Ett par snygga solglasögon för 99 kr, asbra när det är för mycket sol ute, eller när du bara inte orkar sminka ögonen eller göra iordning håret. Det är bara att sätta som bakom öronen och använda som ett diadem så har du fixat frisyren direkt.


Det här är någonting som jag tror kommer bli en väldig trend i sommar och jag har ingen riktig aning vad det heter men de är något slagshårsmycke som får hela outfiten att se jättefin ut. Just det här "hårsmycket" kostar också endast 99 kr

Diadem är verkligen jättebra att ha när man inte har någon bra hårdag eller när benan är helt knas och inte vill arbeta med en, Och det här diademet med små vita blommor på kostar 79 kr

Hattar är också någonting som verkligen räddar dåliga hårdagar, och som verkligen är jättebra på sommaren och ger lite skugga åt ansiktet när det är sådär stek hett utomhus. Dessutom ser det jättebra ut på och gör att hela outfiten ser lite mer uttänkt och snygg ut. Just den här hatten kostar 299 kr

Matchande armband är hur snyggt som helst att ha på sommaren och just dom här guldiga armbanden är ju hur snyggt som helst när man har fått värsta solbruna kroppen. Och det gör också att själva outfiten ser mer uttänkt ut, till exempel om man bara har en enfärgad topp till exempel så får de det hela att se mycket bättre ut. Dom här armbanden är lite dyrare och kostar 399 kr och man kan säkert hitta lite billigare allternativ. Men ville rekomendera dom ändå för dom var väldigt snygga.

Här ett allternativ för den som kanske inte tycker om guld och det är också ett "hårsmycke" och kostar 99 kr det med

Sånna här silver och guld tattueringar är också hur snyggt som helst och hur fint som helst på sommaren och ett jättebra tips när man ska sola och vill ha en "soltattuering" eftersom det sitter på kroppen och täcker ett litet område där det inte kan komma någon sol och då blir det ju som ett litet märke där när man solat och tattueringen har gått bort. För då är man ju lite ljusare på just det stället. Dom kostar 59 kr för en karta.

Kepsar är lite vågat, men jag tycker det är jättefint. Det är många som tänker att de mer är en killgrej och allt sånt. Men man kan faktiskt se jäkligt bra ut i en keps om man har en passande outfit till. Den här kepsen är snygg och också väldigt billig och kostar endast 99 kr

Alla dom här accessoarerna hittar ni på nelly.com 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Har du någonsin velat likna Ariana Grande, Miley Cyrus eller Selena gomez? Här kan du sno deras stilar, och få tag i någorlunda lika kläder som dom har. Här har du några tips på liknande kläder och stilar du kan få tag i för att se ut lite som dom.

Likes

Comments

Här har jag satt ihop en outfit som jag tycker är väldigt somrig och skulle passa jättebra på någon festvial utomhus när det är fint väder, när man vill vara lite snyggare än vanligt men ändå inte vill sticka ut. Allt det här kommer från bubbleroom och hela outfiten om man vill köpa allting samtidigt går på 1725 kr men det finns ju billigare allternativ, man kan ju till exempel göra om sina gamla jeans till ett par snygga jeansshorts och slita ut dom och klippa lite i dom. För att få till dom här hålen med vita trådarna så kan man sandpappra.  Och sen kan man ju göra ett sånt där "hårband" av något gammalt halsband.

Likes

Comments

Vitt är så himla sommar, därför är det så himla fint att ha vita skor nu när det börjar på att bli sommar. För det är så himla snyggt till jeans och jeans shorts och dom bruna benen man får på sommaren. Det blir liksom en sån kontrast att det blir så himla fint, och det får en att se brunare ut. Det passar också till allting och det är ju jättepraktiskt. Det är bara så himla snyggt!

Det ända negativa med vita skor är väl att dom blir så jäkla skitiga efter ett tag, och bara det kommer lite smuts på dom så ser man ju det. Men det får man ju leva med, för alltså om man vill vara fin får man lida pin.

ADIDAS SKORNA HITTAR NI HÄR

NIKE AIR FORCE HITTAR NI HÄR

Likes

Comments

Freddy WR.UP thigts framhäver din rumpa på ett naturligt sätt och är verkligen skitsnygga. Dom kostar allt ifrån 699-1399 beroende på vad man vill ha för stil på dom och vilken modell man vill ha. Du hittar tightsen på

Freddystore.se

​Och där finns även mer information om byxorna och sånt ifall ni vill ha reda på det. Kan inte riktigt kopiera och skriva in här för det skulle ju bli lite som att jag har tagit deras text. Men det finns där iallafall.

Jag ska bara tillägga att jag själv har två sånna här tights och dom är hur bekväma som helst, och passar till jättemycket.


Likes

Comments

Någonting som jag tycker är väldigt värt att köpa är den här eyelinern från Kicks​ . Absolut om du använder dig av eyeliner ofta eller varje dag. Jag själv har problem med mina ögon såhär på våren hösten och vintern då det kommer mycket kalla vindar, och kan vara kallt i luften eller blåsa mycket och dom blir mycket o rinna.

Då är det så bra för den här eyelinern är vattenfast, och det kan komma hur mycket tårar som helst men den sitter fortfarande fast vilket är superbra och ett bra fynd (enligt mig😄)


Här hittar ni eyelinern och den kostar endast 109 kr

Likes

Comments

Jag skulle vilja rekomendera grazette's​ serie crush som vi använder oss av i skolan och som jag även använder mig av hemma för att jag tycker att den är så bra.

Alla produkter luktar helt sjukt gott, och i olika fruktiga dofter. Så jag rekomenderar dock inte dom här hårprodukterna till någon med allergi eller som är känslig för starka dofter.

Jag har själv hårmasken och shampot hemma, och använder det ofta. Och det är verkligen jättebra och gör håret jättemjukt och bra.

Likes

Comments

Jag har redan börjat kolla lite på vad jag ska köpa för någon bikini till sommaren, och det är alltid bättre att vara lite för tidig än att vara för sen. Och då hittade jag en jättebra sida där du kan köpa en liknande triangl bikini för endast 499 Kr

Triangl.com är ju en engelsk sida och det gör ju att det hela med att skicka efter och hitta sin storlek blir lite svårare, det var därför jag tyckte det var så bra att jag hittade Dmretro.se för där är det ju lättare med storlek plus att frakten inte blir lika dyr eftersom att det är en svensk sida.

Det skiljer då 243 kr, vilket jag tycker är ett asbra köp.


TRIANGL BIKININI HITTAR NI HÄR


DMRETRO BIKININ HITTAR NI HÄR


Likes

Comments