Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejhej!! Har kommit igång igen med träningen nu så det känns väldigt bra. Eftersom jag inte jobbar något denna sommaren så kan jag gå till gymmet på morgonen där det är näst intill tomt - sååå skönt!! Dock så börjar ju skolan imorgon så får inte den lyxen längre ://

Likes

Comments

Har säkert glömt något nu, menmen! Inser även att majoriteten av det jag köpt endast är lokalt, kanske är tråkigt haha? Kanske roligt ändå!

Örhängen: marknad

Keps: Ralph Lauren / Halsband & örhängen: Marknad / Armband: Lokal butik / Solglasögon: Lokal butik / Plånbok/clutch: Pull&Bear / Bikini: Lokal butik / Korthållare: & Other Stories / Bikinitopp: H&M

Likes

Comments

Asså jädrar vad snygga skor?! Aldrig sett dom tidigare, men upptäckte dom när den sjuukt snygga Matilda Djerf hade på sig dom. Blir så sugen på att skaffa dom nu! Frågan är ju dock hur lång tid det tar innan man lyckas smutsa ner dom.

Likes

Comments

Hahah gillar inte hur sur jag ser ut, men en tb till Milano från November förra året!

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av vad jag köpt på mig under tiden jag var utomlands! Tycker det är så otroligt mycket roligare att shoppa utomlands då utbudet är mycket mer varierat och annorlunda från hemma.

1. KJOL OCH BÄLTE // pull&bear

2. BYXOR // lokal butik på Ios

3. ÖRHÄNGEN // lokal butik i Athen

4. BYXOR // marknad i Frankrike

Likes

Comments

Nelly.com

*den svarta duster kappan är mycket längre egentligen då modellen blir typ 1.90 i klackskorna. Snyggare i verkligheten alltså. Behövde påpeka det haha

Likes

Comments

Efter några dagar i Athen tog vi färjan till Ios där vi stannade i lite över en vecka. Otroooligt fint på Ios!!! Även om det är värsta party-ön så funkade det att vara där med familjen haha. Och av de platser vi var på i Grekland blev Ios verkligen favoriten. Måste verkligen åka dit igen snart!

Min favoritstrand blev tillslut Manganari beach. Var där typ hela dagen och stannade till solnedgången, vilket jag rekommenderar för det blev 1000 gånger finare precis innan solen gick ned. Passade även på att ta maassa bilder!

Likes

Comments