Header

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Denne helgen brukte jeg på å være med på Future Leaders samling. Det var mye av samtalene som handlet om personlighetstype og hvordan en kan utvikle seg selv. Jeg føler jeg absolutt kan utvikle meg videre ved å se på resultatet av personlighetstesten jeg tok og samtalene som vi hadde underveis som et verktøy videre. Det morsomme (?) er at testen viser to forskjellige svar for hver gang jeg tar den/har tatt den, det står hele tiden fast mellom de to. Var for så vidt den personlighetstypen /bokstavene jeg var rimelig sikker på jeg var, men spennende å få det bekreftet. Litt spennende at det skifter frem og tilbake, men tror det har noe med hvilken mindset jeg er i.

Det er en test som heter "16 Personalitites". Har du noen minutter ekstra og er litt nysgjerrig på å bli bedre kjent med deg selv, eller bare vil se om det stemmer med det du tror allerede så anbefaler jeg deg å ta den.

Likes

Comments

Jeg har ligget syk under dynen i en uke, men i dag var dagen jeg endelig klarte å gå ut å sosialisere igjen. Siden det var såpass fint vær ute tok jeg turen ut og møtte ei av mine aller beste venninner, Malene. Vi knipset noen bilder i det fine høstværet og jeg må helt ærlig innrømme at høsten kanskje er mitt favoritt årstid, i hvertfall i Norge. Bladene, fargene og ikke minst de store digge genserene som man kan "bade" i. Det er så digg!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Nouw Magazine