Header

​Jaha då har det varit tomt här i några dagar...Har varit legat med förkylning och feber sedan i Lördags och bloggen har inte varit min högsta prioritet. Nu är jag på benen igen och ska om en stund traska iväg mot skolan för att bland annat ha möten med två av mina lärare om praktik, portfolio och annat som rör denna termin. Det är en hel del skolarbete som måste göras de närmsta veckorna, speciellt nu när halva denna veckan ägnats till mesta del i sängen. Detta betyder att bloggen antagligen inte kommer uppdateras som flitigast men jag ska försöka titta in då och då. Nu blir det packa väskan innan jag ska möta upp Emma och Cassandra för att dra oss till skolan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Ni har kanske har sett att jag har börjat med ''Trend of the week''. Ett kollage rullar längst ner på sidan och jag tänkte köra en ny trend varje måndag. Den här veckan fick det bli en trend som alltid är trendig, nämligen svart! Jag har redan satt ihop kollaget för nästa vecka och jag kan avslöja att det blir ett kollage av den absolut hetaste trenden just nu, ni kanske kan lista ut vad det är, om inte får ni besöka bloggen på måndag! 

Likes

Comments

​Två bilder ifrån gårdagen då vi bestämde oss för att sitta på Expresso house och plugga. Det är skönt att inte alltid behöva sitta i klassrummet och plugga. Det är väldigt positivt med den utbildningen som jag går, just att det är så pass fritt. Så länge vi inte har Föreläsningar så får man jobba lite vad man känner för det. Ibland kan vi gå en runda på stan för lite inspiration och trendspaning vilket  är en väldigt viktig del i Designprocessen, man tänker ju inte att gå på stan kan vara en som lektion men för oss är det en stor del av det vi gör vilket egentligen känns för bra för att vara sant! Jag kanske ska ta mig tiden att skriva ett inlägg om hur en modedesigner jobbar och vilka olika delar som ingår, det kanske hade varit intressant...? Nu ska jag fortsätta med NO LIMIT projektet som jag nämnde i ett tidigare inlägg, ha det fint!

Likes

Comments

Wow, dagen har verkligen sprungit iväg. Snart ska jag gosa ner mig i sängen och ringa upp älsklingen min men först tänkte jag bara kika förbi här och bjuda på en detaljbild från gårdagens outfit! Jag har en hel del bilder som väntar på att få komma ut här på bloggen. Jag har nämligen bunkrat upp mig nu tills i helgen när jag ska åka hem för besök av kära vänner från USA då jag inte planerar att ta med kameran.

Måste verkligen passa på att säga de nya lokalerna i skolan är såååå himlars bra, känns verkligen hur kul som helst att vi numera har våra lektioner på Textil fashion center. Bara som en sådan sak att det blir mycket enklare att få till schysta bilder till bloggen och att det finns restaurang och caffe är ju inte helt fel! I skolan håller vi fortfarande på med portfoliona och jag måste säga att det är sjukt kul. Just med grafisk design och då framför allt typ layout, moodboards osv är det som jag tycker är absolut roligast och det är ännu roligare nu med den nya datorn. Allt är verkligen knivskarpt och man har så stor yta att jobba på! Jag skulle kunna sitta här och fixa fram och tillbaka dag och natt men än så länge har jag lyckats behålla förnuftet och släppt arbetet för kvällen för att få ordentligt med sömn. Imorgon Börjar vi även på ett nytt mini projekt som jag inte riktigt vet vad det är ännu men det handlar om NO LIMIT som hålls i Borås och jag antar att det blir något liknande föra årets uppgift då vi jobbade med NO LIMIT då också men det återstår att se!

Likes

Comments

FASHIONMANIAC

For business inquiries please contact: Feliciaferm@hotmail.com