Jag har haft fullt upp hela veckan när vi har renoverat hos min mormor så jag har inte haft tid att blogga. Idag åkte vi in till stan för att jag skulle köpa det sista innan skolan börjar. Sen efter det åkte jag till frisören för att färga håret. Imorgon fortsätter det i renoveringens tecken.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

På fredagen var det fint väder så då solade jag.

Lördagskvällen spenderades hos en vän med vänner. På söndagen chillade jag mest och kollade på ncis. Idag har jag inte heller gjort mycket men nu mot kvällen tog jag en powerwalk och sen tränade jag.

Likes

Comments

Idag startade jag dagen med att baka två Brita tårtor och sen solade jag resten av dagen tills det började regna. Då gick jag in och började internetshoppa och denna gång beställde jag hem en penal från Ted Baker. Sen mot kvällskvisten gick jag på en powerwalk med hunden.

Likes

Comments

Jag har påbörjat ett nytt projekt nu och det är en kista. Jag har målat det nu men det ska ännu skrivas en text på den.

Ikväll gick jag även på en powerwalk med hunden.

Likes

Comments

Nu är soffan nästan klar det är bara att limma fast kantbanden och så är det klart!

Likes

Comments

Idag kom jag hem efter att ha spenderat några dagar hos min syster. I måndags åkte vi till Jakobstad och då hittade jag denna t-shirt på H&M.

Sen idag när jag kom hem så lagade jag en god kycklingsallad och sen gick jag på en powerwalk och gjorde lite styrketräning efter det. Sen satte jag en hårmask i håret och nu har jag duschat och ska kolla på ncis resten av kvällen.

Här är en bild från när vi var till Friends & burgers och åt när vi var till Jakobstad.

Likes

Comments

Idag vaknade jag redan 08.30 för att jag skulle åka till min systers för 5 nätter. Och så här såg min outfit ut...

Jeans: H&M // jeansjacka: ingen aning // hoodie: Levi's // väska: GUESS

Likes

Comments

Idag lackade jag soffan klart så nu är det bara att sätta tyg på så då är den klar. Efter att jag hade gjort det började jag pyssla om en jeans jacka jag hittade i garderoben. Först gjorde jag lite slitningar och sen gjorde jag en text till ryggen. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med den.

Likes

Comments

Idag började jag dagen med åka och handla med mamma för jag skulle välja ut mat åt mig till nästa vecka. När vi kom hem bytte jag hastigt om till träningskläder och gick på powerwalk och sen tränade jag. Sedan dess har jag suttit och kollat på ncis för att det har regnat hela kvällen.

Likes

Comments

Igår startade jag dagen med att måla soffan och sen solade jag hela eftermiddagen. Sen på kvällen hade vi grillfest. Idag startade jag dagen med att sola och sen åkte vi till Seljes för att prova deras hamburgare för folk hade rekommenderat dem. Och den var verkligen god!

Likes

Comments