Tja!

Jag heter Lovisa (aka Lollo),

Jag är 15 bast och sen jag föddes märktes det att jag var väldigt snäll, rar och full av energi. och full av energi, man kan fråga vem som helst och man får svaret att jag är en riktig energiknippe!

Jag älskar att se på film ( helst Disney) men jag gillar även att läsa, köra moppe, baka, laga mat och så mycket mer.

Just nu så har jag två fega undulater en blå som heter Viola och en vit som heter Sally, och i sommar så ska jag och min familj köpa en till, vilket ska bli kul!.

Jag vet inte riktigt vad jag vill blir när jag blir stor, man vet aldrig kanske jag kommer jobba som model. En till sak jag gillar är att vara ute i naturen, typ gå i skogen. Så här får ni lite info om mig, det är inte så mycke men ändå!


Så hej på dig, leverpastej, gurkan kommer sakna dig!!!

/Lollo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej allihop!!
Hoppas ni njuter av dagen och det fina vårvädret. Det börjar närma sig sommar och om mindre än två månader är det examen! Sommarlov! Är ni taggade! Det är vi. Så det kommer förhoppningsvis komma ut mer uppdateringar under sommaren och om allt detta går väl kommer vi kanske. Kanske. Kanske. Att ha en live på Instagram där ni kan ställa frågor till oss och lära känna oss ännu mer. Fast allt kan ju ändras.


Vi vill bara påminna er om att vara ute och kanske ha med er en god bok ut då ni är ute i den fina solen! Hoppas Ni har det lika bra som oss för tillfället!

//Matilda och Lovisa.

Fotograf: Matilda Hylander

Hår: Matilda Hylander

Modell: Lovisa.

Likes

Comments

Heej,

Vi ber så mycket om ursäkt att inlägget dröjde såpass. Men för det så får ni två på en dag istället :)

Likes

Comments

Skärtorsdag har passerat och vi är inne på fredag.. på lördag kommer påskharen och dem flesta är med familj och vänner skulle jag tro..

Är man inte det, men ändå vill lyxa till det lite kan man göra receptet nedan.. (Hanna Lovisa och jag/Matilda) gjorde detta recept på vår HKK-lektion och det blev väldigt gott!

Så verkligen ett tips. Om ni är sugen på att överraska familj, vänner, m.m.

Eller bara för att äta!
Mat är ju trots allt vårt bränsle som vi behöver för att kunna leva och må bra ☺️

GLAD PÅSK!

/Matilda

Likes

Comments

Hejsan allihop!

Matilda här, Jag hade tänkte att ni skulle få lära känna mig lite bättre, och förhoppningsvis även de andra i gänget om ett tag. Men ni får nöja er med mig så länge.

Jag är född 2002, och har alltid älskat allt med foto, teckna, skriva m.m. Så det var delvis därför jag får vara webbdesigner här. Jag är även väldigt insatt i olika trender, vilket inte jag var för ett år sen..

Jag har tränat judo sen jag gick i åk 4, vilket nu är fyra och ett halvt år ungefär. Och nu är jag dessutom barntränare där.
Sen så nån gång i höstas började jag även att träna brasiliansk jiu-jitsu.
Så som ni kanske märker så tränar jag rätt mycket kampsport, men idrott och hälsa i allmänhet tycker jag är väldigt intressant.

Jag har en hund som är 10år eller något sånt, och har haft två hamstrar och en kanin..

Som person är jag väldigt glad och gillar att vara ute, även om det inte förekommer så ofta. Det bästa jag vet är nog att vara ute till havs i en båt och bara njuta av doften, vinden och allt mellan himmel och jord.

Det var väl allt jag hade att säga om mig egentligen.. Så hoppas ni fått en uppfattning om vem jag är som person!

Sen så är jag ett fan av Disney filmer, tro de eller ej☺️men hallå? Vem säger nej till Dory?


/Matilda
PS. Är det något ni undrar med över bloggen så är det bara att höra av er, jag bits inte 😉

Likes

Comments

Som sagt så har Lovisa gipsat handen så vi ska satsa mer på allmän fakta om olika saker än så länge men försöka att göra vårt bästa. Om det är något extra ni skulle vilja ha här på bloggen så är det bara att säga till vad ni vill se!

/Matilda

Likes

Comments

Lovisa, vår helt fantastiska modell har tyvärr blivit tvungen att gipsa armen. Så fram tills dess att gipset får tas bort så kommer det bli lite tomt på sidan, men vi ska självklart försöka uppdatera med intressanta videos, bilder, och allmän inspiration till alla er smink, mode, hår, tränings, hälso intresserade människor. Puss /Matilda (fotograf och webbdesigner)


Likes

Comments