Hej! hoppas ni har videofyme för att jag håller i  en grym tävling där ni kan vinna under bara priser av Pangoni.se

hoppas ni är med!
puss å kram!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

• Följ mig • Gilla denna video • Kolla in deras hemsida Pangoni.se • Sprid videon (inte en svart video och mer än 10sek) • Kommentera klar och tagga tre vänner #edge Extra lotter • Gå in på min blogg Nattstad.se/fashiongirls •Gilla alla mina videos

Likes

Comments

Pangoni.se det kommer komma en tävling med dessa priser snart! Älskar er!!?? #edge

Likes

Comments

Var med i moa murderess  tävling i samarbete med Personligalmenacka. Själv så älskar jag  den hemsidan!

Puss och kram!

Likes

Comments

#edge

Likes

Comments

igår kväll var jag uppe till kl.02:45 dels för att jag kollade på VM och dels för att jag kollade på PLL(pretty little liars) nästan hela natten lång!
Till slut somnade jag och när jag vaknade så var kl.08:54 jag var jätte trött å gick och la mig igen, så nu är kl.09:43 och jag är fortfarande trött men jag ska snart äta frukost och sedan åka till vällingby med min bästa vän @Norsmode
Ha de så bra så hörs vi snart!


  • 79 Readers

Likes

Comments

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för en super dålig uppdatering!

Jag har inte haft så mycket tid på sistonde men det ska jag ändra på, jag ska kolla in bloggen varje dag och uppdatera minst 2ggr om dagen❤ Tack så hemskt mycket för att ni fortfarande läser vråan blogg! 

idag har det inte hänt så mycket, jag vaknade tog en dusch och sedan åt jag frukost och jag har bara varigt hemma hela dagen.

Nu sitter jag och kollar olka bloggar och bara tar det lungt, hur har er dag varigt?❤

Ha det så bra så hörs vi lite senare😘

// Honzoda


Likes

Comments

Hej!

Snart är det sommarlov!(om 17 dar)Jag längtar till de långa frukostarna och de långa, ljusa kvällar. Det är några saker jag inte längtar till lika mycket, vi går nu i 6:an och vår skola har bara F-6. Det betyder  att vi kommer splittras, de är lite tråkigt men jag ändå exalterad över att lära känna andra kompisar i min nya skola. 

Vill ni ha mer modetips??? Eftersom vi har inte gjort många. Kommentera då JA eller NEJ

Vi ses

/FashionGirls

Likes

Comments

Hej!

Nu har vi börjat att göra inlägg igen för att att vi tog en paus under nationella testen och under vår lilla "stressperiod" inför avslutningen, det är inte en riktig ursäkt men vi är ledsna över att vi inte meddelade er. 

Ni har inte missat så mycket under de perioderna! Ni kanske undrar varför heter detta inlägg "Sommar?!!" Jo, vi har ju haft ett väldigt dåligt väder fast vi är i Maj!! Det är sjukt vad konstigt, förra året var det strålade sol! Idag var solen framme och sken, det var skönt att få i sig lite D-vitamin. Vi längtar till sommaren för att sola,bada , äta glass och mycket mer! Vad ska ni göra i sommar? Kanske åka på semester? Eller bara vara gemma och chilla?

Vi hörs snart// FashionGirls

Likes

Comments