Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Känner verkligen att jag fått sådan tråkig stil på sistone, tappat känslan för det lite. Tror dock för att det har varit på grund av vintern och min brist på vinterkläder haha. Känner också att min stil håller på att förändras lite, och skulle helt ärligt kunna kasta ut typ 70% av min garderob. Har faktiskt börjat sälja lite smått på Schpock eller vad det heter haha. Problemet är ju bara en finansiella delen, behöver verkligen ett jobb asså. Får ta tag i mitt liv och söka något jobb till veckan. Men här får ni lite wanties, som lyckas vara slutsålda precis när jag blev sugen på att klicka hem dom, menmen!

Likes

Comments

Kollat på dom här videorna hela morgonen, och de är så sjukt intressanta! Man blir så himla inspirerad och får verkligen insikt i hur andra lever i olika kulturer med olika skönhetsideal osv. T.ex att tjejer så lågt som mellanstadiet plastikopererar sig i Sydkorea?? De får alltså det som present från sina föräldrar när de gått ut typ grundskolan (??). Så jäkla sjukt. Rekommenderar verkligen denna youtubekanalen!!

Likes

Comments

Det är sjukt hur lite sol kan förändra ens humör. Blir så himla glad av att vakna upp till solsken som lyser in genom fönstret. Satt på Sam Cooke i högtalarna, och inser hur mycket jag saknar sommaren. Även hur mycket livskvalitén sänks under vintern. Är verkligen inte en vinterperson, och tar alltid 40 grader framför 10. Jag behöver sol för att kunna fungera, och tror inte att jag är ensam om det. Så konstigt hur mycket väder kan påverka oss psykiskt. MEN ÄR SÅ REDO FÖR SOMMAR!!! Eller i alla fall en solig vår.

Likes

Comments