Bilder

Alltså,  min räkpasta i vitvinssås är fantastisk,  just saying.
I alla fall,  idag var en heltidsdag på jobbet och det var sååååå kul! Medarbetarna är jättesnälla och jag trivs verkligen.
Saknar min pojkvän något otroligt även fast vi sågs igår..
Har ni gjort något speciellt denna måndag?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allt och inget

Precis gjort klart matlåda till imorgon,  imorgon börjar intensivveckan,  ska bli så kul!
För övrigt har dagen varit lång,  vilket känns bra. Gillar inte när dagen bara flyger förbi.  Gud hur ska jag sova?!  Såå nervös.. 😢. Vad har ni haft för er idag? Do tell!!

Likes

Comments

Livet

Dagen spenderades med min pojkvän,  hans lillasyster,  hans bästa vän och hans lillebror!
Var supermysigt och härligt att få bada.  Något som var ännu mysigare va att min pojkvän idag för första gången sa att han älskar mig.  Aldrig känt mig mer genuint älskad och lycklig än nu.  Älskar honom mer än ord kan förklara 💓
Vad har ni haft för er idag?

Likes

Comments

Allt och inget

Har förmodligen påsar under ögonen som syns från rymden och jag är så trött så jag somnar till så fort jag blundar,  meeeen vad gör man inte för sin pojkvän och hans lillasyster som så gärna vill bada.  Vi ska iväg till Åbybadet,  hon ska på simskola medan vi ska njuta av bubbelpoolen,  har jag bestämt i alla fall 😆
Vad ska ni hitta på idag?  😊

Likes

Comments

Allt och inget

Två inlägg inom loppet av få timmar,  oj oj.  Satt och läste Aftonbladet och fick panik,  tydligen har en man skjutits ihjäl på Frölunda Torg och min pojkvän bor i närheten. Smsar snabbare än blixten och får svar att han är kvar på jobbet långt därifrån,  tur det..  Så hemskt att sånna saker skall hända..  😢 Borde sova,  skall iväg och bada med mannen och hans syster imorgon tidigt,  så bra att vara utvilad.

Likes

Comments

Vardag

​Fata kallas jag och är 22 år gammal bosnier som är bosatt i härliga Göteborg. Student och heltidsarbetande brutta som njuter av livet så mycket jag bara kan. Bor med min familj som består av mina föräldrar och min lillebror som är 4 år yngre än mig, har världens bästa vänner och är lyckligt lottad med världens bästa pojkvän. 

Nog om mig, vi ska se hur länge detta bloggande håller.

Likes

Comments