldri strekke til, aldri være flink nok eller aldri pen nok. Tankene rundt mat, kropp og vekt kan etter hvert ikke velges bort, og kan ta en styring over valgene på fler områder i livet. For eksempel venninnene skal ut på byen og spise, men kan ikke bli med fordi man har angst for å spise foran andre.

Det finnes råd i blader, reklame, sosiale medier osv. om hva vi skal spise, hvordan vi skal se ut, klesstil og ossen vi skal trene. For eksempel «10 øvelser som gir deg drømmemagen». Dette kan også være med på å utvikle spiseforstyrrelser, da presset på kropp og utseende er enormt, og selvtilliten og selvbilde vårt blir påvirket.
Mange prøver å oppnå det «perfekte» utseende, og det kan få konsekvenser for helsen deres. Reklamefoto retusjerer og fjerner alle «skjønnhetsfeil», og de færreste av oss lever opp til idealene som blir skapt. Vi er villige til å gå stadig lengre for å få det «perfekte» utseende.

Det er en grense mellom å ha et strengt forhold til kropp, mat og vekt og å ha en spiseforstyrrelse. Å ha perioder hvor man er misfornøyd med kroppen sin, fokusert på «riktig» kosthold eller slurver litt med maten. Spiseforstyrrelser er først og fremst når tanker, følelser og atferd knyttet til, kropp, mat og vekt overskygger alt annet og bryter ned livskvaliteten.

  • 36 lesere

Likes

Comments

Ukens bilde

Ukens craving
Pepperkaker. Fy som jeg har hatt lyst på det. Det har heldigvis ikke blitt spist så mye av det. Bare en boks i løpet av denne uka.

Ukens tanke
Jeg har tenkt mye på bloggen og hva det er jeg skal skrive om. Men tror jeg har funnet litt nye ting, og flere interessante ting for meg som jeg kan skrive om.

Ukens opptur
Det er jo selvfølgelig bursdagen min. Endelig har jeg de samme mulighetene som vennene mine.

Ukens nedtur
Jeg har faktisk ikke hatt noe nedtur denne uken når jeg tenker meg om.

Ukens sang
Jeg begynte å høre på noen av de gamle sangene jeg hørte på før. Og en som alltid kom på først var How do you sleep av Jesse Mccartney. Hørte på den hele tiden før, og nå har det skjedd igjen. Hehe.

Ukens serie
Jeg har sett ferdig American Horror Story. Noen av sesongene og episodene er litt rare og kjedelige, men noen av de er spennende også. Syntes sesong 1, 3 og 5 var de beste av alle sesongene. Det ble plutselig en helt ny vending i serien som endrer hele tankegangen.

Ukens wanties
Du kan finne produktet ved å trykke på bilde

Ukens mest leste innlegg
MIN SISTE DAG SOM

Likes

Comments

I samabeid med Rabble

Nå begynner kulda å sette inn. Været har vært veldig opp og ned her i Drammensområde. Noen ganger snør det, noen ganger regner det og noen ganger er det sol. Men mørkere blir det. Og da kan motivasjonen for å trene bli dårligere. Motivasjonen er drivkraften i det vi gjør.

Noen tips for å holde motivasjonen oppe er:


- De fleste som trener har et ønske om å forbedre seg. Skaff deg en pulsklokke, og last ned fremgangen din på pc. Lag en treningsdagbok og skriv ned fremgangen din i for eksempel hvor lenge du kan holde planken, hvor mange pushups du kan ta eller hvor lang tid du brukte på løperunden. En ting som kan være litt vanskelig er at det også kan gå nedover med fremgangen, men det kommer til å gå fremover! Med litt motgang, så kommer medgang!

- Begynn å gled deg til treningen. Det er kanskje bedre sagt enn gjort. Men tenk på den gode mestringsfølelsen du får etterpå.

- Hør på musikk mens du trener. Lag en spilleliste med musikk som gir DEG motivasjon.

- Slutt å finne på unnskyldninger for å ikke trene.

- Sett deg et mål! Skriv det i treningsdagboken, eller heng det så du ser det hver dag.

- Planlegg! Bestem deg for eksempel å trene tre dager i uka.

- Liker du å trene med noen? Finn deg en god treningspartner som gir deg motivasjonen du trenger, og en som inspirerer deg!

Personlig så liker jeg å trene på treningssenter når det er kaldt ute. Jeg fryser kjempe lett, og da er det deilig å kunne ha mulighet til å trene inne hvor det er utstyr for det. Men det er også noen ganger hvor jeg ikke orker å dra dit, og velger å trene ute eller bare hjemme. Er det vanskelig å finne øvelser du kan gjøre? Søk litt rundt på nettet. Der finnes det masse forskjellige treningsøkter du kan gjennomføre både inne og ute. Har du trapper like i nærheten, kan du bruke den! Det er så mange muligheter.

Stilige treningsklær kan også øke motivasjonen til å trene. Her er noe av det jeg ser på for tiden.

Og tenker man litt som meg, så er de treningsklærne man vil ha litt dyre. Da er det helt super å ha RABBLE man kan gå til. Der har de en egen kategori som heter "Helse og trening" hvor du kan finne masse tilbud.

Som sagt. Det er så mange muligheter for å trene. Det er bare å starte, eller fortsette.

Hva pleier dere å gjøre for å holde motivasjonen oppe?

Likes

Comments