Vart en tråkig sönda, sov hos en polare i helgen och va en sväng och hälsa på min bror på sjukhuset.. Och nu ska jag göra middag och sen köra ett träningspass! Hade så gött!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu kollar jag på the following och äter jordgubbar och precis skämt bort mitt hår! Imon blir de lång dag i skolan och sen åker jag hem till Lovisa:D och då blir de tårta!!! Och film mys<3 men="" nu="" ska="" jag="" tvätta="" av="" mig="" sminket="" och="" bädda="" ner="" mig="" i="" soffan..="" men="" anledningen="" att="" jag="" inte="" bloggat="" är="" för="" att="" jag="" inte="" haft="" nån="" dator="" men="" får="" den="" nu="" i="" början="" av="" veckan..="" ha="" en="" bra="">

Likes

Comments

Kollar på nrj och dricker latte, precis gjort i ordning mig:) så ska ringa en friend och dra till skolan.. Åter igen en jobbig månda, blir att gymma och duscha när jag kommer hem:) sen på tisda drar jag med Lovisa till stan och kollar lite sen får vi se vad som händer! Bloggar mer sen, om jag kan för min dator är sönder! Men men ha en bra dag!

Likes

Comments

Har även handlat gardiner och ljushållare och sånt:) ska handla vatten fast ögonbrynspenna och parfym i veckan:)
Likes

Comments

En gonatt puss från mig! Gå gärna ner lite på bloggen och rösta vilken bikini! Men bjuder på en bild gonatt göbbar och gömmor!

Likes

Comments

Fyndade 2 läppglans som jag faktiskt gillade, brukar inte gilla läppglans men dessa va helt okej och naturliga:) sen ett vin rött läppstift helt okej om man har läpp penna under!


Likes

Comments

på väg mot stan, ska möta upp lite folk och sen shoppa i min ensamhet;D men bloggar mer sen, bjuder på en bokstavligt uttråkande bild;D

Likes

Comments

Tjenare detta ska jag köpa nästa gång jag drar till stan, lite skeptisk till läppstiftet.. men men allt är från ginatricot:p men bloggar mer imon! hade så bra:)

Likes

Comments