Hej!

Kalle Nyström här som är Dansare och Koreograf assistent i Fashion pack.
Nu är det äntligen dags för oss att återigen flytta in på Strömpis och få börja repa på scenen som är väldigt ovanligt efter man stått i en danssal i snart ett halvår.

Under denna inflyttnings dag är det mycket som ska till strömpis, är ju inte riktigt bara en väska med kläder.. Flera lådor som är helt fulla, och ca 60 peruk stockar som ska på plats med peruker på alla huvuden, plus att det är ju såklart massa rekvisita också. Så saker tar mycket plats faktiskt under en sådan show.

Fick faktiskt testa min favorit kostym till sommaren som är nästan mitt favorit nummer pågrund av hur bra kostym jag har. Tyvärr kommer jag inte avslöja vilket nummer det nu är för det får ni faktiskt vänta och se på föreställningen nästa vecka.

Det är NÄSTA VECKA! Helt galet att det redan är dax ju! Men tiden går ju snabbt när man har roligt.

Nu blir det av till lite fin slip i danssalen innan vi ska testa att köra showen på scenen ikväll. Hoppas det kommer gå bra pga jag har ont i halsen... får ta det försiktigt och vara varmt klädd. 

Ha det bra! Nu kommer en bild bomb från igår! :D

Ni får gärna gå in och följa min personliga blogg: http://nouw.com/NystrmKalle där jag skriver om mitt härliga liv.

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej !

Therese Holmberg heter jag och är fotografen som har fått förmånen att plåta killarna i Fashionpack.

Mycket har hänt sedan jag tog den första bilden 2009. Fredrik som drev Strömpis på den tiden ringde mig samma eftermiddag som bilden var tvungen att plåtas. Fick kasta ihop fotoväskan efter jobbet och dra med mig ungarna som jag inte hann skaffa barnvakt till.

Väl på plats så var gänget försenat SOM vanligt .....har jag lärt mig nu ;) Men vi fick ihop bilderna till slut. Det var mitt första möte med Fashion gänget.

Jag tänkte bjuda på en liten tillbakablick av åren som gått i bilder. Och tro mig det är aldrig tråkigt att fotografera detta gäng...;)


Strömpis 2009

2012 var det dags för andra gången , nu med tidsbokning och studio.

2012

Julshowen på Ritz 2012

2013

2013

2013

2014

Hockey vännerna anordnade en match till förmån för Barncancer fonden självklart ställde vi upp på det .

Fredrik & John fick agera Hockeykillar.

2014 börjar det hända grejer. Åren innan har vi kört lite improviserat hur bilderna blir. Men detta år så har de en klar ide hur bilden ska se ut.

Och till den bilden så behövde vi låna in Örebros största hund!

Ja , mycket tok & skratt är det under våra plåtningar.

Men det blev en otroligt cool bild eller hur !

2015 är året då Thomas för första gången kommer innan utsatt tid med hela 2 minuter !

Plötsligt händer det ;)

Även detta år är det en färdig bild ide sedan länge och jag kan avslöja att Gustav var inte riktigt så cool som han ser ut på bilden när han väl kom med de övriga dansarna väääldigt försenade.

Men hur bra blev det inte till slut !

//Therese

Likes

Comments

Hej alla bloggläsare och kära publik!

Som ni läste i det förra blogginlägget av Gustav Thyr så är det två nya ansikten på scenen i sommar. Gustav Thyr och jag. Patrik Olsson heter jag och jag kan inte beskriva hur magiskt peppad jag är på sommaren! Jag ska få jobba med fantastiska människor och vi ska i år igen skapa en storslagen sommar med vår härliga publik, nya som gamla. Fashion Pack på somrarna är inget nytt för mig då jag sedan 2012 har varit en stammis på dessa shower men i år får jag se allt från ett helt nytt perspektiv.

Vem är Patrik och vad gör han på scen i sommar?

Jag är den personen som i vardagen, på stan, i hemmet kanske inte är den personen som alltid syns mest eller hörs mest. Men när jag får komma upp på scenen så blir jag en annan person! Jag syns väldigt gärna, jag vill ha kul tillsammans med publiken och jag vill bara göra om allt direkt efter att showen är slut. Gärna inte sluta alls faktiskt!

Ända sedan tidigt ålder så har jag stått på scen, så det är inget nytt för mig, men att enbart dansa... Ja ni, jag kan i alla fall säga er det ska bli väldigt lärorikt, spännande och väldigt kul att testa något nytt!

Vad gjorde jag för att fånga Thomas intresse?

Jag tror det räckte med att jag stormade ut på scenen i enbart kallingar och fluga, men det vill inte Thomas erkänna.. Jag samt några andra killar helt från gatan blev förfrågad av dansarna från Fashion Packs att vara med och göra ett extranummer efter finalen i förra årets show. Vi dansade som sagt i kallingar och fluga till låten "It's Raining Men" där våra kära "Queens" hade första parkett! Efteråt sa Thomas att han var intresserad av att prata mer med mig angående en möjlig karriär. Nu, ett halvår senare så sitter jag här, en av alla i ensemblen i Fashion Pack 2015, med min nya karriär och bloggar för mitt livs första gång. Så kan det gå! Här får ni en liten bild som smakprov för er som missade förra finalen! (Jag beklagar kvaliteten på bilden, är det något jag är kass på så är det att photoshoppa! Haha!)


Igår hade vi vår fotografering inför sommarens affisch. Det var kul och spännande då även detta var nytt för mig! Bilderna blev riktigt bra och jag är spänd på att få se hur resultatet blir. Vi var hemma hos Therese Holmberg som gjorde ett riktigt bra jobb och fort gick det, när vi väl kom dit... Jag vill inte avslöja något men sexigt värre blir det 😉! Här får ni se lite bakom kulisserna hur det kan vara, helt i sin ordning. Gustav och Jag (de nya folket) pillar på mobilen som vanligt medan det mer erfarna dansarna poserar så fort dem ser kameralinsen! Okej ja posade lite också men det är av ren natur.


Jag hoppas att jag fick med allt jag hade på hjärtat denna dag och beger mig till Gabriel för att hjälpa till lite. Tack för mig och hörrni - NI KOMMER VÄL???

Likes

Comments

Då var vi igång igen! Bara att skriva så känns märkligt, att VI är igång och VI ska göra showen i sommar. Den grymma show som jag tittat på flertalet gånger de senaste somrarna är jag nu en del av!

Gustav Thyr heter jag som skriver och är en av dom två nya ansiktena i sommarens ensemble! Några av er kanske har sett mig i julshowen som jag gjorde med Fashion Pack 2012, men för dom flesta kommer jag nog vara en ny figur på scenen. Efter att ha fått den lilla show vi gjorde som smakprov så behövde jag inte mycket betänketid när jag fick frågan om jag ville vara med i sommarshowen!

Jag har alltid varit så imponerad av showerna jag sett med Fashion Pack. Kombinationen av imponerande dansnummer och grymma teatrala scener är fantastiska! I år kände vi att vi ville fortsätta bygga på det vi arbetat fram genom åren men ändå dra lite extra i just den teatrala delen och ja... Därför är jag här! Till skillnad från många av de andra grabbarna så är jag inte dansare i botten, mer av en musikalartist som i sommar ska hjälpa till att trycka in lite mer teater i showen!

Med Fashion Pack finns det inget som heter mjukstart. Repen har just börjat och vi kör full gas redan från dag ett! Det märks att alla är laddade för att leverera en fantastisk show även i år! Det är lätt att, dum som man är, tycka att man är grym och lär sig stegen snabbt, man svarar "ja" när Emelie frågar om vi kan det. Man kommer ganska snabbt ner på jorden igen sen när hon sedan startar musiken och man inser att stegen man nyss kunde så bra visst skulle gå lite mer än dubbelt så fort... Men det löser sig! Tur att vi bara är i början av mars än så länge så man fortfarande kan tänka: "Det är långt kvar, det är lugnt".

Efter produktionsmötet, alla diskussioner och dom rep vi haft så kan jag inte säga annat än att det kommer bli en sjukt bra och rolig show i sommar! Jag längtar dit och ser fram emot att få träffa er alla! Se nu till att boka upp alla torsdagar i sommar så ses vi då!

Likes

Comments

Än en gång har det blivit torsdag och vädret är som vanligt, varmt och soligt, som torsdagarna varit mer eller mindre hela sommaren!
Vi den här tiden är vi alla samlade på Strömpis och riggar upp alla kläder, prylar och peruker och diksuterar förväntningar inför kvällen. Roger bär parkettstolar till svetten rinner, Alex klagar på att insynsskyddet inte hänger uppe, Kalle dansar lite i något hörn, Jag smörar för vår bordplacerare Stina och Kevin dammsuger scenen. Idag så är vi alla på varsitt håll och jag känner mig iallafall väldigt tom utan detta nu när det är torsdag!

Den här sommaren har varit helt fantastisk! Inte bara att det varit publikrekord och otroliga recensioner utan också att gruppen Fashion Pack har varit kanske den bästa någonsin men vad som inte kan sägas nog mycket är hur helt vansinnigt bra och underbar publik vi haft i sommar! Till och med när vi hade vår enda regniga show så var det som att komma ut på vilken show som helst och jag tror inte ni förstår vilken lycka det är att få dela allt detta med er. Från preimär till sista showen så har det varit ett enda stort lyckorus!

Nu när allt är över så får jag ofta frågan "Kommer du vara med nästa år?" eller "Hur ser nästa år ut?" och helt ärligt så är det ingen som vet hur det ser ut ännu MEN enligt mig är Fashion Pack en del av Örebros sommaren och just nu mer än någonsin. Så om ni håller tummarna ordentligt så kanske Thomas har kommit på något nytt och gnider händerna och funderar på vilka han ska plocka med till nästa år.... 

Nu väntar några veckor ledigt innan vi har ytterligare ett gig tillsammans men det får någon annan berätta om. Så fortätt följa bloggen då vi fortsätter skriva om eventuella upptåg, nyheter och annat kul som involverar Fashion Pack!

Tack alla ni som kom denna sommar och gör det möjligt för oss att skratta och sprida gläjde tillsammans. Ni är ovärderliga!

/ Gabriel med Resten!

Likes

Comments

Jobbet som vi har som show artister är ett väldigt risk fullt jobb. Vi är ute på en scen som är helt öppen och det är nästan alltid ca 650 personer som sitter och kollar på dig. Vi dansar och göra olika trix och fäktas med plast svärd. Du som läser nu tänkte ju säkert då att tex fäktas med plastsvärd inte är så farligt. Ska berätta.💢

För några veckor sen så körde vi showen en torsdag som vanligt och det var så varm så man kunde knappt gå utan att bli svettig den dagen. Så det var en dag man tänkte att dricka mycket vatten för man kommer vara virrig och att det blir varmt. Men vi körde på som vanligt och det kändes som en riktigt bra gång för mig. Ingenting hade gått fel än så länge. Vi kom sen till ett Alice i Underlandet nummer som då är med i showen för er som inte sätt. 


Det är då jag som skriver som då är kaninen i detta nummer. Det är i slutet av hela numret som den onda saken händer, vi har en fight mot den onda drottningen med plast svärd då. Det gick helt som vanligt utom när jag inte riktigt hinner ducka i ett slag och då får spättsen av svärdet rakt i på (som tur) Ögonlocket för han blunda iallafall. Precis sekunden efter så förstod jag inte riktigt hur hårt jag var träffad det ända var att jag inte såg något på det ögat. Men min tanke just då var att det gå nog över så jag kör vidare. 

När jag kom av från scen så hade jag ett snabb byte till nästa klädsel samtidigt som jag hör Roger säga -Oj vad har hänt och hämtar en handduk. Alltså som jag inte förstod blödde det väldigt mycket. Jag tar ett stort andetag och går där efter ut på scen igen och ser fortfarande inte på vänster öga och började då bli rädd. Kör numret samtidigt som smärtan börjar komma fram och hur jag samtidigt ser med andra ögat hur vissa i publiken är helt tomma i blicken och ser rädda ut. Sen ser jag att Emelie (Koreograf och Flickvän) är påväg bakom scenen och numret tog slut. Och jag kunde inte fortsätta showen. Blev att sitta en stund för att kyla på såret för det blödde väldigt mycket samtidigt som gruppen lyckades komma på sätt för att lösa allt med nummer som var solo för mig. Efter detta åkte jag och Emelie till Akutmottagningen som jag där fick sy 2 stygn på ögon locket och sen åka hem och vila! 

Kommer lite bilder som är lite läskiga så varnar innan! 
Mår bra nu och har ett litet ärr eller flärp som är vid ögat men ser jätte bra och mår bra! :) 

Men måste där emot också lägga till att veckan efter när man då redan stod på scen igen så fick jag en riktigt överrasknings firande (Fyllde 18 den måndagen) av Jimmy och Joel som sjöng en låt som Monika Forsberg hade skrivit texten på. + En film om mig. Var jätte roligt att få se! Blev riktigt glad :D

Tack Så mycket! 

Det var allt jag hade och berätta! Kram Mvh Kalle Nyström

Likes

Comments

Efter lång väntan var det dags för oss att bege oss mot Stockholm för vårt, kanske största, gig detta år! 

För er som inte är familjära med festivalen Pride Stockholm så är det Skandinaviens största Pride och sker under en veckas tid. Under helgen öppnas fenomenet Pride Park, beläget på Östermalm IP och är som vilket festivalområde som helst fast ändå inte! Mitt i detta område stod den scenen och bara väntade på att vi skulle få sätta Örebro på kartan, och tro mig, det gjorde vi! Men först ska vi spola tillbaka tiden lite...

Fredag

Vi blev hämtade av chaufförer från Pride och som vanligt var alla inte i tid.. Jimmy hade sovit i 1 timme av ren nervositet, Kevin "var på väg" när v ringde och "väckte" honom, Karl packa väskan 15 min innan vi skulle ses, ja allt var väl som vanligt! 

Väl på plats i Stockholm fick vi träffa vår konfrencier, Leo B, en mycket intressant människa ur min synvinkel... Vi fick 3 minuter reptid på en scen vi aldrig stått på och Alex fick till och med ett utbrott på konferenciern pga den stressande personligheten hon hade. 

Citerar "Kan du inte bara hålla käften i 10 sekunder så vi kan få gå igenom detta !?" - Alexander Fjellner

Leo B älskade oss från den stunden. 

Efter kort rep och lite tid av span på ögongodis från andra akter och grupper så fick vi några timmar på hotellet för mat och sminkning. 

Väl på plats så kände man verkligen stämningen! Alla hade repat civilt och nu var hela backstage fyllt med Dragartister, inoljade muskelberg och välsvarvade dansare. Dansensamblen i Fashion Pack gick nog mest under kategorin Backstages lammkött, vi var varken välsvarvade, muskelberg eller inoljade men vi var där för att visa vad vi gick för!

Jag älskar vår publik i Örebro, den är banne mig oslagbar när det kommer till känsla och kärlek MEN att få komma ut på den scenen, framför alla tusentals människor med vetskapen om att VI ska visa att vi tillhör eliten inom denna showbiz gav en sån absurd kick att den är svår att beskriva! Vi gick ut på scenen, gjorde öppningsnumret från årets show och därefter var både vi och Örebro på kartan!

Vill även flika in en stor eloge till alla som var med och showa, grym show med grymma artister från runt om i landet, en ära att få ha delat detta med alla er!Presentationen av Fashion Pack - Foto: QXFashion Pack 2014 at Pride Backstage

The Family - Jimmy Dahl som tog kortet....

Lördag

Efter en natt av succefestande, och för min del 1,5 timmes sömn, så var det dags för det som Pride antagligen är mest känd för, Paraden. Paraden drar drygt 600 000 pers varje år och folk kommer från alla hörn och kanter i landet för att få se detta spektakel! Så vad var våran bit i det hela? Jo, ComHem hade hört av sig och frågat om vi inte kunde köra Judit&Judit på deras flak och det var en självklarhet från våran sida att tacka ja!

Paraden började på Hornsgatan strax innan Mariatorget och gick genom stan enda till Östermalms IP där Pride Park som sagt var beläget. Paraden tog ca 2,5 timme att genomföra, det var 153 ekipage anmälda, ca 63 000 personer som gick paraden. Vad mer behöver man säga? Så vår uppgift under denna tid var att dansa loss och ha kul. Sagt och gjort. Det var som studenten all over again fast helt klart roligare! Vi skicka in Dr. Bombay´s koreografi mest hela tiden och det var en underbar syn att få se random folk på gatan dansa med, så mycket kärlek, så mycket lycka! 

Väl när paraden var avklarad var vi inte kaxiga, trötta slitna slagna krigare blev det en lugn kväll innan bilarna gick hem till Örebro igen och med oss hade vi alla ett minne för livet!

Extra tack till Outtv's Jules Beelen, allas vår söta Holländare , hela ComHem-gänget som var så sjukt grymma och trevliga att ha och göra med!

Nu blickar vi fram mot dom sista showerna och självklart Örebro Pride sista helgen i Augusti!
 


Inför Paraden!

/ Gabbe

Likes

Comments

Tjena hej mitt i sommaren!

Nu va det ett tag sen vi blogga, showen rullar på och vi är så himla glada att så många har kommit och besökt oss ❤️

Utanför showen, mitt i veckan och strålande sol så träffade jag (Magnus), Jimmy och Karl Hans Fahle'n mitt ute på landet för att göra lite reklam för oss, showen och våran härliga sommarstad Örebro. Vet inte alls hur mycket som visades och hur många som såg men här kommer iaf lite bilder 😂👍


 
Nu laddar vi upp inför show på torsdag, ska bli grymt kul!

Kram till er alla och hoppas ni har en underbar sommar!

//Magnus 

Likes

Comments

Hallå igen!

Koreografens tur att göra ett kort inlägg igen!

Senast jag skrev en rad här var arbetet i full gång. Repen gick i ett och ett tag kändes det nästan onödigt att gå hem då man visste att om endast några timmar var det dags att ses igen. Med andra ord flög tiden fram och helt plötsligt var det dags att flytta till strömpis. Förväntningarna var många & och jag tror alla med mig hade svårt att förstå att så många månaders slit snart var över och det var dags för premiär! 

Själva premiärdagen kom  & Klockan slog  20.00 och det var dags för mig att bege mig till strömpis. Jag gick bakom scenen för att hälsa på mina killar samt önska dom lycka till. Nervositeten som jag hade upplevt genom telefonsamtal tidigare under dagen, hade nu istället övergått till en förväntan och ett "jävlar-annamma" , killarna var taggade till tusen och mer än redo att visa publiken vad vi övat på under flera månaders tid.

Musiken gick igång och ett totalt vrål från publiken utbrast, Något som varken jag eller Gabriel  var riktigt beredda på , då jag tyckte att han först såg väldigt förvånad ut/livrädd. Numret fortsatte och allt fler av dansarna gjorde entré för att till sist låta drugorna göra sin entré på scenen. Glädjen var total! Öppningsnummret blev en succé och det kändes redan här som om att vi hade lyckats med allt vårat slit! Stolt lutade jag mig tillbaka och njöt av resten av showen, kunde utan oro i kroppen eller nervositet för olika byten eller textrader se showen och glädjas med ensemblen för en kanon premiär ! 

Innan vi i publiken visste ordet av så var allt över, showen var bortplockad och undan stoppad inför nästa vecka och festen kunde börja! 

Dagen efter vaknade vi alla upp till vad som är den bästa recensionerna som Fashion Pack någonsin har fått! Med en 4:a av Na, och en 5:a (!) av ÖrebroGuiden gör att man blir alldeles varm om hjärtat! Jag har världens bästa jobb och jag är så glad att jag har fått tagit del av en sådan fantastiskt resa som jag ändå måste säga att vi tillsammmans har gjort!!

Nu är vi laddade inför torsdagens show och jag vet att den samt resten av sommaren kommer göra lika mycket succé ! 

Så jag hoppas verkligen att vi ses på villa strömpis någons gång i sommar!!

Massa kärlek // Fröken koreograf

Likes

Comments

Efter månader av repande, repande och förberedelser var det så äntligen dags för något av det jag tycker är det allra roligaste på hela spelperioden: Genrepet.

I två veckor har vi kämpat på plats på Strömpis mot både kyla och regn, men igår var vädergudarna på våran sida! Det har också varit kämpigt att anpassa dig till en ny scen, nya scenutrymmen och rutiner och samtidigt vänta i det längsta på att allting skulle komma i ordning på Strömpis också.

Men den som väntar på något gott...

Igår kväll var allting färdigt och genrepet flöt på utan några större missar! Man märker att alla är sjukt taggade och att det ligger en förväntan i luften. Alla gav järnet under föreställningen och jag vet att vi alla kändes oss väldigt nöjda när vi åkte hemåt i natten vid halvtolv-tiden.

Vi hade en liten skara med folk som kikade på genrepet och de var alla eniga i utlåtandet att detta var tveklöst den bästa showen någonsin, med snygga kläder och nummer och en massa humor. Det tycker jag var ett väldigt fint betyg och det lovar gott inför morgondagen!!!

Idag är vi lediga från just showandet, men lite småfix in i det sista blir det ju!

Väl mött på premiären imorgon!! Klockan 21 smäller det! Vill du boka bord till någon av sommarens shower gör du det på 076-3086140.

/Thomas


 

Likes

Comments