Header

Har inte uppdaterat så mycket i helgen direkt. Men vi har gjort en hel del, plus att det går rätt så snabbt! Helgen lixom bara svischar förbi. Man vill ju ändå njuta endel av ledigheten. Igår var vi och kolla på Göteborgsvarvet. Det var verkligen underbart väder. Min bror och systers pojkvän sprang. Vilka killar säger jag. Jätte duktiga var dem. Det var jätte kul och se...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag faktiskt gjort en hel del... Först tvättade jag intensivt i två timmar. Försökte få med så mycket som möjligt. Sen diskade jag och hängde sista tvätten uppe. Och nu har jag gått i en timma med en kompis. Så nu tänkte jag duscha och packa inför Göteborg i helgen. Ha en god torsdags kväll... Snart är det fredag!!!

Likes

Comments

Känns så himla gött. När man helt plötsligt har fått lite mer kontroll över träning och sådant. Helt plötsligt har jag kommit igång, peppar peppar ta i trä. Min rygg har inte krånglat än. Känner mig mycket bättre än jag gjort på länge. Känner mig så himla lycklig!

Likes

Comments

Mitt fina Eiffeltorn jag fick av en vän... Fint va. Tur att man snart åker på en mini vacay, så man får lite lugn och ro. Hoppas Budapest levererar... Någon som varit i Budapest som kan rekommendera... Vad man ska se, vad man ska göra osv. Undra vad man äter där? Gulasch?

Likes

Comments

Har haft en härlig helg i Göteborg. Med familjen. Vi har ju firat min brorsdotter som fyllt år. Jätte mysigt. Ska bli kul och se när hon ska använda födelsedags presenten vi köpte till henne.

Likes

Comments

Kom till Göteborg igår.... Då blev det fredags häng hos min bror. Och idag ska vi fira min brors dotter. Som fyller år.... Blir roligt att se hur glad hon kommer att bli när hon öppnar presenten som vi köpt. Tjollahoooooo...

Likes

Comments

Idag har jag varit ute och gått fick verkligen bara dra iväg utan tänka för att jag varit så trött. Men när jag väll gått en stund så kändes allt verkligen bättre. Och vädret är ju fortfarande magiskt asså. Ska bli kul för imorgon drar jag till Göteborg. Måste andas lite havsluft. Och fira min brors dotters födelsedag. Ska bli så skoj....

Likes

Comments

När det är så varmt ute, måste man ju ta vara på det. Så vi åkte hela familjen till Hjo. Man vet aldrig när det blir så varmt igen. Vi käkade lite glass, gick till lekplatsen och hängde vid tåget. Det var riktigt mysigt.

Likes

Comments

Först var jag och mamma i Lidköping! Kikade lite på torget, Rörstrands och HM. Sen åkte vi hem och grillade med min systers familj. Och lekte med barnen. Det var riktigt skoj. Så vi gjorde faktiskt en hel del igår.

​Vädret var som en sommar dag....

Likes

Comments

1 345129 Next