Header

Även om stråväskor förvisso är ett rätt tidlöst sommar"plagg", känns det ändå som att det har blivit extra populärt denna sommaren. De har verkligen fångat mitt intresse lite extra och är så himla sugen på att skaffa en. Man får ju en sån otrolig sommarkänsla av dem också! Tycker även att de är rätt versitila och kan användas till hur många saker som helst; strandväska, matkasse, handväska, osv. Finns också i alla möjliga storlekar! Ett märke jag har kollat in lite extra är Fanny Ekstrands märke Chêne , som säljer massa fina stråväskor i flera olika modeller och storlekar! Vad tycker ni om dem?

Likes

Comments

Snart drar jag iväg mot medelhavet!! Eftersom jag kommer vara borta ett tag ska jag försöka göra tidsinställda inlägg så länge det går, då jag inte vet hur mycket tid jag kommer kunna ha till att göra inlägg. Kommer i alla fall komma tillbaka med grymma bilder!!

Likes

Comments

För några dagar sedan dedikerade jag ett inlägg för min nyfunna kärlek till mules. Blev även så att jag införskaffade mig ett par i tisdags. Dessa kommer i alla fall komma till användning. Finns på scorett!

Likes

Comments

Likes

Comments