Jacka: Jofama by Kenza // Blouse: H&M // Jeans: Crocker // Stövlar: Johnny Bulls

Likes

Comments

Veckan började inte sÄ riktigt bra... Jag har haft nu en lÀngre tid en svÄr huvudvÀrk och pÄ mÄndagskvÀllen blev den bara vÀrre. PÄ tisdags morgonen ringde mamma till sjukhuset och frÄgade vad vi skulle göra... DÀr sa dom att jag ska komma till samjouren sÄ att jag slipper pÄ magnetröntgen sÄ fort som möjligt. Men i bilderna frÄn magnetröntgen syntes ingenting ovanligt och inte heller i de andra undersökningarna som dom gjorde. Men jag blev inskriven pÄ sjukhuset i 4 nÀtter sÄ att dom kunde ge smÀrtstillande i dropp form. IgÄr slapp jag Àntligen hem och nu ska jag prova ut en ny medicin och se om den skulle fungera...

Likes

Comments

IgÄr Äkte vi 260 kilometer till Kuopio för att shoppa. Jag fick med mig hem en blouse frÄn H&M och tvÄ crop toppar frÄn New Yorker. FrÄn IKEA fick jag med mig hem ett doftljus och ett till satin set till sÀngen. Idag har jag stÀdat rummet hela dagen och nu Àr jag Àntligen klar! Imorgon blir det skola igen för min del.

Likes

Comments

Idag bestÀmde jag mig för att baka kinder mockarutor!

Likes

Comments

Idag var det skola som vanligt. Det kÀnns skönt att vi har höstlov om en vecka! Tills imorgon ska vi ha klart slutarbetet i modersmÄl sÄ kvÀllen kommer att gÄ Ät till det.

Likes

Comments

PÄ fredagen efter skolan kom min syster och hennes man och min bror och hans flickvÀn till oss och vi Ät super god mat. Sen pÄ kvÀllen Äkte jag för att se pÄ genrepet till ungdomsföreningens revy. Revyn var riktigt bra! PÄ lördagen Äkte mamma och pappa pÄ begravning sÄ dÄ bestÀmde jag mig för att baka hela dagen. Det blev gifflar och chokladmuffins. PÄ söndagen Äkte vi in till stan och jag köpte bara en sak till sminkbordet.

Likes

Comments

Skinnjacka: Jofama by Kenza // Jeans: Crocker // T-skjorta: Levi's // Kofta: BikBok // Stövlar: Johnny Bulls

Likes

Comments

Idag Äkte vi för att troligtvis Äka Ärets sista slalom Äk. Det var super bra vÀder sÄ det var en bra avslutning för i Är.

Likes

Comments