Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg går op i negle og måske er lidt afhængig af neglelak. Jeg har altid følt, at pæne negle er et must og noget der kan få en til at se mere velplejet ud. Derfor brugte jeg før i tiden rigtig ofte neglelak for at dække mine ujævne og flossede negle. Det gør jeg dog ikke mere, da man som sygeplejerske ikke må have neglelak eller kunstige negle på.

Så jeg begyndte at gå mere op i min neglepleje, så mine negle ville være flotte selvom jeg ikke havde neglelak på og efterhånden synes jeg selv at mine negle er blevet pænere og jeg tænkte at jeg derfor ville dele min plejerutine.

Til min plejerutine anvender jeg følgende produkter

  • Neglebørste
  • Grov buffer
  • En buffer til at polere negle
  • En polerings-fil (min er en 400/4000 grit fil)
  • Negleolie
  • Håndcreme
  • Evt. en negleklipper

Min plejerutine starter altid med at jeg renser mine negle med en neglebørste. Her bliver både negleoverfladen, neglebånd og under neglen renset. En god idé er at anvende neglebørsten hver gang du vasker hænder, idet man virkelig får flotte negle af at bruge neglebørsten regelmæssigt.

Hvis mine negle er blevet lidt for lange, klipper jeg dem selvfølgelig inden jeg begynder at pleje dem. Jeg glemte selvfølgelig at klippe mine negle, inden jeg rensede dem

Derefter bruger jeg den grove buffer til at få neglens overflade til at blive mere jævn. Her er det vigtigt at du anvender en buffer og ikke en almindelig neglefil, da en almindelig neglefil vil file de øverste lag af neglen væk og i værste tilfælde file ned til huden under neglen Det er ikke kønt og det gør meget ondt, tag det fra en der har lavet fejlen.

Når neglenes overflade er blevet slebet jævne, anvender jeg en almindelig buffer til at polere neglene. Når man polerer neglene, anvender jeg først den mest ru side og arbejder mig videre til den mest "fine" side eller bløde side om man vil. Til sidst anvender jeg en polerings-fil, for virkelig at få mine negle til at skinne.

Jeg slutter af med negleolie til mine neglebånd og en håndcreme 😊

Likes

Comments

Jamen hej og velkommen til min blog.

Efter længere tids overvejelser er det blevet min tur til at starte en blog, og min blog kommer primært til at handle om mit liv og ting, jeg finder inspirerende eller interessante. Eftersom jeg "næsten" lige er begyndt på sygeplejestudiet og lige er flyttet hjemmefra, så synes jeg at det var meget passende at kalde bloggen for fattig studerende, da det ligesom er hovedtemaet i mit liv lige nu. Jeg kommer måske til at ændre bloggens navn senere hen, da jeg ikke har planlagt at være en fattig studerende for evigt haha.

Ja, det er så mig 😊

Jeg kan afsløre, at jeg er rigtig dårlig til at tage billeder og endnu værre til at tage billeder af mig selv, hvilket også er grunden til at billedet af mig er taget fra da jeg boede hjemme. Det er nok også et par måneder gammelt. Men mere om mig senere!

Jeg håber i vil tage rigtig godt imod bloggen og kom endelig med kommentarer eller gode idéer, alt tages imod med kyshånd ❤

Kæmpe love herfra

Likes

Comments