Jag har enda sedan jag var 7 år känt mig så ensam. Det är en känsla som slår till i hjärtat och ger mig en sån jobbig ångest som sträcker sig upp till halsen så jag vill kräkas. Som att ensamhets känslan inte var tillräcklig nog så medföljer tomheten också. Många gånger i livet känner jag att jag inte har något att leva för direkt och allt bleknar till. Våldet i mitt liv har förgiftat mitt själ med ensamheten och tomheten som jag dagligen än idag i 17 år kämpar emot. Det är en ständigt kamp att hålla själen vid liv. Att få den att orka kämpa emot så drömmer jag mig bort, om hur jag önskade att mitt liv såg ut. Genom drömmarna glömmer jag dessa jobbiga känslor och situationen jag befinner mig i och allt annat bleknar bort.

Trots att det känns jobbigt måste man hitta nyckeln för sin överlevnad utan den kommer du tyvärr inte ut för dörren. För att förtydliga det ska jag berätta för er exempel som du kan nog relatera till.

Du kastas i en hav. För att överleva först och främst måste du kunna andas ovanför vattnet så du får syre så du inte drunknar. Men för att kunna simma måste dina muskler och lungor ha syre, så vad är det första du vill göra Om du vill ta dig till land, det är att andas. Syran är nyckeln till att överleva.

livet är inte lätt men bara dem starkaste tilldelas dem jobbigaste striderna, ge inte upp och håll huvudet högt för du är en kämpe och kommer alltid att förbli det.


Xoxo Fatty !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon 🤗
Vad har ni för er så här på fredag morgon?
Själv sitter jag med en massa papper som ska fyllas i in för jobbet och skriver på min bok. Sedan blir det bodypump 45 min
😢 vilket jag inte ser framemot. Min fredag kväll består av jobb och måste lägga mig tidigt för imorgon blir det dubbelpass på jobbet. En icke så rolig kväll helt enkelt. Nån mer som har lika tråkig fredag kväll ?

Xoxo Fatty !

Likes

Comments

Hallå där!

välkommen till min blogg och som du kanske ser så är detta mitt första inlägg. Jag heter Fadime men kalla mig Fatty och är 22 år gammal. Jag är en ganska sprallig person och en drömmare och har många olika intressen. På min blogg kommer ni att ta del av mina intressen och min vardag.

Det jag tänkte rikta in mig mest mot är den intressanta ämen även ett ämne som man gärna tystar (inte pratar så mycket om i samhället) ner och det är hederskulturen. Jag är själv en av dem som drabbats av hederskulturen, därför brinner jag för detta. Hederskulturen är ett stort och brett ämne som jag vill dela med mig. Annat som jag har tänkt dela av med mig är träning och hälsa, mode och skönhet.

Hoppas att du kommer att vilja fortsätta komma tillbaka och ta en titt i min blogg.

Xoxo Fatty!

Xoxo Fatty !

Likes

Comments