Header

Budapest var riktigt bra! Vill man åka till en storstad där man kan äta billigt och dricka billigt då kan jag verkligen rekommendera denna stad. Shoppingen var precis som i Sverige. Inte speciellt billigare tyvärr. Så jag sparade en hel del pengar.

parlamentet

Chainbridge

Ena sidan var Buda och den andra Pest. Vilket blir Budapest. Vad som var fint med denna staden var Donau som rann genom staden på ena sidan kunde man se det fina parlamentet och på den andra sidan låg slottet. Och alla dessa fina broar....

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi var ute och gick en promenad igår kväll, kände verkligen inte att jag var sugen men gick ändå. Efter en stund hade jag kunnat gå hur länge som helst. Ibland får man bara ge sig iväg. För som sagt det brukar ordna upp sig när man väl kommit iväg. Ha en trevlig helg!

Likes

Comments

Medans hela Sveriges befolkning sitter och tittar på fotboll, så sitter jag på tåget till Göteborg. Men jag hoppas Sverige vinner såklart. Heja Sverige!!! I helgen blir det till att fixa klart sista i lägenheten. Är så trött på allt renoverande just nu!! Efter det hoppas jag vi hinner göra något roligt. Och att vädret blir som en dröm.

Likes

Comments

Igår var vi på båttur till Margit szigit Island, strosade omkring. Käkade mat och tittade på djuren som fanns där ute.
Efter det gick vi runt i stan, hittade någon slags festival som vi hängde på.
Men som dem flesta kvällar så slutade det med att vi gick och käka middag tillsammans allihopa och sen gick på nattklubb. Finns en hel del nattklubbar som är utomhus. Riktigt coolt! Allt är verkligen billigt här...

Helt sjukt hur mycket man har köpt men ändå inte betalat så mycket. Känns konstigt då man är van vid Sverige lixom.

Likes

Comments

Idag började vi första dagen med en hopp on och hopp of bustour. Så vi kunde se hela Budapest. Vet inte riktigt vad som är planen framöver men idag ska vi gå ut och käka hela gänget. Vi är fem stycken som bor tillsammans i en lägenhet. Det är två tyska killar, en spansk tjej och sen jag och min pojkvän från Sverige. Det finns en hel del och göra och så. Och allt är verkligen billigt så man behöver inte direkt hålla i pengarna vilket känns skönt. Jag kommer berätta mer om Budapest senare...

Likes

Comments

På tåget till Göteborg... Sen blir det vidare till Budapest... Lite lek med Snapchat innan avgång... Ha en trevlig helg!!!

Likes

Comments

Har inte uppdaterat så mycket i helgen direkt. Men vi har gjort en hel del, plus att det går rätt så snabbt! Helgen lixom bara svischar förbi. Man vill ju ändå njuta endel av ledigheten. Igår var vi och kolla på Göteborgsvarvet. Det var verkligen underbart väder. Min bror och systers pojkvän sprang. Vilka killar säger jag. Jätte duktiga var dem. Det var jätte kul och se...

Likes

Comments

Idag har jag faktiskt gjort en hel del... Först tvättade jag intensivt i två timmar. Försökte få med så mycket som möjligt. Sen diskade jag och hängde sista tvätten uppe. Och nu har jag gått i en timma med en kompis. Så nu tänkte jag duscha och packa inför Göteborg i helgen. Ha en god torsdags kväll... Snart är det fredag!!!

Likes

Comments

Känns så himla gött. När man helt plötsligt har fått lite mer kontroll över träning och sådant. Helt plötsligt har jag kommit igång, peppar peppar ta i trä. Min rygg har inte krånglat än. Känner mig mycket bättre än jag gjort på länge. Känner mig så himla lycklig!

Likes

Comments

Mitt fina Eiffeltorn jag fick av en vän... Fint va. Tur att man snart åker på en mini vacay, så man får lite lugn och ro. Hoppas Budapest levererar... Någon som varit i Budapest som kan rekommendera... Vad man ska se, vad man ska göra osv. Undra vad man äter där? Gulasch?

Likes

Comments

1 345129 Next