Det är så förfriskande att läsa bra innehåll i bra tidningar. Ibland blir man så trött på alla klickvänliga rubriker att man vill spy. Då blir jag extra glad när jag läser sånt här. Mer sånt, bra Vogue.

"Gomez queues up a playlist—Dolly Parton, Kenny Rogers—and back in the kitchen, there is a chile relleno casserole to assemble, green enchiladas to roll, and her cheesy potatoes to mix together. As I slip an apron over her mane of chocolate-brown hair, for which Pantene has paid her millions, and tie it around her tiny waist, I wonder whether her legions have felt for years the same sharp pang of protectiveness that I’m feeling at present. Even as she projects strength and self-assuredness, Gomez is not stingy with frailty."


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Såhär när skolan börjar ta över livet så blir vardagen ganska oglamorös. Många timmar i skolan och väldigt mycket frukost till middag, för övrigt så älskar jag frukost så det gör inte så mycket för mig. Skolan idag innebar mycket inspirations letande. Vi jobbar mycket med moodboards i våra stora presentationer och därför åkte vi på klassresa till Printemps och klämde, kände och drömde om alla vårnyheter. Det var så skönt att byta bort business och IT lektioner som vanligtvis präglar onsdagskvällarna, mot lite mer kreativt arbete. Ikväll ska jag försöka sova tidigt för imorgon har över 9 timmar i lektioner så den där extra energin behövs verkligen, ​drömma lite om volangerna hos Alexander McQueen och rutor från MGSM ska jag nog också göra. Ciao 

Likes

Comments

Hur kan det komma sig att man aldrig någonsin blir nöjd? Efter jag köpte min lilla gula Gucci dröm så lovade jag mig själv att jag skulle nöja mig nu, ni vet vara nöjd med sitt lilla väskaförråd. Men så sitter man här och dreglar, drömmer och hoppas att en strandpärla eller färgklick från Balenciaga ska bli min... Men man blir ju lite sjuk över hur fina dom är?

Likes

Comments

Har man ingenting när man befinner sig i Paris kan man alltid springa förbi Museo Antione Bourdelle för en fantastisk utsällning om Balenciaga och hans kärlek till raka snitt och svart. Det är kul för de flesta delarna är inte inglasade så man kan få en nära inblick på det fantastiska hantverket.


Likes

Comments

Att få ta första sovmorgonen på nästa två veckor kändes jäkligt bra. Inte för att jag sover så länge, typ 8/9, men att bara kunna ligga kvar i sängen och dra sig i en timme "bara för man kan" det är härligt. Idag har jag bara eftermiddags lektioner vilket innebär en lugn morgon med frukost som äts i timmar. Det är farligt att ha ett bageri i samma port med rykande färska pain un chocolate dygnet runt. Men äsch man lever ju bara en gång, så

Likes

Comments

Helt fantastiskt ändå, jag har både ätit, pluggat klart och tagit bort sminket innan klockan är 11? Känns som att senaste veckan har gått i ett och jag knappt hunnit med livet. Förutom midterms och mer plugg än vanligt så har jag haft heltids internship hos Rick Owens hela veckan vilket har varit helt fantastiskt. Först i torsdags så hade de deras fashion show på Palais de Tokyo som egentligen är ett museum men som fick agera runway för en kväll. Det var stressigt men mycket lärorikt och en sjukt bra erfarenhet. Det blev inte sämre av att Bella Hadid svängde förbi en snabbis efter visningen och hängde backstage. Resten av veckan har jag jobbat i deras showroom borta i Maraise. Där har vi hjälpt säljarna med att dressa modeller inför kunder, även hängt kläder i nummerordning, fixat och hjälpt till på photoshoots etc etc etc. Varit en allt i alla som haft sin livs bästa vecka. Visst är det härligt ändå? När man får den där känslan av att man har hamnat helt rätt? Att all ångest över framtiden bara försvinner och magen nästan bubblar av förväntningar över vad framtiden kommer bjuda på. Det är ju faktiskt det här jag utbildar mig till och det är jag så himla glad över!!!!

Några få smakprov från visningen. Väldigt mörka och jordliga färger men många av delarna från kollektionen var fantastiska. Det är även den sista modellen som jag dressade på modevisningen! Sussa gott, för det kommer jag göra i alla fall

Likes

Comments

Oj vilken vecka!! Paris bjöd på sin absolut sämsta sida, vädermässigt alltså. Resten kan man ju inte säga annat än fantastiskt om. Celine bjöd på något enastående, feminint och klassiskt. Chanel bjöd på en rymdraket och vart man än gick bjöds man på en hel buffé av streetstyle. Helt klart en bra modevecka. Och vad har jag gjort? Jag har slitit rumpan av mig hos Rick Owens, gjort både fashionshow och showroom, men mer om det sen. Tänkte i alla fall bjuda på lite streetstyle favoriter!


Visst får man ändå lite cravings efter rosa drömmar, stråväskor och knäppa färgkombinationer?

Likes

Comments

Lite coolt ändå? Vår allas tonårskärlek som var full av hårtips och hur man klädde sig bäst i rosa, byter riktning och hänger med i utvecklingen. ÄNTLIGEN någon som hänger med, kidsen vet redan hur man gör en bra countoring, de vill ha politik, äkthet och sånt som faktiskt spelar roll. Lite som att den känslan man fick när man kollade på skam finns i tidningsformat, där vi alla blir inkluderade och integrerade i den viktiga diskussionen som pågår där ute.

“I thought it was really important to talk about reproductive rights, gender. To dig into politics and the news cycle. Basically, by omission, we were kind of assuming that she’s not interested.”

Likes

Comments