I samarbeid med RabbleMandag 31.oktober er det halloween, og som jeg gleder meg!

Jeg elsker å kle meg ut, og det er en av de dagene i året hvor man kan gå helt CRAZY med sminken, og overdrive skikkelig! Dessverre er det på en mandag i år, og da blir det ikkeno halloween fest på meg i år ser det ut som, men utkledning blir det likevel på meg den kvelden. Kanskje det blir noe helgen etter? Vi får se!

Halloween er jo veldig stort i USA, men det har også blitt stort her i Norge. Jeg syntes det var såå gøy å kunne gå knask eller knep, men nå har jeg nok blitt for stor til det. Så istedenfor å få godteri, gir jeg bort godteri og skryter av alle de fine kostymene. Tradisjonen sier jo at man kler seg i skumle kostymer som hekser, spøkelser osv. men det er også rom for å være både sexy, søt og rar denne kvelden/natten.

Jeg har søkt masse på nettet, og tror jeg endelig har funnet ut hvordan jeg skal sminke meg. Jeg pleier ikke å bruke så mye farger enn naturlige farger i sminken min til hverdagen, men dette er en av di dagene hvor jeg bruker farger som ikke blir brukt til vanlig på meg.

Er du veldig usikker på hvordan du skal sminke deg.. Kan du finne masse på nettet og youtube som viser deg hvordan du kan sminke deg.

VARULV GLAM GLITTER SKULL 15 EASY HALLOWEEN MAKEUP
Og har du ikke den sminken du trenger, finnes det masse fin sminke hos coverbrands via rabble der du får masse forskjellig rabatter. Mange fine og kule kostymer kan du finne på superkul.no

Dagen etter så er det allehelgensdag (1. november), og er en gammel kristen helligdag som handler om de døde og er en minnefest for alle helgener og martyrer.

Det kan gi rom for å minnes mennesker rundt oss som har gått bort. Mennesker vi savner. Mange oppsøker gravsteder til sine kjære for å tenne lys.

Det er også en utbredt folkelig forestilling i mange land. At sjelene i skjærsilden kunne vise seg for folk på denne dagen for å hjemsøke de som hadde gjort noe urett.


Hvordan skal dere kle dere ut på halloween? Få høre!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei!

Har vært i en ganske avslappa modus idag, og har egentlig bare tatt det med ro i hele dag.
Siden jeg går toppidrett hest så får jeg være i stallen i skoletiden. Så var der på morgningen i dag, og begynte ikke med time før klokka 11. Jeg hadde treningsledelse på skolen, og hadde noen i klassen min i gym som jeg ledet. Følte det gikk ganske bra i starten, men så ble jeg mer og mer nervøs og følte jeg gjorde det mer og mer feil. Men men.. man lærer ved å feile.

I dag følte jeg bare for å gå i joggebukse. Pleier vanligvis å føle meg veldig ukomfortabel i det, men i dag var det ikke sånn.

Jeg leter og leter og leter, men finner ikke laderen til speilrefleksen.. Begynner å bli skikkelig frustrert, og skulle ønske jeg bare kunne husket hvor det kortet var. Bildene jeg tar på iphonen blir ikkeno bra..

Nå skal jeg få lagt meg. En dag igjen på skolen så er det nok en helg hvor jeg kan sove lenge, men ikke så mye avslapning pga innlevering.. Gleder meg til det blir litt mer roligere på skolen.

  • 14 lesere

Likes

Comments

​1. Baksnakkere - Jeg misliker virkelig disse personene, og irriterer meg over mennesker som prater stygt om andre.

2. Når jeg har sett ferdig serien min og må vente kjeempee lenge på neste sesong..

3. Fett hår - Jeg virkelig irriterer meg over det. Hater å ha fett hår, og det er ikke så veldig fint heller.

4. Kviser - De kommer alltid på helt upassende tider!

5. Når jeg har lite strøm på mobilen, pc-en, ipad osv.. Kan den ikke bare være på 100% hele tiden?

6. Å være syk - Ikke bare irriterer jeg meg over det, men jeg hater det virkelig! Det er så utrolig slitsomt og kjedelig.

7. Når neglene knekker - Når jeg virkelig har fått de neglene jeg vil ha, så må de selvfølgelig knekke. IRRITERENDE!

8. Knust glass på mobilen eller andre elektroniske duppeditter. Hvorfor måtte den knuse akkurat i dag?

9. Den tiden i måneden - Altså mensen. Blir like overrasket og irritert hver gang..

10. Folk som sitter på mobilen og ikke greier å holde øyekontakt eller følge med under en samtale - Er det virkelig så viktig å se på den mobilen hele fordømte tiden? Og ikke bare får du no øyekontakt, men du føler at det du prøver å fortelle ikke blir hørt eller er viktig.. Også har vi jo de som prøver å fortelle deg noe mens de ser på mobilen sin, og har plutselig lange pauser midt i en setning. Altså, jeg sitter ikke her for å høre på stillheten i de lange pausene.

  • 14 lesere

Likes

Comments

Hei!

Ble en lang dag i går, og kom sent hjem så gikk bare rett å la meg igår.

I går hentet Petter meg på skolen, og vi var hos han helt jeg måtte dra å trene med pappa.
Er så svak i armene mine, og har begynt å trene de mer og mer. Jeg er såå støl, og det gjør så vondt! Haha!

​I dag skal jeg også prøve å få trent litt, trene ponnisen og få gjort litt lekser. 
Håper regnet snart gir seg... har regna så mye di siste dagene, og er blitt kjempe lei av det været. Skulle ønske det var sommer og sol hele tiden! 

  • 16 lesere

Likes

Comments

Hei!

Har ikke fått blogget de siste dagene, fordi jeg har sliti veldig mye med hodepine. Var hos legen på torsdag og fikk medisiner for det, og de har endelig begynt å funke for fullt. Det eneste negative er at jeg blir veldig slapp av dem, men er heldigvis bare en uke jeg skal gå på di.

I dag har jeg og P vært sammen i 3 år og 5 måneder. Er helt utrolig hvor fort tiden går. Fikk pannekaker til frokost, og så på min favorittfilm Twilight. Kan se på de filmene om og om igjen uten å gå lei!

Mens vi lå og så på film, fant vi ut at vi skulle ta en spontantur til Sverige. Vi kjøpte litt småting, også dro vi å spiste. Har selvfølgelig glemt hva det het, men maten der var veldig god.

Speilrefleksen min er tom for strøm, og har selvfølgelig glemt hvor jeg la laderen.... så har ikke fått tatt noen bilder idag...

Likes

Comments

Da har jeg fått kommet meg til mamma igjen. Buret til Bella er satt opp, og rommet mitt er klart for at hun kan gå fritt rundt når hun selv føler for det. Akkurat nå har hun gått ut av rommet mitt, og løper fram og tilbake i gangen og utforsker kriker og kroker.

Hadde fire søte kaniner før, men etter mange år med dem i mitt eie, har en og en gått bort på hver sin måte. Nå er det bare Bella igjen, og passer ekstra godt på nå som hun er helt alene at jeg gir henne nok oppmerksomhet og kos. Imorgen skal vi til dyrlegen og klippe klørne hennes.

Har også to katter som begynner å dra på åra. Tarzan og Skjera. Har hatt Tarzan siden han var kattunge (2002), og Skjera da han var ca. 4 år (2006). De bor fast hjemme hos mamma, mens Bella tar jeg med meg der jeg er.

Bilde 1: Skjera
Bilde 2: Tarzan

Nå er det natta på meg. Imorgen skal hele idrettslinja på orienteringsløp. Hodepinen min har fortsatt ikke gått over, så håper virkelig på at den er borte når jeg våkner imorgen.
Ønsk meg lykke til på orienteringsløpet imorgen! <3

  • 14 lesere

Likes

Comments

I går la jeg med med kraftig hodepine, og idag tidlig våknet jeg med den samme hodepinen. For å være helt ærlig hadde jeg så lyst til å bli hjemme idag, men klarte å dra meg opp av senga og dra på skolen likevel. Men kjenner at dette kommer til å bli en tung og lang dag for meg..

I går hadde jeg ridetime! Det gikk veldig bra, og er utrolig fornøyd med meg selv og ponnisen. Vi hoppet for første gang 90 cm i oxer (dobbelt hinder). Ble så utrolig stolt, og det gjorde virkelig dagen min.
Har fått mange kommentarer om at jeg burde ha en større og bedre hest, men føler jeg har fått bevist flere ganger nå at min lille ponni på 1.29 duger like bra. Vi har jobbet så hardt med å komme dit vi er idag, og vi skal komme enda lenger! Skal starte stevne på lørdag i 80cm, og er bare clear round så blir ingen plasseringer.

I dag blir jeg hentet av Petter etter skolen, og han skal hjelpe meg i stallen før vi drar hjem og begynner å pakke bagen min siden jeg skal til mamma og være der di neste to ukene.

  • 21 lesere

Likes

Comments

Ukens bilde
Har ikke fått lagt ut så mange bilder på bloggen enda. Og har litt lite å velgemellom. Men må si jeg er mest fornøyd med dette bildet.

Ukenscraving
Jeg har hatt skikkelig craving på vaniljeyoghurt! Siden jeg erlaktoseintolerant, må jeg ha laktosefri yoghurt. Men de smaker helt det sammesom vanlig yoghurt, så det gjør meg ikkeno.

Ukens tanke
Tankene mine har egentlig vært mest på skole. Har hatt så mye å gjøre den siste tiden, og det blir ikke roligere med tiden. Heldigvis har jeg bra motivasjon for å gjøre det bra og jobbe på skolen, så får bare holde den oppe til skoleåret er ferdig.

Ukensopptur
Har vært en stund siden jeg har vært på treningsstudioet. Denne uken har jegbestemt meg for å starte for fullt der igjen selv om jeg også har trening påskolen. Jeg har vært å løpt mye ute med pappa men det begynner å bli kaldere ogkaldere, og da er det fint å ha ett treningsstudio å dra til. Det var så deiligå være der, og jeg får en så bra følelse når jeg er ferdig.
Har også endeligbegynt å få de brynene jeg vil ha! Har øvd så sykt mye på det, men har funnetut at jeg har brukt brynsminke som ikke har passet meg helt. Fikk et brow kitfra makeup mekka av Petter, som jeg syns passer meg mye bedre og passer bedre tilansiktet mitt og hårfargen min.

Ukensnedtur
Det har vært masse å gjøre på skolen, og har stresset mye denne uken. Blir myeskolearbeid etter skolen og i helgene, men det er sånn det er og er snart bareett halvt år igjen.

Ukenssang
Har vært skikkelig hekta på Ungettable Girl av Henrik Høven. Jeg har sangen påhjernen hele tiden, og er den første sangen jeg setter på hver gang jeg skalhøre på musikk.

Ukensserie

Dash Dolls. Siden The Kardashians episodene kommer ut en gang i uka, ser jeg påDash Dolls også. Kan virkelig anbefale det til dere som liker reality.

Likes

Comments

Nok en mandag erher, og jeg er klar for å sitte på skolebenken. På mandager har vi bare fag, sådet er en litt tyngre dag enn di andre da jeg har gym di andre dagene. I dag erdet akkurat 1 måned til jeg blir 18! Det er helt sykt å tenke på. Det er den alderenjeg har ventet på siden jeg gikk på barneskolen. Kan ikke vente med å endeligbli 18 år!

I går var detbursdag hos oss. Mine lillesøstre ble endelig 13 år. Å være med familien min ernoe jeg alltid liker å gjøre siden jeg ikke alltid får satt av tid til å besøkedem.
Etter skolen i daghar jeg ridetime med ridelæreren min. Jeg lærer nesten alltid noe nytt, ogføler at jeg alltid klarer noe nytt hver gang. Og etter en strevende men finridetime, får jeg være med P resten av kvelden.

Må bare legge ut ettbilde av min nydelige kanin Bella som lå og sov i går mens jeg sminket meg. Huner så søt!

  • 23 lesere

Likes

Comments

Endelig fredag og endelig helg! Nå er jeg ferdig med norsk innlevering, og jeg kan endelig slappe litt av. Det har vært en hektisk uke, og det er deilig å ha denne uka overstått. Jeg visste at det kom til å bli et tøft sisteår på videregående, men ikke så tøft. Men jeg får bare stå på, og slappe av di dagene jeg kan.

Nå sitter jeg og slapper av og koser meg med ProPud. Det har helt klart blitt en ny favoritt dessert og mellommåltid som både er sunn og proteinrik.
Min fredagskos! Den er også laktosefri, noe som passer helt perfekt for meg som er laktoseintolerant!

Den har ett lavt innhold av karbohydrater og kalorier, og et høyt proteininnhold! Og de kommer i mange forskjellige smaker!
Caramel er min absolutte favoritt! Men de fins også blant annet i sjokolade og vanilje.

ProPud finnes på matvarebutikk (Meny, som jeg vet om), og forskjellige treningsbutikker. Det kan også bestilles på nett HER

Håper dere har en super fredag!

Likes

Comments