Header


Hej på er och varmt välkomna till min nystartade blogg, så himla kul och ha er här!

Jag antar att majoriteten av er tittare har hittat hit genom antigen min instagram eller också min youtubekanal. Har ni sett mig på youtube så ”känner” ni mig lite grann iallafall. Men för er andra som är helt nya, välkomna!

Jag tänkte nu berätta hur det kom sig att jag hoppade från youtube till att plötsligt starta en blogg. Som många av er kanske vet så har jag varit väldigt dålig på att uppdatera min youtubekanal senaste halvåret. Anledningarna är så många att jag inte riktigt vet vart jag ska börja. När jag började fundera på att starta en youtubekanal och valde därmed att fråga folk om va dom tyckte då skratta dom åt mig och vissa sa också att ingen skulle kolla på mig. Visst, jag uppskattar ärlighet men ingen trodde på att jag skulle komma någonstans. Folk som känner mig vet mycket väl att sånt får mig att vilja kämpa och visa dom motsatsen, att jag faktiskt kan. Att jag skulle kunna lära mig filma, redigera och lära mig framför allt hur youtube fungerar.

Jag valde då att starta en youtubekanal och la ner så fruktansvärt mycket tid på att lära mig allt inom redigering, alla youtube inställningar osv (det var inte lätt). Att tjäna pengar var inte ens med i mitt tänkande. Jag började lägga upp ett klipp nästan varannan vecka.
Jag kände direkt att youtube inte var min grej men jag fortsatte ändå. Efter ungefär 2-3 månader hade jag över 10 000 följare och vissa klipp nådde en miljon visningar. Visst, enligt många är det inte mycket men för mig var det mycket. Företag började höra av sig till mig angående samarbeten osv, jag hade möte med United Screens om att gå med i deras nätverk samt fick ett kontrakt att skriva på och där, där tog det stopp. Jag ville inte längre fortsätta med youtube. Jag hade visat alla som inte trodde på mig att kunde, lite iallafall. Medan denna resa pågick så prioriterade jag bort det mesta och youtube låg alltid i fokus. Jag fick dessutom inte ut så mycket utav det, visst att bli sponsrad och tjäna lite pengar det är aldrig fel men det fanns ingen glädje i det. Det var och är så mycket drama på youtube och det är största anledningen till varför dom flesta youtubers slutar med youtube. Folk skulle hitta fel i precis allt, självklart fanns det många fina människor som gav mig så bra kritik och som gör det än idag. Ungefär ett halvår senare så la jag youtube på hyllan, jag får för mig ibland att spela in videos och lägga ut, men det är väldigt sällan. (Dom flesta videosarna är privata nu på min kanal)

Så nu har jag bestämt mig för att börja blogga, denna gången inte för o bevisa något för någon utan för att jag vill skriva av mig och dela med mig om allt. Jag har inte heller några förväntningar på bloggandet eftersom den inte kommer prioriteras först, iallafall inte nu när jag fortfarande går i skolan. Här kommer jag dela med mig av min vardag, det kommer komma tävlingar, tips, kläder & smink, mat, Q&A, resor, kompisar och massa annat kul! (Ha tålamod med min bloggheader osv, är ny här så vet inte än hur allting fungerar, men det kommer!) 😉

Med detta sagt vill jag också säga att alla kan lyckas med vad som helst. VÅGA, och ha rätt folk i ditt liv som peppar och stöttar dig och du är halvvägs! 

Ha en bra helg, puss 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments