Instagram@fjurungrueng

Jag är med på TrainingZONE Magazine nr 5Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I tisdag har det varit helt fantastisk! Fotografera hela dagen lång! Efter fotograferingen drog jag till gymmet och nu sitter jag här och ta det lugnt. Fler bilder på mig och Isabella kommer imorgon!

Så nu vill jag önska er alla en mysig kväll och tack för idag Isabella, Benny och Daniel!!

Fotograf: Benny Ottosson 
 

 

 

Likes

Comments

Happy birthday!

Jag vill önskar dej en underbar dag/natt! Jag hoppas att allt är bra med dej och att du snart få komma hem och vara med din underbara familj och dina vänner! 
Håll huvud högt och sluta aldrig hoppas! Snart ska folk få se att du är oskyldigt och att dom har fel! 

Mvh Fju Rungrueng from Sweden. P.s var stark min vän!

För er som inte vet vem Chico Fortis är: Chico Fortis är en italiensk man som hade nästan allt i livet, framgång, kvinnor, berömmelse, pengar, en stor familj med 3 vackra barn och att tiden när allt tycktes ha nått toppen av perfektion har sett världen helt kollapsat på hans fötter och hela drömmen sönderdelas för att lämna den hårda verkligheten " kalla stänger av en maximal säkerhet fängelse i alligator-angripna träsk av Everglades i Miami, Florida och en skrämmande visshet, detta fängelse inte kommer att komma ut "mer" lätt eftersom meningen och "var den värsta möjliga (förutom kanske dödsstraff som av vissa och" vara ännu mer "lätt som en fällande dom, livstids fängelse utan möjlighet" av rabatter.

 

 

Likes

Comments

Be nice to people, you never know what they may be going through & Be kinder than necessary, for everyone you meet is fighting some kind of battle.

Likes

Comments

Det finns bara tre dagar som räknas, igår, idag och imorgon. Igår är borta, i morgon komma aldrig. Idag är den enda dagen du kan göra något åt.

Likes

Comments

Vissa människor skulle göra bättre att komma ihåg gångerna de har varit långt ifrån perfekt, innan de är så snabba att kritisera andra för deras fel. Glöm inte om personerna i ditt förflutna. Några av dem är anledningen till att du kommit så här långt.

Likes

Comments

Sann lycka handlar inte om ett stort skratt eller tårar av glädje. Det handlar om en enkel leende när du kommer ihåg någon som gjorde ditt liv enkelt och vara sig själv.  Det handla inte om att vara nära någon som gör dig glad, va nära någon som inte kan vara lycklig utan dig. Det gör en stor skillnad i livet.  Ibland kan du kan inte göra alla nöjda och ibland måste man tänka på sig själv, få saker komplicerade i livet, vet vi alla att eftersom vi alla har varit där.

Likes

Comments

Everyone is independent in their own beliefs and ideas about things, so never expect a person to always see things your way.

Likes

Comments

I'm just chilln' out! because today is friday baby!

Likes

Comments

844134_2012103017922708x652