Header

Tänkte tipsa om en app, närmare bestämt TVShow Time där du kan hålla koll på vart i en serie just du befinner dig. Den påminner även när ett nytt avsnitt finns tillgängligt. Asbra för mig, oss, som har spritt ut våran uppmärksamhet på många och det blir svårt att hålla i ordning.

Finns vissa jag helt tappat intresset för och andra jag ska ge pilotavsnittet en chans. 
Ge gärna tips på vad som är sevärt! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

As I lay me down to sleep, I wish that you were here with me
cause I need some help to save me from myself.
And I know I shouldn’t think about you but I do.
All the time. My oh my

I don`t give a - fuck what the others say

We were here to touch but you talk too much!
If you never try then I'm gonna fly away

Just shut up and kiss me!

I'll be your dragon tonight. You will never see me on the street

Tears are records on repeat


Kvinnliga musiker brukar inte vara min sak men sedan så får jag mina ryck och har maraton av lite GRL PWR låtar. Alla levererade av svenska tjejer dessutom. Lämpligt idag på internationella kvinnodagen.


Likes

Comments

Ett av mina mål för 2017 är att bli mer medveten om vad jag äter. Att minska på onödiga tillsatser framförallt. Men att ha en dag i veckan där jag kan unna mitt huvud något mer än min kropp. Och när animaliska produkter är även det är något jag drastiskt vill minska intaget av blev denna choklad perfekt för sitt ändamål.

Lördagskvällen spenderades kring spelbordet och två rundor chicago. Sådant borde man göra mer av. Sällskapsspel skapar sådan gemenskap! Nöjd med denna helg minsann

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har precis stigit ombord och reser över till Finland idag, så har hela kvällen att strosa omkring med uppdrag att försöka hitta en klocka. Är inte mycket för internetshopping, om det inte kommer till film. Då är jag en sucker! Andra prylar vill jag hellre se i fysisk butik då det ger mycket mer ärligt intryck. Än sålänge ser faller de vita mer i min smak, men det kan hända att de är för lika dem jag redan äger, dessutom hade Elina en i svart och det såg så elegant ut! Vilket fick mig att tänka i de banorna..

Två alternativ på guldklockor med svart urtavla

Två alternativ på guldklockor med vit urtavla

Vad ser bäst ut tycker ni?

Likes

Comments

Att vara nattmänniska kolliderar med att jag våndas om jag vaknar senare än kl. 9. Jag är som mest kreativ under de senare timmarna men jag trivs jättebra med tidiga mornar. Och vill starta dagen så tidigt som möjligt. Kommer jag inte igång med dagens planer innan lunch känns det som jag lika väl stanna inne hela dagen. Att det känns sent, som man ändå snart ska lägga sig igen. Det är helt klart min hjärna som spelar mig ett spratt. Och det är av denna anledning jag packar min väska samma morgon som jag ska åka på jobb. Då håller man sig sysselsatt ända till dess att tåget går. Superbra!

Likes

Comments

Frisören observerade självklart mitt utväxt under mitt besök igår, då blev jag rekommenderad att smälla i en toning i hårbotten istället för att betala dem dyrt för en bottenfärg. En förpackning skulle räcka till fyra omgångar och kostade mig 209:-. Varje gång ca femtio spänn (!!) istället för som på salong för 600:-. På så vis kan jag hålla håret fräscht allt oftare utan bekostnad av plånboken. Superlätt var det också.

Var inte ens två månader sen jag färgade sist och såg redan ut såhär... När man har en så pass mycket mörkare färg än ens naturliga upplevs nästan utväxten som grå och skallen ser nästan kal ut.

Det anses nog naivt ta emot en kartong från frisören och applicera utan att först kontrollera numret.
Den morotsröda färgen fick först mitt hjärta att slå några extra slag.

Eftersom konsekvenserna av att min bottenfärg är så pass mycket mer än 2 nyanser mörkare var fördrövande. Så valde vi ut en någon ljusare toning så kontrasterna inte blir desamma.

Superskönt att få ordning på barret.

Vardagsglädje!

Likes

Comments

Kan endast koncentrera mig på en film om jag är i sällskap av andra, så bio är optimalt för mig. Även om jag ett fåtal gånger har somnat under visningarna så är sannolikheten att jag ser hela ändå större där. Är jag ensam framför skärmen distraherar jag mig med allt annat än att faktiskt kolla på filmen så missar handlingen och känslan i filmen. Och i år kommer det ut så många jag sett framemot under en längre tid så de måste jag ta mig till en biograf för att se de ordentligt.

🎬🎥

Biopremiär finns nedan

1 mars

17 mars

7 april

26 april

2 juni

7 juli

3 november

17 november

15 december

Likes

Comments


Att skriva har alltid vart mitt sätt att uttrycka min kreativitet. Vilket är något alla behöver ge utlopp för. Har tidigare alltid vart något jag behärskat det. Fast den senaste tiden har fantasin sinat. Det är som bävrarna har täppt igen tankeforsen. Skulle behöva er hjälp att öppna dammen igen så berätta gärna vad ni tycker skulle vara intressant att läsa om. Eller vad ni själv gör när idétorkan infinner sig.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Snapchat: feliciaaulen

Instagram : aulenfelicia

Facebook : Felicia Aulén

Kik: feleriaul

Likes

Comments

”Lägg en hand på bröstet och känn fullt ut. Var stolt över dig själv. Det tog många år men nu är du där.
Och så fällde även hon en tår.
”Jag har vart med dig under din resa”

Mamma ❤

Det var något i den stilen av kloka ord jag fick höra efter att jag konstaterat att jag pratat alldeles för fort och dansat för mig själv när allt jag egentligen behövde göra var att trycka in lösenordet till datorn. Känns som livet går i rätt riktning. Och det känns äntligen som att isen jag legat under börjar smälta och jag börjar göra mig själv rättvisa. Så starka känslor de här dagarna. Vi befinner oss fortfarande i vintertid. Men lite snö har väl aldrig stört mig och mot ljusare tider går vi. Minst sagt.

Likes

Comments


Blev uppvaktad med just det som jag tycker man ska utesluta från alla hjärtans dag. En timma efter jag skrivit om blommor och choklad knackar det på dörren och in stiger hon. Mamma kommer med en kombination av de båda, en chokladros! Givetvis blev min reaktion betydligt mer positiv än man räknat med. Ett skratt som jag sent kommer glömma. Hade en dejt gett mig en sådan klyscha, hade jag nog knäckt stjälken på mitten och bett vederbörande komma tillbaka när han kommit på en mer personlig uppvaktning. Som en kollega gjorde, la i örhängen i en ask med geisha för att överraska sin flickvän! Där hade han tänkt till! Bra.

❤❤❤

Mamma hade dessutom skrivit kort som till och med gav mig en tår i ögat, och så blev jag bjuden på lunch som följdes av lakritsbiskvi, jordgubbar, och glass. Så det blev ändå en 14 februari som jag blev mätt under. Lyckat!

❤❤❤

Speciellt fint blev det bara för att jag fick spendera den här dagen just med henne.

Likes

Comments