Hey Everybody

Mit navn er Mathilde Eldrup, og jeg er en af de to piger, som ejer Fashiondelights.

Jeg synes det ville være en god ide, hvis i kunne få 2 blogindlægs "Lær mig kende" et af mig og et af Charlotte. Det er en god måde, at få indblik i, hvem vi er som personer, hvad vi laver i vores fritid, og hvad vi godt kan lide. Hvis vi starter fra D. 17 August 2001. Den dag kom jeg nemlig til verden, og som nogen af jer måske allerede har regnet ud, er jeg 14 år gammel og bliver selvfølgelig meget snart 15, hvilket jeg glæder mig ekstremt meget til. Jeg er en pige hvis jeg selv skal sige det er fyldt med livsglæde, omsorg og kærlighed. I min fritid bruger jeg en del tid på mit fritidsjob/arbejde, som er en butik der hedder By N&Ø som ligger i Køge. Jeg er en pige, der elsker at læse en masse andre blogs omkring diverse ting alt fra mad til Fashion, jeg elsker FASHION. Fashion er min ting, tøj, smykker, tasker og sko betyder alt for mig og jeg har desværre også nogen gange lidt for meget af det, jeg elsker at style forskellige items på forskellige måder. Der udover bruger jeg også en stor del af min tid på venner og veninder, shoppe, gå på cafeer og ellers bare hygge mig. Jeg har rigtig mange venner og veninder, som jeg elsker at bruge min tid sammen med. Lige pt. går jeg i 8 klasse på Ejby skole, som lægger ikke så langt fra Køge på sjælland. Efter sommerferien har jeg valgt at starte på en efterskole på fyn, som hedder "glamsdalensidrætsefterskole" og det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg tager som sagt 9. klasse på en efterskole, da jeg har været igennem rigtig mange ting på min daværende folkeskole.

Håber i har det lækkert, vi ses i vores næste indlæg.

Ciao Ciao//Mathilde


Likes

Comments

Hey Everybody! 

Som nogen af jer måske har set på vores forside, hedder vi Mathilde & Charlotte. 

Vi har valgt at starte den her blog på nouw, da vi interesserer os for blogning, og elsker at udtrykke os på vores egen måde. Vi vil derfor gerne dele det med jer. 

I vil på vores blog Fashiondelights, komme til at se en masse blogindlægs omkring hvad der foregår i to pigers "normale" hverdag. Det kan være alt fra, fede oplevelser, favoritter for en måned, til en masse fede outfits omrking hvad der i vores øjne er mode. 

Håber i har det lækkert, vi ses i vores næste indlæg.

Ciao Ciao// M&C


Likes

Comments