Jag har länge funderat på att byta blogg. För jag är rätt så missnöjd med min gamla blogg och dess namn. Så min nya blogg heter jagärvilma.

Och den hittar ni http://nouw.com/jagärvilma

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 6292799500"

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det min första "riktiga" dag på höstlovet. Jag vaknade rätt så tidigt och sen dess har jag kollat på Johan Falk filmerna. Jag lämnade även precis in min uppsats till politiker skolan så att jag ska få en gymnasiekurs för den. Så inte har jag riktigt bara chillat hela dagen. Tills imorgon har jag inte planerat något så det blir väl en chill dag imorgon också.

Hittade en härlig höst bild på weheartit.

Likes

Comments

...Suger. Jag har haft huvudvärk i 8 månader varenda eviga dag. Idag när jag besökte sjukhuset så kom jag fram till att jag aldrig tänker sätta min fot där igen. Läkaren som jag träffade tänkte ge mig epilepsi medicin mot min huvudvärk. Alltså seriöst!!?? Räcker det inte redan att jag åt en fullvuxen persons dos av en antidepressiv medicin mot min huvudvärk som jag mådde dåligt av hela sommarlovet. Jag hade planerat att jag skulle sommar arbeta, men det kunde jag inte p.g.a. att det svindlade framför ögonen på mig och jag mådde dåligt och spydde nu som då p.g.a. den så stora dosen medicin jag åt. Man börjar undra att vart går alla våra skattepengar? När man inte får vård när man behöver det som mest.

Likes

Comments

I fredags hade vi som sagt suit-up day i skolan och nedan finns några bilder från den dagen. Hela helgen skötte jag om min systers hund och sen på söndagen kom mamma och pappa hem från Tammerfors och då hade dom varit på Ikea och shoppat lite förvaringsmöbler till mitt rum så nu ska jag väl få ordning på torpet. Ikväll var jag igen på politiker skola och idag talade vi om jämställdhet och feminism. Idag fick jag även höstlov för imorgon ska jag till sjukhuset så då får jag ledigt hela dagen och på onsdagen har vi dagsverk, men jag har redan gjort min dagsverk så det är en ledig dag för min del. Sen på fredagen åker jag och Jenny troligtvis till Haparanda till Ikea. Så det är vad som har hänt den senaste tiden och vad som kommer att hända i snaraste framtiden.

Likes

Comments

I måndags åkte vi direkt efter skolan till Vasa för att Svensk ungdom ordnade politikerskolan. Jag är själv en person med åsikter och vill påverka samhället så jag tänkte att det kunde vara kul. Och i slutet av kursen åker vi till Helsingfors och besöker riksdagen och Finlands bank vilket låter super intressant. Och jag ser denna kurs som en bra bas till framtiden eftersom jag vill bli advokat. Igår gjorde jag inget speciellt, var i skolan och när jag kom hem gjorde jag läxorna. Idag slutade skolan för min del 13.30 och min syster hämtade mig från skolan och vi åkte in till stan eftersom jag behövde en kavaj till fredagen. Vi ska nämligen ha Suit-up day i gymnasiet så då ska man klä upp sig. Men jag vill inte ha en klänning så att jag hamnar att frysa. Så jag bestämde mig för att ha ett par svarta kostymbyxor, vit skjorta och en svart kavaj. Och när jag kom hem hade mamma hämtat ut ett paket åt mig nämligen min Peak Performance dunjacka som har varit på min önskelista länge. Nu behöver jag inte frysa längre när jag går till bussen på morgonen...

Här är en bild av äppel pajerna jag bakade i lördags.

Likes

Comments

Igår fixade jag mina naglar på kvällen när jag inte hade något annat att göra. Idag var det skola som vanligt, men imorgon slutar jag redan 10.25 på grund av prov. Vilket är riktigt skönt sådär mitt i veckan när man börjar bli trött på skolan igen. Ikväll bakade jag en dumle kladdkaka för att jag hade inget att göra när alla proven är skrivna för min del och vi får inga läxor under provveckorna.

Likes

Comments

Provveckorna har börjat, men det har varit rätt lugnt för mig. Jag har bara skrivit ett historia prov och modersmål uppsats. I fredags slutade jag redan 10.30 så min helg började tidigt. Jag åkte direkt efter skolan till min systers och sov där natten. På lördagen åkte vi in till stan för jag behövde jag köpa skolböcker för nästa period som börjar om 1 1/2 vecka. Tänk att det redan har gått en period av skolåret. När vi väl var in till stan tänkte jag och mamma att vi skulle prova på en ny restaurang så vi bestämde oss för Rock n roll diner som vi inte har hunnit prova på tidigare. Igår gjorde jag inte mycket men mamma beställde en resa till Tyskland. Så vi kommer att spendera lilla julen i Ruttenburg och Rudesheim. I Tyskland har de som tradition att ordna julmarknader i städer och byar så det är orsaken till att vi åker till Tyskland.

Likes

Comments

Igår och idag har jag varit i skolan. Idag när jag kom hem från skolan så bestämde jag mig för att baka. Så jag bakade vaniljbullar. Imorgon är det skola också för min del, men jag har två lediga lektioner av fem så det blir väl rätt chill.

Likes

Comments

1. Oversized stickad tröja 2. Kängor 3. Svarta jeans 4. Läderjacka 5. Pälsjacka

Likes

Comments

Det är nån vecka sen jag skrev sist... Men det har inte hänt så mycket, skolan har mest tid gått åt till. Man orkar inte göra så mycket när man kommer hem på eftermiddagarna. Den här veckan är sista veckan innan provveckorna börjar... Men som tur har jag bara ett prov denna period. Och om 3 veckor börjar nästa period redan.

(Jag är väldigt sugen att göra en tatuering som denna...)

Likes

Comments