View tracker

Skulle inte kalla detta en trend egentligen då det allt funnits ett bra tag, men har sett sjukt många på senaste klippa lugg och det är ju så otroligt snyggt?!! Frågan är ju bara om det ser lika snyggt ut på mig haha. Är lite sugen på att göra något med håret, och skulle nästan vilja köra en spontanklippning bara sådär, men är som sagt lite osäker. Men vad tycker ni?

Likes

Comments

Jag och min familia har nu bestämt planer för sommaren, vilket är otroligt härligt med tanke på det nuvarande vädret haha.


GREKLAND (!!!!)

Har velat åka till Grekland ända sedan jag såg Systrar i jeans när jag var liten haha, så sjukt roligt att det är bestämt att jag ska dit!! Älskar de vita husen som står i bergen, vända mot det turkosa vattnet.
Först ska vi till Athen, sedan Ios och efter det till Santorini! Asså åh drömresa typ haha, jäkligt exalterad.SPANIEN

Efter Grekland flyger vi till Spanien och stannar i Barcelona i några dagar. Har aldrig varit på Spaniens fastland, utan bara på Kanarieöarna så det ska bli sjukt kul!

FRANKRIKE

Vi brukar oftast spendera större delen av våran semester i Frankrike, men i år ska vi bara stanna i mina kusiners hus i någon vecka. Älskar byn som huset ligger i, får sjuka nostalgikänslor från när jag var liten.


Förresten, har ni några tips på ställen eller saker man kan göra i Grekland och Spanien?

Likes

Comments

text: cred till @messyheadss på instagram

"When you're catching yourself constantly being put up in your stressful everyday life, you sometimes forget to actually live. When I feel like I'm loosing touch with reality or letting internet and social media take too much control over my life, I read this, to remind myself the simplicity of life and to enjoy the simple things."

" 1. Push yourself to get up before the rest of the world - start with 7am, then 6am, the 5:30am. go to the nearest hill with a big coat and a scarf and watch the sun rise. 2. Push yourself to fall asleep earlier - start with 11pm, then 10pm, then 9pm. Wake up in the morning, feeling re-energized and comfortable. 3. Get into the habit of cooking yourself a beautiful breakfast. Fry tomatoes and mushrooms in real butter and garlic, fry an egg, slice up a fresh avocado and squirt way too much lemon on it. Sit and eat it and do nothing else.

4. Stretch. Start by reaching for the sky as hard as you can, then trying to touch your toes. Roll your head. Stretch your fingers. Stretch everything. 5. Buy a 1L water bottle. Start with pushing yourself to drink the whole thing in a day, then try drinking it twice. 6. Buy a beautiful diary and a beautiful black pen. Write down everything you do, including dinner dates, appointments, assignments, coffees, what you need to do that day. No detail is too small.

7. Strip your bed of your sheets and empty your underwear draw into the washing machine. Put a massive scoop of scented fabric softener in there and wash. Make your bed in full. 8. Organize your room. Fold all your clothes (and bag what you don't want), clean the mirror, your laptop, vacuum the floor, Light a beautiful candle. 9. Have a luxurious shower with your favorite music playing. Wash your hair, scrub your body, brush your teeth. Lather your whole body in moisturizer, get familiar with the parts between your toes, your inner thighs, the back of your neck.

10. Push yourself to for a walk. Take your headphones, go to the beach and walk. Smile at strangers walking the other way and be surprised how many smile back. Bring your dog and observe the dog's behavior. Realize you can learn from your dog. 11. Message old friends with personal jokes, reminisce. Suggest a catch up soon, even if you don't follow through. Push yourself to follow through. 12. Think long and hard about what interests you. Crime? Sex? Boarding school? Long-forgotten romance etiquette? Find a book about it and read it. There is a book about literally everything."

Xx

Likes

Comments

SERIER

New girl : Finns en ny säsong på netflix (!!)

Shooter : Ny serie som handlar om en kille som blir oskyldigt dömd för mord på presidenten. Skitbra, rekommenderar!!

Sherlock : Ny säsong kommer ut ny i januari och finns också på netflix!

MAT:

Pitabröd. Asgott haha, mer om det finns i inlägget nedanför!

Oumph! Haha rätt konstigt namn, men det är typ fakekött, fast det är så likt så man kan inte se skillnad. Den med pulled pork är så otroligt god!!! Enkelt att tillaga också!

KLÄDER

Fick en rosa hoodie i julklapp som är såå fin och mysig. Älskar hoodies, och passar perfekt för mig som vägrar gå runt med något annat än långärmat just nu pga det kalla vädret.

ÖVRIGT:

Poddar!! Är rätt dålig på att lyssna på poddar då jag brukar föredra musik haha, men för några veckor sedan gjorde Emma Mercury en podd som jag börjat lyssna på. Hon är så himla insiktsfull, eller vet inte riktigt hur jag ska beskriva henne haha, men man ändrar sitt perspektiv på saker efter man lyssnar på henne. Rekommendar!!

Träna! Har blivit ett träningsfreak de senaste veckorna haha, tränar verkligen varje dag. Har ständigt träningsvärk och har slut på muskler att träna typ haha. Att jag bor 200 m från gymmet gör det hela lite enklare också. Men det är ju sjukt kul!!? Allt från cardio, stryka, pass. Älskar!!!

Casey Neistat. Kollar på hans videos allt oftare och inser hur jäkla bra han är. Kvalité är något som betyder mycket (för mig i alla fall) när det kommer till youtube, så uppskattar när någon lägger ner mycket tid på vad de gör.

Sam Kolder, Ännu en youtuber som typ reser runt och filmar som jobb. Han jobbar bl.a för the chainsmokers och filmar saker som deras lyricsvideos. Han jobbar även åt reseföretag och åker runt världen och fotar åt dem. Fatta vad otroligt att sitt jobb är att åka runt världen och filma det??

x

Likes

Comments

1. Lägg pitabröden i brödrosten

2. Skär upp tomater och/eller något annat som passar.

3. Smöra pitabröden, krydda och lägg i tomaterna!!!

Hur enkelt???

Likes

Comments

Skrev detta en kväll för ett tag sedan och bestämde mig för att publicera det. Allt kanske inte är sammanhängande. Menmen haha.

//

Jag kan bli så trött på alla rutiner. Man gör samma sak varje dag, och det kan bli så tröttsamt. Det är också så lätt att det blir så; att man kommer in i ett kretslopp, en cykel, utan att egentligen tänka på det. Det finns så mycket som man vill göra, men intalar sig att man inte har tid för det. Så man gör det aldrig. Men sedan när man tar ett steg åt sidan, och ser ens liv från ett annat perspektiv, inser man hur lite man egentligen lever. Tar du ut det du vill från ditt liv? Antagligen inte, för vi låter vår vardag vara ursäkten för det. Såklart det finns saker vi "måste" göra, eftersom vi lever i samhället vi lever i. Men vi begränsar oss något otroligt när man tänker på det. Fatta hur mycket man kunde göra om man inte begränsade sig själv. Om man skiter i de som säger att det bara finns ett sätt att bli framgångsrik och lycklig. Det har skapats så många plattformer att vara kreativ på bara de senaste tio åren. Skolan passar inte för alla, och jag älskar att det finns andra sätt att försörja sig på. Utbildning är såklart en fantastisk sak och jag menar inte att man ska ta det privilegiet för givet. Jag tycker bara att skolsystemet har ofantliga brister, och kan verkligen få en att tvivla på ens förmågor. Bara för att man inte får toppbetyg betyder inte det att man är dum och misslyckad, och det finns så många andra vägar för att bli det man vill bli.

Under hela mitt liv när jag fått frågan vad jag vill bli när jag blir "stor", har jag oftast sagt att jag inte har någon aning, när jag egentligen vet exakt vad jag vill göra. För när jag frågar andra har jag insett att de planerna och förväntningarna jag har för framtiden inte alls är på samma nivå, och jag börjar tvivla på mig själv. Är rädd för att ge intrycket av att jag är för orealistisk och att jag inte har båda fötterna på jorden. Men jag hatar också att jag känner så. Inbillar mig saker som att mina föräldrar inte skulle vara stolta eller skulle gilla om jag gjorde något annorlunda, då jag nästan alltid varit rätt studiemotiverad, och därmed kanske gett ett annat intryck. Dock så vet jag att mina föräldrar skulle stötta mig vad jag än gör, och att allt detta är förväntningar jag har skapat i mitt huvud under åren. Jag hatar verkligen att jag har begränsat mig själv på detta sätt, och jag försöker verkligen ändra på det. För det finns så mycket jag vill göra.

Tänker att det kanske finns andra som känner såhär. Och om ni känner att det finns något som ni brinner för, satsa på det! Det är så viktigt att man gör vad man älskar, för rätt som det är, är man sjuttio år och ångrar allt man inte gjorde, och det är min största rädsla.

Likes

Comments