Header

Idag känner jag mig glad, men mindre glad att åka tillbaka till Göteborg på söndag. Kanske för att man saknar sina kompisar och familj..... bla, bla, bla känns lite som jag upprepar mig. Det har verkligen varit perfekt, varit fint väder. Och gjort roliga grejer med kompisar och familj. Och allt annat har vi bara skitit i! Ha, ha, ha... Lill tjejen har haft det underbart här...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så Jäkla mysigt att få vara i hemstaden med mina kompisar... Njuter av varje sekund. Älskar ju Göteborg oxå men man saknar kompisarna och familjen i Skövde. Några dagar kvar sen drar vi tillbaka till Göteborg. Goa gubbar i Götet!

Likes

Comments

Idag har vi varit och fikat med kompisar jag, min mamma, och min fina lilla dotter och Kompisar. Så ljuvligt när det är så fint väder. Man kan sitta ute timmar efter timmar! Härligt! Efter det var vi hos min syster en sväng och hälsade på... Och nu sover sötnosen.

Likes

Comments

Ska bli kul att träffa lite old friends. Får försöka umgås lite med vänner igen för denna gången stannar jag nog bara en vecka.. Och veckorna går så himla fort när man har en liten glad sprallig tjej! Känns redan så skoj! Man uppskattar det mer än någonsin när man flyttat!

Likes

Comments

När jag var i Madrid för två år sedan, så blev jag rätt så faschinerad! Vi snubbla in på en salsa klubb. Det jag såg var väldigt osvenskt som jag gärna ville ta med mig hem! Att unga och gamla samlades tillsammans, dansade och hade kul. Det skulle vara skoj att ha det så i Sverige! Gamlingarna var bäst på att dansa.. Och jag tom dansa... Jag som hatar att dansa! Jag älskar Spanien!

Likes

Comments

Snacka om att se allvarlig ut! Idag har jag faktiskt gjort en hel del! Varit Ute och gått i ca två timmar. Städat och lagat mat. Sytt en ny mössa till mig själv. Och tagit hand om lill tjejen! Vad har ni gjort då? Dags att lägga dig snart då för hon lär ju vakna snart igen.... Puss och kram på er där ute...

Likes

Comments

Idag har jag gjort en hel del! Varit med en kompis och fikat på ett jätte mysigt fik i Haga och sen avslutade vi våran dejt med en promenad. Kändes så mysigt att vi åkte iväg redan på morgonen. För då hade man ändå hela dagen kvar.... Kvar att göra lite nytta, åka hem och rensa i förrådet. Det slängdes en hel del faktiskt! Så jäkla gött att bli av med all bröte! 100 000 kg lättare... Inte det bästa vädret, men vad gör det när dagen tillbringades med världens bästa...

Likes

Comments

Känns sjukt hur allt har förändrats... Så himla fin present man fick... Svårt att fatta innan hur det skulle bli. Men vi älskar dig över allt annat i hela världen. Det är bara en sak jag saknar riktigt mycket just nu! Skövde, alla vänner och familj! Hade aldrig trott att saknaden skulle bli så stor!

Likes

Comments

Förr i tiden ville man inget annat än att resa och vara iväg, hörde nästan aldrig av mig. Och oroade mig inte för något. Man bara levde... Jobbiga föräldrar tyckte man då!

Helt plötsligt oroar man sig för allt! Och saknar sin familj i Skövde. Vad hände med mig? Börjar jag bli gammal eller galen?

Likes

Comments