Fannie Sophie jonsson

I förra veckan tog jag mig en roadtrip till Arvika för att hälsa på Elina, hon fick göra mina fransar också myste vi hela kvällen. Sov kvar där och åkte tillbaka till Branäs på förmiddagen. Så kul att träffa henne då vi kom fram till att vi knappats setts sedan augusti(!!) och jises vad fina fransar jag har nu, är så nöjd! Otroligt skönt att inte behöva kladda med mascara varje dag med.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Jag kom hem vid 17 tiden idag. Har sedan dess storstädat hela vårt boende +mitt rum, satt på två tvättmaskiner och bäddat rent i sängen, haha. Nöjd! Igår var jag och Simon lediga så vi drog ut i backen vid 10 tiden någon gång och kom hem vid 16-17, riktigt härligt! Speciellt när solen kom fram under eftermiddagen... Har köpt mig ett helt nytt skidställ och idag fick en ny hjälm följa med hem från jobbet också, ska försöka få till lite bilder så ni får se. Nu blir det strax lite käk och sedan ska jag mysa ner mig till Paradise Hotel!

Likes

Comments

Hittade detta på coop i förrgår och var tvungen slänga med det i korgen. Har länge velat testa denna brun utan sol då jag hört väldigt bra om den, så när jag såg den på coop igår blev jag så glad!! Det första jag gjorde var att testa den på handen vilket kanske inte var en sån bra idé, blev färg direkt så har en stor brun fläck där nu... mindre snyggt men då vet jag den ger effekt i alla fall! Haha.

Likes

Comments

Hej på er! Måste först säga vilken jäkla bra helg jag haft!! Blev utgång både på fredag och lördag då jag var ledig hela helgen. Har haft så kul, gårdagen var guld! Trots fylla igår så gick jag faktiskt upp vid 09 idag och mådde väldigt bra, haha. Så jag har under morgonen/förmiddagen städat rummet, köpt mig en blomma, ätit, varit ute på en liten promenad och ska nu strax ta en dusch och ha lite hemma spa. Det är ju ändå söndag! I torsdags var vi även iväg och kollade på Fifty Shades, jag personligen tyckte att den var bättre än första faktiskt men har sett så många som skrivit att den var sämre vilket jag inte riktigt förstår varför, haha. Vad tyckte ni? Hoppas ni haft en fin helg!

Likes

Comments

Jag älskar att få hem smycken från Hvisk, de är ju så fina!! Fick dock hem denna ring för flera veckor sedan nu men som ni kanske märkt har jag lagt bloggen åt sidan lite sista tiden, haha... Tappade inspirationen helt till att ens försöka göra bra inlägg där ett tag. Jobbat en hel del sen har det blivit endel festande, familjen har varit här och hälsat på och största delen till att jag inte känt inspiration är väl för att jag och Hampus gjorde slut för några veckor sedan nu. Tråkigt men tyvärr bäst så, för min egen del. Jag mår bra och är faktiskt gladare än vad jag varit på länge!! Haha men så nu vet ni anledningen till dålig uppdatering här i alla fall, ska försöka göra mitt bästa till att komma igång igen för det är ju detta jag älskar att hålla på med!!

Likes

Comments

Har fastnat helt i detta med nät, genomskinligt och hål i byxorna... SÅ snyggt.

Likes

Comments

En av de roligaste och bästa julklapparna som jag fick var nog biljetten till Håkan Hellström i Karlstad till sommaren. Hela familjen har biljetter så antagligen blir det att hela familjen går tillsammans, så mysigt!! Har sett honom live en gång tidigare på festival men aldrig annars så det ska bli riktigt kul faktiskt. Ser verkligen fram emot den dagen.

Likes

Comments

All black everything

Var så shoppingsugen igår att det slutade med att jag beställde hem allt (utom CK settet och skalet) på bilden ovan. Väldigt mycket svart, men jag gillar det, svart är snyggt. Får hålla tummarna för att allt passar nu också!

Likes

Comments

Idag vaknade jag 12:15 av att Gustav skickade snap och frågade om jag lever, haha. Åkte iväg och handlade och efter det tog jag, Simon och Gustav en liten promenad. Hade med kameran och fick till bilderna ovanför, tycker det är så fint med frost!! Resten av dagen ska jag städa och fixa lite, förbereda lite inlägg och även jobba lite med min stylist sida på Hvisk. Hoppas ni får en fin tisdag.

Likes

Comments