Fannie Sophie jonsson

Jag har en grym tävling åt er i detta inlägg!! Jag har nämligen fått äran att tävla ut ett par tränings tights + sportbh från Anarchy Apparel värde 850 kr. Hur nice? Det är alltså setet ni ser i bilderna ovanför, sitter så bra och är sjukt snyggt dessutom!

Och det enda ni faktiskt behöver göra för att vara med i tävlingen är:
1. Följa mig LÄNK och Anarchy Apparel LÄNK på Instagram
2. Kommentera att du är med

OBS! Glöm inte att fylla i e-post adressen (om du ej har blogg) så vi kan kontakta dig om du vinner.
Samma tävling finns även på min Instagram och avslutas 23/10, om en vecka. GO GO GO

X, Fannie

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sista måltiden här i Grekland, om 4 timmar kommer bussen som ska ta oss till flygplatsen igen. Vid 01 inatt lyfter planet mot Sverige. Vi skulle egentligen ha checkat ut vid 12 imorse men fick behålla rummet hela dagen då hotellet ändå stänger för säsongen imorgon. Så skönt att kunna duscha och göra sig lite fräsch innan man sätter sig på planet! Just nu ligger jag och babe på rygg i varsin soffa då vi bränt oss ganska rejält på hela framsidan, haha... tur det var sista dagen i alla fall!


X, Fannie

Likes

Comments

Hur fin var inte stranden vi låg vid igår? Helt vindstilla och jätte skönt, var riktigt härligt i vattnet där med. Vi skulle egentligen till Anthony Quinn’s Bay, vilket också ligger på samma ställe men längre ut, det var liksom 3 olika stränder på samma ställe, haha. Men jag blev ganska besviken på den stranden, så vi la oss vid denna, Ladiko istället. När vi kom hem sen igen så la vi oss och kollade serie/film resten av kvällen, mys!


X, Fannie

Likes

Comments

Här är utsikts-bilderna jag pratade om igår, alltså hur fint är det inte? Blev typ kär.

Idag när detta inlägg kommer upp så är vi redan ute och åker igen. Denna gång ska vi inte åka lika långt men tror faktiskt att vi sparat det bästa till sist!


X, Fannie

Likes

Comments

En heldag i Lindos, mopeden började rulla oss vid halv 11 tiden i morse. Haha ni måste se vårat vrålåk! Ska försöka ta ett kort på den imorgon. Det första vi gjorde när vi kom fram var att gå upp till borgen och fota (de bilderna kommer upp imorgon, skulle blivit så jäkla långt inlägg annars), väääldigt fin utsikt. Sedan gick vi och köpte oss varsin gyros i pita, alltså så gott! Helt klart det bästa jag ätit här nere hittills, haha. Efter det låg vi resten av dagen på stranden nedanför, jätte fint även där.


X, Fannie

Likes

Comments

Första uppdateringen här från Rhodos - vi landade redan på lördag morgon så har haft snart 3 hela dagar här nere. Förutom att det blåser väldigt mycket så är vädret jätte härligt! Har hunnit badat i både havet och poolen, varit inne till Rhodos stad (gamla och nya) och käkat på några mysiga ställen. Sebastian är nu iväg en sväng och fixar en scooter som vi ska åka runt på i 1-2 dagar för att hitta dessa fina mysiga stränder samt ta oss ner till Lindos osv, tror det kan bli riktigt kul!


X, Fannie

Likes

Comments

Såg denna bok "The magic of not giving a fuck och ändå få ut mer av livet" av Sarah Knight i en av Therese Lindgrens videos på yt förra veckan och tänkte att DEN MÅSTE JAG HA. Dels för att omslaget och titeln var så snyggt och sen för att jag älskar böcker som stärker en själv. Har läst boken "Du äger!" av Mia Törnblom flera gånger om och älskar den så tänkte att denna kan nog vara något för mig. Någon av er som läst den? Vad tyckte ni?

(Märks det att jag älskar mitt nya skal eller? Det har varit med i väldigt många bilder nu sista tiden, haha!)


X, Fannie

Likes

Comments

Instagram@fasojo