Hej goingar!

ikväll är kvällen jag väntat på ett tag nu. Ska äntligen få gå på Tarzan. Ska bli spännande att se hur den är som otecknad. Eftersom jag älskade den tecknade versionen.

Sen får man ju inte gå miste om att Alexanders kropp är dödligt snygg! Ska bli kul o se hur många tjejer man hör under filmens gång som säger "OMG" eller gör ljud ifrån sig när man ser den där kroppen han har. *DREGEL*

Kram , Ni får höra om vad jag tycker om den imon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kärlek är något jag tänker på mycket. Kollade precis på The longest ride som är en väldigt fin film lik The notebook, Dear John, Titanic mm en väldigt romantisk film. Där två personer träffar varandra och verkligen faller för varandra. När man kollar på det så slukas man upp själv och känner sig som en del av paret. Allt känns så okomplicerat och fritt som innan den teknologiska värld vi lever i är. De bara njöt av varandra kunde sitta ute i varandras famn skratta och springa runt som om inget annat hände runt omkring dem. De såg bara varandra tog aldrig varandra förgivet, de visade hur mycket den andra betydde varje dag. Så som äkta kärlek är fri!. eller vad vet jag när man inte upplevt det. Men det är så man tänker att det skulle vara. Jag kommer aldrig att sluta tro att det finns där ute nånstans. en äkta kärlek för alla. Tänk vilken värld det hade varit då. Kärlek är bland de finaste som finns ,något man borde ta vara lite bättre. I dagens läge är det absolut inte så. Saker blir mer och mer komplicerade svårare att hitta kärlek eftersom man är så fokuserad på annat i livet. Man har svårare att binda sig till någon. svårare att öppna upp sig för en annan person.. Sen är det ännu värre att binda sig till något eftersom man bryr sig så mycket om vad andra tycker. Vi borde bara låta oss själva släppa allt vi har och drunkna i kärleken ,  och bli kär på riktigt. Jag tror på äkta kärlek och tänker vänta tills min prinscharmig  Men nu måste jag sova så god natt sov så gorr


kram <3

Likes

Comments

Destressed jeans from Ullared, white crop top from Forever 21 and a choker from a little store in Altea Spain. Can it be better ? No love it ! 

Likes

Comments

New York , Bora Bora and Australia!

Whouldn't it be awesome to visit these places ? I just have to go to all of them one day. Bali is one more place on the list that I whould love to visit before I die. The nature is so Beautiful and so diffrent from where I live. It's like a whole  new world. I just wanna pack a bag and go right now! Anyone who wants to join me?

Likes

Comments

Första inlägget får väl vara om mig då med massa selfies. Är så taggad på att komma igång med min blogg nu och kommer lägga ner mer tid på den än vad jag någon sin gjort eftersom jag tycker det är så kul med mode mm och har så många ideer på nya grejer. Så stay tuned !

kram.

Likes

Comments