Idag fick jag skrapat bort det sista av målet på soffan. Nu är det bara att slipa,spackla å måla kvar...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår påbörjade jag mitt sommarprojekt. Årets sommarprojekt är att måla om en soffa som jag hittade på en loppis för några år sen. Igår rev jag bort tyg.

Idag skrapade jag bort en del mål av den.

Likes

Comments

I lördags beställde jag en ryggsäck som jag ska ha nu när jag börjar i gymnasiet till hösten. Jag hade som krav att den skulle ha ett inbyggt datafodral och att den skulle vara i läder. Den fanns på zalando men jag köpte tyvärr upp sista exemplaret. Den är från märket KIOMI.

Likes

Comments

Idag bestämde jag mig för att slänga alla mina skolböcker sedan ettan. Vi har med mamma bestämt att vi varje måndag och tisdag ska rensa igenom något skåp eller rum så att vi sedan på onsdagar kan föra alla saker till ekorosk. Jag har redan rensat igenom min garderob, mitt rum och vårt gästhus på saker vi inte behöver. För i sommar ska vi gå igenom varje hörn i vårt hus för att göra oss av med saker vi inte behöver. För tro mig det finns enormt mycket skräp i vårt hus. Men vi slänger ju inte det som är i bra skick utan först hör vi om någon som vi känner behöver det och sedan säljer vi det eller skänker till någon välgörenhet.

Likes

Comments

I lördags shoppade vi först några timmar inne i centrum i Vasa. Sen åkte vi till Replot för vi hade tänkt att äta där men det var jätte fullt vid restaurangen så vi bestämde oss för att köra till Smedsby och sedan vidare till Stenhaga för där finns ett shoppingcenter. Vi åt på Burger King och sedan shoppade vi lite till. Jag köpte ett par lackade jeans, två par kostymbyxor, en stickad tröja, en skjorta, ett par solglasögon, ett par sport strumpor, en fotkedja och ett guldigt halsband. Sen idag körde vi hem från Vasa och till imorgon har jag inte direkt några planer.

Likes

Comments

Idag bestämde vi oss för att spendera helgen i Vasa. Så vi packade och började sedan köra mot Vasa. Helgen kommer alltså att spenderas i shoppingens tecken.

Likes

Comments

Idag startade jag dagen med att göra en smoothie. Efter det rensade jag garderoben. Och sen när jag blev klar blev jag så rastlös så jag tog en promenad med hunden.

Likes

Comments

Idag har det varit super bra väder för en gångs skull så jag har solat största delen av dagen. Till lunch åt jag våfflor med färska jordgubbar och grädde. Super gott!

Likes

Comments

Jag har bakat en hel del på sista tiden.

Jag fixade även hunden sommar fin genom att raka, borsta och tvätta henne.

Jeansen som jag beställde kom även i posten och satt perfekt på.

Vi var på klassresa till Powerpark och Tuuri.

Jag fick med mig hem ett par Vans slip-ons från Tuuri.

Idag fick jag även sommarlov!

Likes

Comments

På fredagen kom skorna jag hade beställt! Ni hittar dem på boozt!

På lördagen kollade jag på senaste avsnittet av Skam!

Idag beställde jag hem ett par nya Levi's jeans!

Likes

Comments