View tracker

För flera månader sen beställde jag dessa två patches som igår kom i bredvlådan...äntligen!! Har länge dreglat över hela den här trenden med broderi och patches, de ger verkligen plaggen en extra liten färgklick och fin detalj. Jag valde i alla fall att pimpa till på ett par gamla Levis 518 och en tråkig svart t-shirt med en broderad banan och den klassiska Gucci-ormen. Jag hittade mina patches på aliexpress, en sida som jag rekommenderar starkt pga dess galna priser (tyvärr lång frakt).

kram kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

// 1. Urban Outfiters (slutsåld) // 2. Zara // 3. Zara // 4. Urban Outfiters //
// 5. Mango // 6. Zara // 7. H&M (slutsåld) // 8. H&M (slutsåld) // 9. Acne //


Ifall det är något jag älskar så är det oversized jackor åt det mer färglada hållet! Jag som person klär mig gärna i tråkiga färger som svart, grått och vitt, där kan en sådan här jacka verkligen komma till användning och lyfta outfiten till att bli mer unik och ögonfångande.

Dessa är några få av de jackor jag under en tid spanat in, tyvärr är flera av dem slutsålda men jag kände ändå att de behövdes i inlägget, framförallt som inspiration...dessutom finns det utan tvekan liknande versioner av dessa jackor på nätet, bara man lägger ner lite möda för att hitta dem. Favoriterna är nog Acne och Kenzo // H&M jackan, men tyvärr är den senast nämnda slutsåld och Acne jackan kostar långt bortom min budget....hehe. Nej vet ni vad, jag bestämmer här och nu att ett av mina mål i livet är att investera i en biker jacka från Acne. Punkt slut.

kram kram

Likes

Comments

View tracker

Att gå tredje året på estet-media är allt annat än stressigt, något som jag har svårt att anpassa mig efter. Jag är verkligen en sådan person som alltid måste ha saker för mig, vare sig det är att plugga, jobba eller hitta på äventyr. Detta är för att på något vrickat sätt känna mig duglig och tillräcklig. Jag tror inte på att vi föddes på denna jord för att uppfylla något mening, men däremot vill jag ha någon mening med livet - inte bara sitta hemma, dega och kolla på youtube...Tänkte iaf försöka söka jobb, starta upp lite fotoprojekt och komma igång med bloggandet på riktigt. Hoppas ni stannar :)

Juste! Glöm inte att kolla in min spotifylista och soundcloud.

kram kram

Likes

Comments

Long time no see, eller vad man nu säger. Jag får börja med att be om ursäkt men jag har på det senaste haft 0 motivation till att blogga, men det ska det nu bli ändring på. Idag har jag varit på högskolemässan och irrat runt bland vilseledande broschyrer och hetsiga representanter. Efter tog jag mig från Älvsjö till Universitetet för att bjuda mamsen på lunch. Riktigt mysigt. Nu sitter jag och snackar skit med mamma medans hon lagar mat, blir det kanske utgång för min del? Vi får se, jag ska försöka uppdatera redan imorgon!

Kram kram

Likes

Comments

Idag är det 11 dagar kvar tills jag går ut andra året på gymnasiet, fyfan vad härligt - men ändå lite skrämmande. Det visar verkligen hur fort tiden går. Det kändes som att jag började gymnasiet bara för någon månad sedan, men ändå känns det som att jag har gått på mitt gymnasium i flera år. Tid kan vara så förvirrande.

Vad jag ville komma till iaf är att jag inte har så mycket i skolan nu, har bara matte nationella nästa vecka, thats it. Men det tänkte jag börja plugga på imorgon :) (är expert på att prokrastinera). Ikväll blir det grillmys på flaten med vänner ;)

Likes

Comments

Nu i helgen hade jag brunch med mina närmsta vänner. Supermysigt var det <3

Likes

Comments

Tjo, det var ett tag sen. På den senaste tiden har jag inte haft nån motivation till uppdatera bloggen, faktum är att jag inte har haft motivation till att göra nåt alls. Vet inte vad det berodde på, men en sak är säker och det är att jag har upptäckt ett ny besatthet - podcasts. Här är mina 4 favoriter: "Den fantastiska resan", "vad sa hon", "Ditt aunsikt" och "Mordpodden". Dessa fyra är en salig blandning av humor, anekdoter och mordutredning. Lite gott och blandat helt enkelt. Stort tips i alla fall. Brukar lyssna på dessa istället för musik när jag t.ex gör mig iordning på morgonen eller när jag åker buss. Love it

Likes

Comments

Silvana Imam på grönan var så jävla bra. En massa gästartister och en sjukt grym Silvana!

Likes

Comments