I am very happy with the makeup of today! :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

the first makeup was inspired by all the colors the fall have and the other makeup is winter inspired! :D enjoy peeps❤️

Likes

Comments

today I woke up and though to myself "today Im gonna do a halloween makeup" and this is the result of that! my insperation was queen of hearts! what do you think? :D

Likes

Comments

todays "extreme" make-up! Its a booring day and its raining outside so I did this make-up amd I am really happy with the results! :D what do you think?

Likes

Comments

har ni också den här lusten att ibland bara skita i allt och alla och bara köra sitt eget race?

eller bara krypa ner i ett hål och försvinna? 

idag har jag en sådan dag...jag skulle helst av allt bara vilja slippa stressa, slippa känna press, slippa alla mina ansvar, slippa den inövade fasaden och det inövade okänsliga beteendet och bara få vara mig. jag skulle bara vilja få stå och skrika lungorna ur mig tills allt släpper, tills all oro och all stress är som bort blåsta. jag lever på hoppet om att en dag hitta folk som faktiskt accepterar mig och min kropp för den jag är och för hur jag ser ut, att hitta folk som ser på mig att jag mår och utan någon fråga, utan ett ord bara hålla om mig, tills jag glömmer allt.

Likes

Comments

gjorde en bröllops frisyr i skolan som jag inspererades på den klassiska Beetlejuice filmen. jag själv blev ganska nöjd och jag fick ett C på denna kreaktion.Likes

Comments

såååå jag älskar ju att hänga på ebay (när jag har pengar över ofc) och för ett tag sen så köpte jag hem dessa två saker som jag har läääängtat efter att få köpa hem! så idag har jag lekt järnet här hemma. och sen har jag fixat mina naglar också!

Likes

Comments

frisyr jag gjorde i skolan här om dagen!
Likes

Comments

nu tänkte jag tipsa om revlon färgbomb!detta är en hårinpackning med färgpigment som fungerar som viljen hårinpackning som helst.
igår tog jag steget längre och blandade i bomben i min hårfärgs tub när jag skulle färga håret igår och jag kan lova er att det funkar, jag blev JÄTTE nöjd!

(bilden är från google)

här är före och efter bild på mitt hår!

det är svårt att se men mitt hår blev mycket mer åt det lila/vinrött/ och jag är jätte nöjd!
mitt hår innan var mycket mer orange och inte alls så mycket rött i sig! :)

Likes

Comments

idag är det jobb som gäller, och för er som inte vet det så jobbar jag i en galleria i en liten liten butik som heter "the hairshop" vi säljer hårvårdsprodukter till ett väldigt bra pris. till ett exempel så kan du få kevin murphy produkter för 212kr sen har vi märken som redken, kérastase, loréal, goldwell, wella och MYCKET mer.

just nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka in och jobba! :)

dagens outfit består av en babyrosa långärmad tröjja från ellos. jeans från HM och linnet från new yorker!

sminket består av en brun grundskugga över det har jag mörklila och sedan rosa. vit kajal och sedan svart kajal som jag har suddat :)

Likes

Comments