FASHION FLAME

Hey bloggen og læsere

Idag kommer der et nyt lørdags look fra mig af

Outfit:
Mit outfit består bare af nogle basic pieces
Min jakke er købt i magasin til 500kr og skoene jeg har på er fra mærket acis, men købt i en eller sportsbutik.
Blusen og bukserne er begge købt i Ginatricot på tilbud<3

Ha' en god lørdag
-Matilde

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggere og læsere!!
Så er vi sørme nået til "Lørdags Look" igen. Idag er det mig, Mikkeline der har "stået" for det! Så ja, enjoy it <33

Her kan i så se mit såkaldte Lørdags Look!

Jeg har taget mine super lækre Side Stripe bukser på fra ASOS, og tilsat en sort "Fuck art, make tees" hoodie til - hvor der står "unfollow" på.

Jeg valgte at tage min lækre Boy London Hoodie trøje udover, som er fra ASOS. Mine sko er nogle basic sorte støvler fra H&M.

Så har jeg valgt at pifte mit look op med en smule accessories. Jeg har min super lækre sorte taske på fra ASOS. På tasken har jeg sat en sød lille pels "puf" på fra H&M. Mine ringe er en samlet pakke fra ASOS!

Tak fordi i læste med <3
- Mikkeline, FashionFlame

Likes

Comments

Løber du nogen gange helt tør for ideer til blogindlæg? Det gør jeg i hvert fald. Jeg tænkte derfor på om jeg skulle dele ud af mine ideer til blogindlæg!

1. Detaljer fra værelset og hjemmet. - Hvis du elsker at indrette og læse indretnings indlæg, så lav dog et hvor du går i dybden med deltajer!

2. Top 5 bedste spisesteder. - Har du været ude på nogle mega lækre restauranter? Så tag nogle billeder og lav en top 5, måske vil folk besøge dem?

3. Ideer til blogindlæg. - Ligesom jeg gør nu, kan i lave et indlæg hvor i giver ideer til indlæg! :)

4. Arrangementer. - Deltager du i nogle fede arrangementer eler events? Så tag dog nogle billeder og smid dem op. Måske forklare lidt om dageb?

5. DIY indlæg. - Er du super kreativ? Så lav nogle fede indlæg med DIY's

6. Outfit billeder. - Outfit billeder er altid en vinder. Super hyggeligt at tage, og mega fedt at læse om og se på!

7. Whats in my bag? - Har du nogle måske anderledes eller seje ting i tasken, så lav en ''whats in my bag''.

8. Room tour. - Altid mega hyggeligt at læse indlæg om room tours. De giver så meget inspiration!!

9. Favorit instagrammers. - Følger du nogle fede instagrammers? Så skriv om dem, måske interview dem eller bare forklar hvorfor du elsker deres instagram.

10. Ideer til hvad man kan lave når man keder sig. - Jeg tror alle keder sig engang imelle, og virkelig ikke ved hvad man skal lave. Well, saml nogle ting og inspirer andre!

11. Et mærke, flere outfits. - Du kan tage en masse outfit billeder med det samme mærke. Så hvis du er helt vild fan af et bestemt mærke, så lav en collage med en masse outfits! Tasker, jakker, trøjer mm.

12. Haul. - Har du lige haft fødselsdag, konfirmation eller bare købt en masse ting? Så tag nogle fede billeder og lav et haul indlæg!

13. Modetrends. - Du kan fx skrive om modetrends du elsker, og nogle du ønskede aldrig opstod.

14. Gave ideer. - Fx til en mor, far, søster eller veninde.

15. Interview af en blogger. - Er du mega fan af en bestemt blogger? Tag kontakt til dem og interview dem!

Likes

Comments

Hey bloggere og læsere
Idag starter vi på noget nyt fashion relateret her på bloggen, nemlig "lørdags look"
Lørdags look går simpelthen bare ud på, at vi på skift ligger vores lørdags look op for at give inspiration til jer.

Det her er så mit "lørdags look"

Det består bare af nogle Basic pieces.
Min jakke er fra magasin og kostede cirka 500kr den er så flot og nem at style til alt.

Hættetrøjen jeg har på indenunder jakken, er bare fra H&M og kostede 200kr. Hættetrøjen passer bare til alt, syntes jeg
Bukserne jeg har på, ved jeg ikke hvor er købt eller hvad de har kostet, da jeg har fået dem. Jeg elsker dem og så syntes jeg også bare at det giver noget friskt til looket

-Matilde

Likes

Comments

Hey bloggere og læsere! I 2016 inviterede min veninde, Matilde, mig med til Tyrkiet. Jeg vil fortælle lidt om turen og hva vi oplevede, også selvom det jo snart er et år siden! Håber i vil læse med - Mikkeline

Vi startede med at tage et fly til Tyrkiet, og det skal lige siges det var enormt varmt at strige ud af flyet! Nå men vi blev så hentet af en taxa i lufthavnen. Jeg skal roligt kalde den tur, den værste køretur nogensinde! Sorte, varme, lædersæder - av vores ben! Og taxa-manden nægtede at åbne vinduerne, osv! Men tilgengæld var der en skøn udsigt, ud til byen!

Vi ankom så til vores lejlighed! Min veninde og jeg fløj ind i området! Vi var så spændte på alt hvad der skulle ske! Kan lige sige at det første vi gjorde var, at løbe op i lejligheden, skifte og så hoppe i poolen! Vores lejlighed var super lækker, og vildt søde menneser i området! :)

I byen var der også mange shoppemuligheder! Vi var rundt i butikker og i de små tøjboder hist og pist! Vi brugte meget af tiden i byen og centeret ''Alanyum''. - Og man kan vist roligt sige vi begge kom hjem med en mere end fyldt kuffert!

God mad, flotte gader og smukke bygninger var der massere af! Vi spiste ude de fleste dage, og byens gader var super hyggelige og smukke at gå rundt i. Indimellem kom vi også forbi nogle skulpturer, kunstværker osv! Super smukt!

Det skal også siges at de fleste timer gik med at sole sig ved poolen og bade! Super luksus :)

Der var også de smukkeste udsigter oppe fra bjergene! Vi var dog en smule bange for at falde ned, men vi kom hjem med ben og arme - så ja, vi overlede hehe! <3

Midt på ferien havde Matilde, fødselsdag! Vi fejrede det på den smukkeste restaurant! Og udsigten var ALLE TIDERS! Kan dog ikke huske navnet på restauranten, men luksus var den ihvertfald! De spillede også fødselsdag sang på højtaleren, hvilket jo var super nice!

Da vi skulle hjem til Danmark, blev vores fly aflyst :( - Men det var slet ikke så slemt alligevel. Som resultat af aflysningen, betalte flyselskabet en gratis overnatning på det lækreste, 5 stjernede hotel! Man kan vist roligt sige vi ikke passede ind, men hyggeligt var det skam!

Der var også en lækker pool på hotellet, og et super smukt udendørs areal som vi kunne spise på! - SÅ HYGGELIGT

Billedet ovenover er for flyveturen hjemad! Jeg må indrømme det var dejligt at komme hjem til min familie, og Danmark i det hele taget. - Men den her ferie vil jeg ALDRIG glemme!

- Mikkeline

Likes

Comments

Hei bloggere og læsere!<3

Som i kan se, på overskriften så er det her en god mulighed for, at lære mig at kende. Jeg vil selv sige, at jeg er en meget glad og åben person med masser af glæde i livet. Jeg er 13 år, 17-10-2003, jeg danser også, jeg kan virkelig godt lide at danse. Mit liv består primært af dans, venner/veninder, skole/lektier og selvfølgelig min familie. Jeg har en mor, en far og en lillesøster, jeg elsker min famile rigtig højt. Jeg har været børne model, men jeg er stoppet på grund af skolen. Jeg har været børne model, siden jeg var 2, og jeg stoppede da jeg var 10 ca.

Jeg er typen der hænger ud sammen med drenge. Man kan vist godt sige at min vennekreds består pimært at drenge. Jeg elsker også at spille fodbold med drengene. Men nogle gange har man sku bare brug for at have nogle pige veninder. Mine bedste veninder hedder Mikkeline, Matilde, Asta og Victoria. Jeg elsker dem alle sammen på vær sin måde.

Vis jeg skulle beskrive mit udsende:
Krøllet mørkt hår, blå øjne, ret tynd, er 1,75 høj og så smiler bare næsten altid. Så vis i ser, en der ser sådan ud så er det nok mig.

-Mange tak fordi i ville læse med!
-Nicoline<3

Likes

Comments

Hej blogger og læssere
Jeg hedder Matilde, er 13 år gammel og så elsker jeg at danse.
Jeg vil nok beskrive mig selv som en meget smilede og glad person, men også lidt stædig til tider for at være ærgelig.
Hvis man spurgte mine venner ville de nok ikke ligefrem sige at jeg er helt "normal". Jeg er en pige massere krudt i røven for at sige det på godt dansk.

Jeg går okay meget op i min skole og er meget ambitiøse

Jeg har 3 bedste veninder Nicoline, asta og mikkeline, men jeg plejer bare at sige nel, asti og Mikke.
Jeg vil uden tvivl sige, at de er mine aller bedste veninder, vi har kendt hinanden i snart 2 år, men det føltes som vi har kendt hinanden hele livet.
Vi lærte at kende hinanden i gennem dans

Vi har oplevet så meget sammen
Vi er sammen næsten hver weekend og hvis det sker at vi bliver uvenner, bliver det ret hurtigt klaret med et grineflip og så er vi gode venner igen.

DANS! DANS! DANS! Og atter dans
Jeg danser på 7 hold, fordelt over mandag og torsdag. Jeg har danset i snart 3 år, men jeg er igang med mit andet år på mit danse studio jeg danser på lige nu.

Jeg er også igang med mit andet år på konkurrence hold. Mikkeline, asta og nicoline går også på konkurrence holdet, hvilket også gør at vi for gode oplevelser når vi er til konkurrencer sammen.

Næste år vil jeg nok ikke går på lige på ligeså mange hold, da jeg skal i 8. Klasse og gerne vil gøre mig meget umage.

Min famile består af min mor, far og storebror
Min storebror er 18 og kan DSV ik husk hvor gamle mine forældre er (jeg er meget glemsom

Mine forældre er skilt, men for mig er det helt normalt. Jeg elsker min familie virkelig højt og tilbringer meget tid sammen med dem


Tak fordi i læste her til
- Matilde

Likes

Comments

Hey bloggere & læsere!

Jeg hedder Mikkeline Wagner, og er 13 år.

Jeg vil beskrive mig selv som en stædig, sjov og ekstrem mærkelig pige.

Jeg går meget op i min skole, og er lidt af et konkurrence menneske til tider. Jeg skal også ALTID have min vilje, eller bare have ret. Hvis nogen modsiger mig, gør jeg alt jeg kan for at få dem til at ændre mening.

Jeg tilbringer det meste af min tid på mit danse studie. Man kan vel kalde det for mit andet hjem. Jeg har danset i snart fem år, og ser frem til flere år fremadrettet! Jeg har danset konkurrence 2 år, men holder en pause de næste par år, da karakterer, skole osv kommer til at fylde meget fremadrettet.

Jeg har tre bedsteveninder jeg tilbringer en del tid med. Asta, Matilde og Nicoline er mine absolutte bedste veninder! Vi kan fortælle hinanden alt, og fungerer godt som en ''firkløver''. Jeg har kendt Nicoline og Matilde i længst tid, men det ændre ikke på mit forhold med Asta. Vi er alle lige tætte, og det er jeg så taknemmelig for!

Splid, store dramaer og bagtaleri findes ikke i vores venskab. Ja, vi kan blive uvenner og skændes, men det kommer aldrig særlig langt. Vi begynder bare at grine, og så er alt godt igen!!

Rejser, rejser og atter rejser! Ih hvor jeg elsker at tage på ferie.

Jeg rejser ikke specielt tit, men når vi endelig kommer afsted elsker jeg det!

I sommerferien 16, var jeg ude at rejse med Matilde - som der kommer et blogindlæg om senere!

Men pool, sol og shoppingcentre er lige mig! Rejse rejse rejse....

FAMILIE!

Min familie betyder en del for mig! Selvom mine søskende kan være ekstremt irriterende, er de stadig de bedste søskende i verden!

Jeg har to søstre og en bror. De hedder Josefine, Patricia og Christian. - btw så er jeg den yngste aha. Så har jeg mine to forældre, Carsten og Joy!

Mine forældre har fandme givet mig den bedste barndom indtil videre. Jeg har aldrig følt mig presset til at skulle prestere, og mine forældre kan tilgive alting!

Gud hvor jeg elsker min familie!!


TAK fordi i læste med!

- Mikkeline, FashionFlame

Likes

Comments

Hej bloggere & læsere!

Vi er tre piger, Matilde, Nicoline & Mikkeline. Vi har kendt hinanden i snart to år, og vi deler samme fælles interresse. Det meste af tiden befinder vi os oppe på vores danse studie. Matilde har danset i snart tre år, Nicoline har danset i snart seks år, og Mikkeline har danset i snart fem år.

Vi går på tre forskellige skoler, men kan stadig finde ud af at holde kontakten.

Grunden til at vi startede bloggen, er fordi vi alle går op i fashion og mode. Vi tænkte vi kunne bruge bloggen til at få mode tips, og inspirere andre.

Vi håber i vil læse med, og følge os i vores liv!

- FashionFlame

Likes

Comments

Hey bloggere og læsere! Idag vil jeg gerne vise 2 lækre outfit idéer til foråret, jeg personligt elsker! <3

Her er de 2 lækre outfit's til foråret

Outfit nr 1
I outfit nr 1 har jeg sat meget fokus på farver, hvilket bl.a. kan ses på de lækre grønne bukser, som er stylet med den lækre og populære "peach" trøje fra Ganni, som jeg virkelig skal have skaffet mig, og nogle noice sandaler som man kan købe fra birkenstok.
Udover det er outfittet stylet med en lækker peach farvet taske et lækket guld ur og nogle lækre solbriller.


Outfit nr 2
I outfit nr 2 har jeg sat fokus på de lidt mørkere forårs farver. Jeg har valgt nogle mega fede culotte cowboy bukser, som jeg så har stylet med en lækker statement t-shirt, nogle fede Puma sneakers, en mega lækker jakke og så en super flot pastel blå taske.

Likes

Comments