View tracker

Jeg elsker nyttårsforsetter. Det å kunne sette meg noen mål for det nye året som jeg kan arbeide mot. I 2017 vil jeg få til mye av det jeg ønsker. Og kanskje jeg gjennomgår dem når dette året er over?

- Dra minst en gang til utlandet

- Holde god kontakt med familien og venner
Ettersom det kommer til å bli mye skole det siste halvåret, så synes jeg det er viktig å holde kontakt med familien og venner di gangene man har tid til det.

- Trene mer i helgene
Jeg trener ganske mye på skolen da jeg går idrettslinja. Men skulle gjerne ha fått til å trene i helgene også. Det blir så lett å finne på unnskyldninger for å ikke dra, så det er ett nyttårsforsett som jeg vil oppnå dette året.

- Holde rommet mitt ryddigere
Jeg kan være et ganske stort rotehue på morningen eller de gangene jeg har dårlig tid. Har en liten tendens til å vente med å fikse meg helt til siste liten, og da blir det alltid noen klær som ender i senga og på gulvet. Hehe!

- Komme inn på høgskole

- Få enda bedre karakterer på skolen, og alltid gjøre mitt beste

- Ha et sunt kosthold

- Starte flere sprangstevner, og kanskje noen dressur stevner også.

- Ta flere bilder

Så dette er da mine nyttårsforsetter. Kanskje ikke så mange, men da blir det lettere for meg å kunne fullføre dem også.

Har dere noen nyttårsforsetter?

  • 28 lesere

Likes

Comments

Hei!

Nå er det en stund siden sist jeg skrev. Det har skjedd såå mye den siste tiden. Som sagt før juleferien startet, så har det vært fullt kjør på skolen. Og har til og med vært noen dager i juleferien hvor jeg måtte sette meg ned med skolearbeid.
Jeg hadde også oppkjøring 30. desember som jeg har øvet mye til. Og jeg bestood! Så endelig kan jeg komme meg til steder uten å være avhengig av busstider eller at andre kan kjøre meg.

I løpet av den lille pausen jeg har hatt, hr jeg fått tenkt mye på hva jeg kan skrive om på denne bloggen. Og forhåpentligvis kommer det minst ett innlegg om dagen, og noen ganger to. Jeg har virkelig lyst til å få det til bra med denne bloggen, og alltid ha ting å skrive om.

Håper dere fortsatt vil følge bloggen min! :)

  • 28 lesere

Likes

Comments

Ukens bilde

Ukens craving
Jeg har hatt så lyst på brus denne uken. Men har klart å holde meg unna det i ukedagene, og drakk det heller på fredagen. Men fy hvor mye det fristet å kjøpe det i kantina på skolen og i butikken.

Ukens tanke
Jeg har tenkt så mye på overraskelsesbursdagen til P. Jeg ville den skulle være helt perfekt, og satt meg ned nesten hver dag for å få planlagt ordentlig. Jeg er så glad for at han likte det, og at han storkoste seg hele kvelden med gode venner.

Ukens opptur
Nå blir det mye bursdags prat her. Hehe. Men oppturen var at bursdagen ble så vellykket som den ble. Var så nervøs for at den skulle gå dårlig, men det gikk veldig bra!

Ukens nedtur
Det er MASSE prøver, innleveringer og høringer som skal bli fullført før året er omme. Og er så stressa, fordi det er så mye jeg må øve på og jobbe med nesten hver dag. Teller ned dagene til det er ferie, og gleder meg til å kunne ta meg litt fri fra skolen.

Ukens wanties

Joggebukse fra Gina Tricot: HER
Kjole fra Nelly: HER
Treningsthights fra Sportgymbutikken: HER

Ukens sang
Jumpshot - Dawin

Ukens serie
Har begynt å se på Pretty Little Liars igjen. Så det blir ukens serie!

Likes

Comments

Det har vært så vanskelig å ikke skrive om dette på bloggen, men endelig kan jeg det!
På lørdagen hadde jeg ordnet i stand en overraskelsesbursdag til P. Han hadde bursdag på søndagen (11.12), og syntes han fortjente en ordentlig feiring da det ikke ble no skikkelig feiring på hans 18-årsdag.
Dette har vært planlagt i ca. 2 uker, og jeg fikk innimellom de ukene fikk jeg kjøpt inn noen ting til festen, invitert gjester, lage jelly shots og andre ting.

Ved nøye planlegging og hjelp av foreldrene og søstra til P, fikk vi det veldig bra til. Jeg sa jeg måtte øve til prøve, så jeg dro hjem på lørdagen. Etterhvert fikk faren ut P, og jeg fikk kommet meg inn igjen. Gjestene kom til riktig tid, og det kom mange!
Moren gikk etterhvert ut og ringte når P var utenfor huset igjen. Og SURPRISE SURPRISE! Alt gikk som planlagt, og P var superfornøyd med hele kvelden.
Noen av bildene er veldig uklare, fordi jeg har tatt ut bilder fra videoer, bilder fra mobilen og fra speilrefleksen. Det var masse jeg ikke fikk tatt bilder av, noe jeg angrer på nå. Vi hadde ordnet med en stor tallballong, ryddet nedi baren og mange gjester.
De aller fleste ble i god form, og søndagen for meg og P ble bare netflix og slappe av.

Det var så morsomt å kunne gjøre noe sånt for P, og er super takknemlig for all hjelpen jeg fikk av foreldrene og søstera hans.

  • 25 lesere

Likes

Comments

I går var jeg som sagt i forrige innlegg på julebord med jobben til P. Det var en veldig koselig kveld.
Vi spiste først på Big Horn i Aker brygge. Vi spiste veldig god mat og hadde creme brulee til dessert. Desserten var litt for kald, men var fortsatt veldig god.
Etterhvert dro vi til Latter. Vi satt oss først ved et bord og ventet på å komme inn til hovedscenen.
Lattergallaen var veldig morsomt, men det var ikke så bra som jeg trodde det skulle være. Men et bra show var det!

Nå har vi akkurat spist frokost, og skal etterhvert til stallen. Skal hente en pakke i posten etterpå også som jeg kjøpte på black friday. Tenkte å legge ut et innlegg om det i dag eller imorgen. Tenker også å få til en konkurranse snart også. Så nå blir det masse blogging fremover.

  • 32 lesere

Likes

Comments

Hei!

I dag har det vært som vanlig.. skole.. Men vi fikk sluttet tidlig idag. Jeg skal snart på julebord, så passet det perfekt siden jeg måtte i stallen også. Etter å ha brukt lang tid på å finne riktig antrekk, sminke meg og fikse håret. Er jeg endelig klar til å dra. Det er julebord med jobben til P, så nå sitter jeg bare og venter på at han skal hente meg.
Klarte selvfølgelig å glemme hvor jeg la speilrefleksen min, som vanlig.. Så har ikke fått tatt mange bilder denne uka. Men i dag fant jeg den igjen! Endelig!! Er så typisk meg å glemme og finne ting igjen. Haha!

Men nå fikk jeg melding av P at han er på vei. Så gotta go!

Håper dere har en fin fredag!

  • 41 lesere

Likes

Comments

Nok en dag snart overstått. Jeg har hatt presentasjon i RLE som endelig er overstått. Har gruet meg en stund til den nå, men den gikk bedre enn jeg trodde. Det skjer så mye på skolen nå, alle vurderingene skal være klare som betyr mer prøver, innleveringer og vurderinger.
Da jeg kom hjem fra stallen skiftet jeg rett til koseklær og bare slappet av. Men snart er det over, fordi jeg har tenkt til å være litt sprek i dag og dra å trene med pappa etterpå.
Har vært så sliten i det siste. Ikke fysisk, men psykisk. Er noen dager hvor jeg tenker å bare ha på meg koseklærne, fordi jeg ikke orker å ta på meg noe annet. Men ender alltid opp med å ta på noe annet
Ca. 2 uker til så er det juleferie, og det skal bli såå deilig.

Har dere gjort noe spennende i dag?

  • 70 lesere

Likes

Comments

Vært lite blogging denne helgen. Har nesten gått i ett sett hele tiden. På fredagen var det skole, og så dro jeg en tur innom fysioterapeuten. Så var det en tur innom stallen, og midt under stallarbeidet får jeg melding av Camilla som lurer på om jeg vil være med på The Box. Etter en kjapp tur hjemom med skifting og sminking ble det litt vors hos Camilla før vi dro ut.
For å være helt ærlig trodde jeg det skulle være større der inne, men det var veldig fint der, og maange folk. Møtte også ganske mange bekjente, og storkoste meg både ved bordet vårt og på dansegulvet.

På lørdagen var det pepperkakebaking med familien, og en koselig middag med masse god mat og drikke. Det ble ganske sent, og var vell ikke hjemme før 01.00 tiden.

Og da kan dere jo gjette hvordan søndagen ble? Bare avslapning og kos. Vi badet i jacuzzi på kvelden, som var utrolig deilig!

Håper dere har hatt en like fin helg som det jeg har hatt!

  • 53 lesere

Likes

Comments

Siden det i dag er 1. desember, og det begynner å nærme seg julaften. Tenkte jeg å legge ut min ønskeliste, som du kan se på for inspirasjon eller kanskje bare for moro skyld. Jeg har alltid skrevet ønskelister hvert år enten på PC eller i min planleggingsbok. Denne gangen vil jeg legge det ut på bloggen også! Enjoy!

1. Treningsklær. Kule tightser, fine og lette treningstopper.

AUX treningstights: HER
Trenings T-skjorte: HER
NIKE treningstights: HER
Butterfly treningstopp: HER

2. Jakker. Har blitt så glad i enkle men fine jakker.

Ginatricot: HER
Nelly: HER
Vero Moda: HER
Sheinside: HER

3. Sminke. Alt fra foundation, pudder, contour, øyeskygger til neglelakk.

4. Ny linse til speilrefleksen min. En som fokuserer bedre, og kan ta bilder fra lengre distanser.

5. Veske.

Beige veske: HER
Carbotti Italy veske: HER
Carbotti Italy Clutch: HER

6. En god vin. Både rød og hvit.

7. Polaroidkamera i rosa. Har så utrolig lyst på det!

8. Kremer. Alt fra ansiktkremer til gode lotions er helt supert!

9. Viva La Juicy parfyme.

10. Hesteutstyr og rideklær.

Blå ridejakke: HER
Ridehjem: HER
Dekken: HER
Ridebukse: HER

  • 51 lesere

Likes

Comments

Heihei! Vært veldig dårlig på å blogge den siste uka. Har helt ærlig hatt skrivesperre, og følte at alt jeg skrev ikke var noe å legge ut her. Men nå er det ny uke og forhåpentligvis noen nye bra ideer om hva jeg kan begynne å skrive om. Tenke å ha noen faste innlegg i uka, sånn som dette innlegget her. Kanskje "throwback thursday" eller treningstips. Kanskje fler også? Jeg får se hva som føles rett for meg å skrive om. Men begynner ihvertfall denne uken med en "uken som gikk".

Ukens bilde
Det har ikke blitt tatt så mange bilder denne uken. Så legger ut de to bildene jeg har tatt denne uka av meg og Camilla.

Ukens craving
Hmmm... det må vell bli skolebrød. Men tro det eller ei, så har jeg ikke spist en eneste skolebrød!

Ukens tanke
Jeg har tenkt mye på fremtiden min. Hva det er jeg virkelig vil bli. Hvor jeg vil gå på skole, og hva det er jeg vil jobbe med resten av livet mitt. Det er så utrolig mye jeg kan velge mellom, så skal finne en dag hvor jeg virkelig kan sette meg ned og lese litt om de forskjellige yrkene jeg kunne tenkt meg. En ting som er ganske sikkert er at jeg ikke har så lyst på en stillesittende jobb.

Ukens opptur
Har ikke hatt så veldig mange oppturer, men må si at jeg elsker black friday! Fikk kjøpt meg så masse fine ting, og noen julegaver er også i boks!

Ukens nedtur
Nedturen har definitivt vært min skrivesperre. Jeg fikk bare ikke til å skrive, det stoppet helt opp i hodet mitt. Men har kikket litt rundt på nettet etter bloggtips, og tenkte at jeg kunne begynne å skrive enda mer om mine interesser og tanker rundt ting og tang. Så får vi se!

Ukens sang
Black Beatles - Rae Sremmurd

Ukens serie
Jeg har begynt å se litt på top gear, rett og slett for å bare komme litt mer inn i det med bil siden P er så opptatt av det. Og det er faktisk ganske morsomt å se på. Jeg trodde først det bare skulle være masse fakta om bil, men de gjør mye morsomme og spennende ting også.

Likes

Comments