Header

Style

Favourite thing about winter is furry jackets, earmuffs and hot cocoa...

This particular jacket is my absolute favourite because I feel like a big cozy teddy bear

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Travel

Åh, vad jag älskar utsikter och höga höjder! Rooftops är bland det första jag tittar efter när jag reser utomlands. För mig finns nästan inget bättre än en mysig rooftop bar med storslagen utsikt!

Denna veckan har vi på Travellust Travelguides Dubai tema!! Så nu har vi listat våra Top 10 Rooftop Bars! Finns så otroliga platser i den staden. Ska bli så kul att besöka dessa i februari! Tagga!

Likes

Comments

Tänkte berätta lite kort om flygbiljetten jag köpte till Dubai för 540 kr då jag har fått många frågor kring det! Helt fantastiskt vilka fynd man kan göra ibland!

Jag har på sista tiden rest väldigt ofta med flygbolaget Norwegian då jag tycker de har både bra service och bra priser. Då passade jag även på att bli medlem (kostar ingenting) och du får även en hel del förmåner. Varje gång du ska boka en biljett loggar du in på ditt konto och bokar ditt flyg därifrån. Då registreras även dina cashpoints vilket är poäng som du samlar på dig varje gång du flyger. Och detta har jag gjort varje gång jag har flugit med Norwegian så jag har lyckats samla på mig en hel del poäng!

Under Black Friday hade även Norwegian en stor kampanj på gång och det var då jag hittade flyget till Dubai för ca 860 kr. Jag bokade biljetten genom mitt konto och använde även en del av mina cashpoints vilket gjorde att priset till slut landade på endast 540 kr! Yay!

Med andra ord gäller det helt enkelt att vara taktiskt och tima sina bokningar med bra kampanjer.

Tagga Dubai!!! Yippie! 

Likes

Comments

Instagram@fatmasabic