The sexy chest hair swimsuit from Beloved Shirts. It will for sure be a head turner.

It would be kind of fun to buy different swimsuits from the site and joke around with your friends!! Speciellt om man inte har något rolihatt göra under sommaren så kan man ha en lite rolig fotoshoot! Det skulle nog vara kul rather than buying it and wearing it by your self. Hemsidan www.belovedshirts.com har massa olika alternativ på baddräkter som är unika. Men dem har även allt ifrån tracksuits till home decor.

At the end of the day, jag skulle personligen aldrig spendera ca. 500kr på en intentionally ugly swimsuit.

XOXO Fashionkiller

Likes

Comments

1. Jeffree Star Skin Frost - King Tut

2. Coty airspun translucent extra coverage loose face powder

3. Colourpop blush - cruel intentions

4. Makeup geek starter kit and vault palette bundle

5. Morphe brushes 7 piece rose set

6. The Huda Beauty Lip Contour Pencil

7. Farsel unicorn essence

8. Gerard Cosmetics Slay All Day Setting Spray

9. Glamglow gravitymud Firming Treatment

10. Cover fx custom enhancer drops

11. Matte liquid lipstick by Kylie Jenner

12. Morphe 35o palette

XOXO Fashionkiller

Likes

Comments

"These expensive, theseis red bottoms; these is bloody shoes. Hit the store, I can get them both; I don´t wanna chose." My new jam, the hottest hiphop song released by a female in a while. I present to you; Bodack Yellow by Cardi B!

XOXO Fashionkiller

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag äger inget smink från anastasia men jag har testa deras glowkits (BOMB!!) och jag vet att folk älskar deras ögonbryns produkter så det är något jag gärna vill testa! Men jag har aldrig hört någon prata så mycke om deras andra produkter så som deras foundations (jag älskar deras shade-range!!). Deras liquid lipsticks har jag hört talas om men inte alls lika mycket som andra liquid lipsticks! Men jag vet att deras shade "Pure Hollywod" är en favorit hos många!! Kommentera gärna om du har någon produkt från Anastasia beverly hills och vad du tycker om den för jag funderar på att splurge some money on some high end make up!!

XOXO Fashionkiller

Likes

Comments

Ibland så kan det vara skönt att bara koppla av & varva ner det med lite lugnare låtar, så dagens låt går till Miley Cyrus´s låt Malibu. En av mina all time favo låtar av henne!!

XOXO Fashionkiller

Likes

Comments

Patches on clothes har blivit en stor trend under 2017 och jag har lite blandade åsikter kring denna trend.

Brodering på dina kläder är ett sätt att skapa unika klädbitar, för en titt som verkligen skiljer dig från mängden. Du kommer säkert ihåg denna trend från 90-talet och det är ett roligt och fashionabelt sätt att få nostalgisk och återuppleva din barndom. Brodering är en unik tillägg till vilken outfit som helst, som gör att du kan uttrycka din personlighet via din klädsel. Men det är också viktigt att inte gå överst med den här trenden.

Jag tycker att för att denna trenden ska kunna fungera så måste man håll resten av din outfit enkel för att undvika klashing! Annars så kan det se lite för överdrivet ut och detta kan även förekomma om du täcker ditt klädesplagg med brodering. Jag kan tycka att det räcker med 3 patches på ett klädesplagg, men max ca. 10 st. HISS!

XOXO Fashionkiller

Likes

Comments

Bella Hadid, född 9 oktober 1996 i Los Angeles, är en amerikansk fotomodell. Hon är dotter till Yolanda Hadid och Mohamed Hadid samt syster till Gigi Hadid och bror till Anwar Hadid.

Likes

Comments

Jelena Noura Hadid, mer känd som Gigi Hadid är född den 23 april 1995 i Los Angeles, Kalifornien. Hon är en amerikansk fotomodell och är också ihop med Zayn Malik for those of you who didn´t know & live under a rock!

XOXO Fashionkiller

Likes

Comments