Hei hei!

Gratulerer med dagen!
Det er 17.mai, og min siste dag som russ. Russetiden har gått utrolig fort. Uheldige meg klarte selvfølgelig å bli veldig syk midt i russetiden. Men føler jeg har fått gjort mye uansett. Har blant annet vært på landstreffet i Stavanger, noe som var utroolig gøy!

Nå sitter jeg og slapper av i senga mi, og lader opp til skole imorgen og fredag. Neste uke begynner vi med eksamen, og jeg må bare stå virkelig på og gjøre mitt aller beste.

Det er en stund siden sist jeg blogget. Har vært utrolig mye skole, jobb og annet. Så jeg fikk aldri den tiden jeg trengte til å virkelig kunne blogge.
Men nå som ting har falt mere på plass, så skal jeg prøve på nytt igjen.

Håper dere alle har hatt en superfin 17. mai!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 38 lesere

Likes

Comments

Endelig har jeg fått vippene jeg bestilte i starten av januar. Kjøpte disse på ebay, og ble super fornøyd! Skal ærlig innrømme at jeg var ganske nervøs for at det skulle være fake, eller skikkelig dårlig kvalitet. Men det var det helt motsatte!
De var litt lange når jeg tok på, og syntes ikke det passet helt til å ha på i en vanlig hverdag. Så bildene av meg med vippene på er klippet litt ned. Har bestilt andre ting fra ebay også som jeg venter på, og tenker å legge ut et innlegg når alt er kommet til meg.

Alt i alt, så er jeg veldig fornøyd!

  • 59 lesere

Likes

Comments

Ukens bilde

Ukens craving
Vet ikke om jeg akkurat kan kalle det en craving, men har kjøpt masse ting på ebay som jeg er spent på om funker som det skal og faktisk virker. Bestemte meg for noen få uker siden og slutte med de falske vippene mine, fordi jeg måtte prioritere pengene mine på andre ting. Så da har jeg kjøpt ganske mange forskjellige falske vipper på ebay, og det er jo så billig! Har sett og hørt mange som har kjøpt fra ebay og er veldig fornøyd. Håper jeg blir det samme.

Ukens tanke
Tankene mine er så mye på hva jeg vil gjøre etter videregående. Jeg vet at jeg vil fortsette å studere, men jeg er forsatt usikker på hva jeg skal velge og hvor. Har funnet litt forskjellige retninger jeg kunne tenkt meg å gå, og nå er det bare å finne ut hvem som jeg har mest lyst til.

Ukens opptur
Jeg fikk noen av pakkene som jeg har ventet såå lenge på. Og endelig er de her. Har fått pyntet rattet med et super fint trekk, som jeg ble veldig fornøyd med.

En annen opptur er vel at jeg endelig har funnet ut hvilke studieretninger jeg kan tenke meg, og har begynt å planlegge hvem skoler som kunne vært noe for meg. Det er veldig deilig å føle at ting begynner å falle på plass inne i hodet mitt, og ikke er så mye kaos lenger.

Ukens nedtur
Det har vært så mye opp og ned på hva jeg vil studere, og hva jeg vil bli. Det er så mange som vil påvirke mine valg, og kommer med kommentarer som både er sårende og stressende å få. Skulle virkelig bare ønske at dem kunne respektere og støtte meg i de valgene jeg tar. Mange sier at det bare er å ignorere dem, men er veldig vanskelig når de er meg veldig nære, og jeg vil jo gjøre alle mine nære stolte av meg.

Ukens wanties

Ukens sang
Har fått skikkelig dilla på Me Too av Meghan Trainor


Ukens serie
Startet for en liten stund siden å se på Orphan Black. Den anbefaler jeg virkelig hvis du liker spenning. Har allerede sett alle sesongene, og nå sitter jeg bare og venter på at neste sesong kommer ut!

Likes

Comments

I dag dro jeg og P opp til Vikersundbakken og skulle egentlig gå opp trappene. Men trappene var stengt, fordi de bygger enda en hoppbakke ved siden av. Så da gikk vi bakken til toppen istedenfor.
Det var ikke så slitsom som trappene, men det ble en god trim for det om. Det er andre gangen jeg er på toppen av vikersundbakken, og P sin første. Så det var på tide! Hehe.

Bildene er dårlig kvalitet, fordi jeg bare hadde med meg mobilen til å ta bilder med.

Nå skal jeg sette meg litt ned og lese til prøve, før jeg etter hvert hopper i senga.
Håper dere har hatt en fin søndag!

  • 67 lesere

Likes

Comments

Håper dere har en fin lørdag! <3

  • 74 lesere

Likes

Comments

HeiHei!

I dag har vi hatt besøk av forskjellige universiteter på skolen. Det har vært interessant, og fikk ganske bra med informasjon om de forskjellige universitetene.

Jeg er en av de som hopper litt frem og tilbake på hva jeg vil bli, men etter mye research på nett har jeg funnet ut noen retninger som jeg kunne tenke meg å ta. Mange vet hva de skal gjøre etter videregående og har planene klare, men jeg (og mange andre) finner en ting som kunne vært interessant, men så tenker man litt over det, også finner jeg kanskje noe helt annet som hørtes bedre ut for meg.
Det er så sykt vanskelig å skulle planlegge sin egen fremtid.
Så nå setter jeg meg ned for hundrede gangen med research og lese om forskjellige utdanninger, opptakskrav, mulighetene osv osv.

Håper dere har hatt en fin mandag!

  • 69 lesere

Likes

Comments

I dag hadde jeg en me time dag, og det har egentlig vært ganske deilig å bare være for meg selv.
Dro til stallen klokka 11 i dag, og tok en gåtur med Fridtjof i skogen, og det var så koselig. Tok også noen bilder.

Etter stallen dro jeg og trente på fresh i 2 timer, noe som også var sykt deilig. Ingenting jeg må kjappe meg til eller rekke etter trening, så da ble jeg der en stund og bare trente til beina mine ikke klarte mer.
Så dro jeg en spontantur til Gulskogen og kjøpe meg en ny bukse og jakke, som jeg skal legge ut et innlegg om senere.
Og nå skal jeg til Petter.

Håper dere har en like fin lørdag som meg.

  • 70 lesere

Likes

Comments

Hei!

Nå har det gått en stund siden jeg blogget sist. Har tatt en liten pause, og for å være helt ærlig har ikke motivasjonen for å skrive blogg vært helt på topp.
Men prøver meg igjen.

Det har egentlig ikke skjedd så mye spennende den siste tiden. Det har vært mye skole og hest som har stått på prioriteringslista mi. Prøver å gjøre det beste jeg kan dette siste halvåret på VGS, før det blir mere utdanning på høyskole.

Jeg var i stallen på morgenen i dag, og Fridtjof fikk på seg nye sko.
Og nå har vi planleggingstime på skolen.

Jeg har kjøpt mange nye ting på nett, som jeg bare venter på skal komme. Visste at det kom til å ta en stund før de kommer, men merker at jeg begynner å bli veldig utålmodig..

  • 72 lesere

Likes

Comments

Jeg elsker nyttårsforsetter. Det å kunne sette meg noen mål for det nye året som jeg kan arbeide mot. I 2017 vil jeg få til mye av det jeg ønsker. Og kanskje jeg gjennomgår dem når dette året er over?

- Dra minst en gang til utlandet

- Holde god kontakt med familien og venner
Ettersom det kommer til å bli mye skole det siste halvåret, så synes jeg det er viktig å holde kontakt med familien og venner di gangene man har tid til det.

- Trene mer i helgene
Jeg trener ganske mye på skolen da jeg går idrettslinja. Men skulle gjerne ha fått til å trene i helgene også. Det blir så lett å finne på unnskyldninger for å ikke dra, så det er ett nyttårsforsett som jeg vil oppnå dette året.

- Holde rommet mitt ryddigere
Jeg kan være et ganske stort rotehue på morningen eller de gangene jeg har dårlig tid. Har en liten tendens til å vente med å fikse meg helt til siste liten, og da blir det alltid noen klær som ender i senga og på gulvet. Hehe!

- Komme inn på høgskole

- Få enda bedre karakterer på skolen, og alltid gjøre mitt beste

- Ha et sunt kosthold

- Starte flere sprangstevner, og kanskje noen dressur stevner også.

- Ta flere bilder

Så dette er da mine nyttårsforsetter. Kanskje ikke så mange, men da blir det lettere for meg å kunne fullføre dem også.

Har dere noen nyttårsforsetter?

  • 101 lesere

Likes

Comments

Hei!

Nå er det en stund siden sist jeg skrev. Det har skjedd såå mye den siste tiden. Som sagt før juleferien startet, så har det vært fullt kjør på skolen. Og har til og med vært noen dager i juleferien hvor jeg måtte sette meg ned med skolearbeid.
Jeg hadde også oppkjøring 30. desember som jeg har øvet mye til. Og jeg bestood! Så endelig kan jeg komme meg til steder uten å være avhengig av busstider eller at andre kan kjøre meg.

I løpet av den lille pausen jeg har hatt, hr jeg fått tenkt mye på hva jeg kan skrive om på denne bloggen. Og forhåpentligvis kommer det minst ett innlegg om dagen, og noen ganger to. Jeg har virkelig lyst til å få det til bra med denne bloggen, og alltid ha ting å skrive om.

Håper dere fortsatt vil følge bloggen min! :)

  • 98 lesere

Likes

Comments