Header


- THE RAIN
CAN SOUND SO BEAUTIFUL -


​quote fra @thegoodquote på Instagram

Likes

Comments

Jeg stod opp kl 06.00 i dag tidlig og tok bussen direkte til Gøteborg. Ved ankomst stod en av mine aller bestevenninner, Emilie, klar for å ønske meg velkommen. Vi dro deretter hjem til henne og Camilla hvor vi fikk mimret litt og gitt hverandre en update på alt som har skjedd siden vi så hverandre sist. Senere på dagen dro vi ned til sentrum og jeg fikk shoppet inn en ny jumpsuit og kjole/baggy t-skjorte som jeg har siklet lenge etter.

I morgen skal dagen bli fylt med nye oppdagelser og vandring rundt Gøteborg.

Jeg gleder meg

Likes

Comments

I morgen tar jeg turen til Gøteborg, først og fremst for å møte to av mine aller bestevenninner, men og for å se byen jeg har hørt så mye fint om! Jeg aldri har vært der tidligere og føler at det virkelig er på tide å ta seg en tur dit nå, spesielt med tanke på at venninnene som jeg skal møte har nettopp fått seg leilighet sammen.

Ser virkelig frem til en helg i en ny by og med gode venner ♥ 

Likes

Comments

I går kveld kom nyheten:

​Jeg skal herved være med på Future Leaders Oslo 2016/2017 og jeg gleder meg masse. Det å få muligheten til å få et større innblikk på hvordan en leder skal være, gjøre diverse oppgaver og ikke minst utvikle seg selv som en leder er noe jeg virkelig ser frem til. 

Likes

Comments

Tidligere har jeg publisert om et par runde Ray Ban limited edition med sølv speilglass, men så fort jeg så den samme modellen i denne roségull fargen måtte jeg kjøpe den. Den er både stilig og søt  

Likes

Comments

De siste årene har denne typen innfatning vært veldig populært i motefronten når det kommer til trendbrille i Sverige og Danmark.

Etter sist møte jeg hadde med en av våres leverandører, viste det seg at det endelig begynner å bli flere og flere i Norge som tørr å gå med de. Jeg har alltid syntes de har vært stilige da de minner meg om de tidløse pilotbrillene fra Ray Ban.

Så se frem til nyhetene fra brillefronten! Det kommer inn mye mer av vågale og trendy briller utover høsten. 

Likes

Comments

"Jeg tror jeg faller for deg.."

Gjør det, sier du. Høyt og klart. Du ser meg i øynene og bekrefter mine følelser. En bekreftelse av at du gjør det samme. Jeg føler meg trygg. Trygg på å la megselv falle, kjenne meg sårbar og tenker alt vi har skapt sammen er ekte.

Muren min falt litt og litt. Nå er den endelig nede og jeg er på mitt svakeste.

"Hva er galt?"

Melding lest/0 svar

"Jeg har falt for deg.."

Melding lest/ 0 svar

Samtale avsluttet.

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Facebook
  • Blogkeen
  • Følg meg på Nouw