Nu har jag i och för sig ett gymkort. Detta då jag fick det utskrivet på recept, men alla har inte den möjligheten. Därför tipsar jag om promenader.
Jag tar minst en promenad varje dag, detta för att ha något att göra. Sedan har det mängder av positiva egenskaper. Man får bättre kondition bland annat. Jag älskar mina promenader.
Det finns dessutom bra gratisappar som visar hur många steg man tagit och hur långt man gått. Eftersom jag har en Samsung så har jag automatiskt S Health.
Tack vare den vet jag att under min 35 minuter långa promenad jag tog nyss så brände jag 123 kcal.
Det va en lugn promenad som inte tog så lång tid.

Allt du behöver för en promenad är ett par skor och kläder efter väder. Personligen lyssnar jag även på musik under tiden i ett par hörlurar jag köpte för under 100:-. Står man ut med reklamen så är Spotify ett bra alternativ.

Mer promenader för folket.

Likes

Comments

Något jag älskar är dessa målarböcker för vuxna. De är lite dyra i inköp, runt 100:-. Boken på bilden köpte jag dock för 59:- på ICA.
Sedan tillkommer pennorna, de kan kosta allt från 50:- för några lite billigare med få färger till över 1000:- för ett set med många pennor av ett välkänt märke som konstnärer använder.
Jag har några som kostade mig strax under 200:-, de är riktigt bra och setet består av 36 pennor. Jag köpte dem för över ett år sedan och det är fortfarande mycket kvar på dem.

Det är ändå en relativt billig hobby, detta då en bild kan ta många timmar. En bok ger timmar av underhållning, detta för runt 300:-. Frågar ni mig är det helt klart värt det, visserligen en dyr engångskostnad. Men som sagt, det är värt det.

Likes

Comments