Vardag

Hej på er!

Nu var det typ lite mer än en vecka sen jag skrev här.
Varit lite mycket så la bloggen lite åt sidan.

Jag har blodproppar som gör att jag ibland får väldigt ont i mina ben där propparna är, vilket gör att jag ibland inte orkar med att göra så mycket.
Sen åkte min pojkvän till Bosnien  lördags så varit lite nere på grund av det.

Annars har det inte hänt så mycket.
Är just nu hos mina älskade kusiner och bara njuter av deras sällskap. De åker också till Bosnien på fredag så blir ensam kvar här då mina vänner också rest iväg haha.. Men men, om en och en halv vecka kommer min älskling så det ska bli skönt.

Godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bilder

Så, jag har gått och blivit beroende av dessa amazing nätter - wasabinötter.
Så starka, så goda och jag har ätit en hel påse bara idag.
Vad har ni haft för er?
Själv sitter jag och kollar på program om massakern i Srebrenica, förklarar lite mer i nästa inlägg om hur jag är bunden till Srebrenica.

Likes

Comments

Livet

... att äta onyttig mat är något jag är expert på- tro mig, jag har ingen gräns.
Just nu sitter jag och kollar på Hitta Doris medan jag trycker i mig en kebabrulle och dricker Cola till det.
Därför kommer jag förmodligen trycka i mig hela påsen med wasabinötter jag köpte idag. Helt rätt. Mat är livet, vad ska man göra liksom?

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Igår var en väldigt mysig dag- älskling och jag var på bio och kollade nya Spiderman-filmen, den var riktigt bra faktiskt!
Det stod mellan den och Wonder Woman, vi va nöjda med vårt val.
Efter det gick vi hem och kollade ännu en film, denna gången Poppers Pingviner. Älskar pingviner! Har ni något favoritdjur eller djur ni älskar lite extra?
Idag har vi bara latat oss och nu är älskling på jobbet medan jag bara latar mig. Fått tillbaka frossa och halsen gör riktigt ont.. Men men!

Likes

Comments

Allt och inget

Hej på er!

Blev lite väl lång sovmorgon idag men så skönt för jag verkar ha sovit bort min feber och frossa.
Ska städa lite här hemma och bege mig till min pojkvän för gos och mys, inte sett honom på 2 dagar (låter inte mycket men är det för mig) så saknat sönder honom!
Vad har ni för planer idag?

Likes

Comments

Livet

Tittade till för skojs skull in på Nouw och såg att jag har en blogg som jag dock inte hade varit inloggad på sedan september 2016.

Tänkte kika in här lite då och då för att använda bloggen som en dagbok som man kan kolla genom senare :)
Just nu ligger jag med feber och frossa och kollar på Pinkove Zvezde (balkans version av idol typ) med familjen. Finns väldigt många talanger och det är väldigt kul hur det skiljer sig från Idol i Sverige, juryn där nere är verkligen brutal med sina kommenater och håller någon jurymedlem inte med en annan blir det ofta bråk mellan dem, balkantemprament I guess haha!
Aaae, får vara nog tjat från min sida nu, ska koka te och försöka få bort min feber, behöver få bort den till imorgon då jag skall spendera dagen med min pojkvän som åker till Bosnien i veckan.. Snacka om seperationsångest... :(

Likes

Comments