Ögonbryns gelen Ă€r frĂ„n Loreal Paris och Ă€r helt bra, ögonbrynen hĂ„lls allafall pĂ„ plats hela dagen.
Ögonbryns pennan Ă€r frĂ„n W7 och Ă€r vĂ€ldigt lĂ€tt att göra ögonbrynen med.
Ögonbryns kittet Ă€r frĂ„n Maybelline New York och har en bra highlighter.

Likes

Comments

Likes

Comments

Blouse: vet inte // Jeans: Cubus // Skinnjacka: Jofama by kenza // Stövlar: Skopunkten // VÀska: GUESS

Likes

Comments

Förra helgen flyttade jag ut sÀngen och tog över min brors gamla rum och gjorde mitt till en walk-in closet. Det fattas Ànnu en till klÀdstÀllning och en bokhylla för skor.

Likes

Comments

Den hÀr veckan har gÄtt nÄgorlunda smÀrtfritt. IgÄr besökte vi en yrkesskola hela dagen och idag hade jag ett biologi prov som gick bra. SÄ det kÀnns bra att ta höstlov pÄ tisdag. Vi vet inte sÀkert om vi Äker pÄ nÄgon resa pÄ höstlovet men vi fÄr se... Imorgon stÄr det stÀdning pÄ schema + bakning. Och vi fÄr se om jag hinner med mer.

(Lite tb till sommaren...)

Likes

Comments

Likes

Comments

Helgen har rullat förbi i snabb fart och det Àr mÄndag igen... Helgen har mest gÄtt Ät att stÀda och fixa. För jag har Àntligen fixat min walk-in closet ,men den Àr inte riktit klar Ànnu ett klÀdrÀcke fattas och en bokhylla för skor. Imorgon har jag prov i hÀlsokunskap för att jag var borta i fredas. Jag har rÀknat veckorna fram till jul och det Àr inte mÄnga veckor jag Àr i skolan före jul. Vilket Àr riktigt nice.

Kör lite throwback till JB konseren!đŸ˜»đŸ˜»

Likes

Comments

Jag Àr sjukt rese sugen just nu. Jag vill bara slippa det hÀr usla vÀdret i Finland. Vi fÄr se om det blir nÄgon resa i vinter.

Likes

Comments