​Hejsan!

Sist jag var i Stockholm med mina fina vänner satsade vi på att testa på nya matkulturer och restauranger! Och många blev det!

Babel Deli är ett matställe jag verkligen rekommenderar om ni har vägarna förbi Stockholm! Här bjuds på marockansk mat i alla dess former! Många fina alternativ, även vegansk! 
Jag beställde in en "meze" tallrik, där jag plockade ihop allt från falafel, dolme till mhamara och tabbouleh! 

Mysigt inrett är det också , lugnt och bra läge! 

Likes

Comments

Skjorta//Hollister Jeans//Gina Tricot Skor//Adidas Kappa//Crocker

Hej!

Idag är det fredag! ÄNTLIGEN!
Helgen är alltid efterlängtad, men något som jag läntar efter mer är varmare väder. Är trött på layers layers och layers... Men förhoppningsvis kommer sommaren snart och då kan man klä sig i varmare färger och verkligen få till bra outfits!

På tal om outfits! Något som jag gillar att göra med skjortor är att knyta dem vid midjan, det gör så att midjan kommer fram och skapar dimension i ens siluett. Det är även ett sätt att få ens skjorta att se mer "casual" ut!

Ha en riktigt trevlig helg! :) 

Likes

Comments

Skjorta/Carlings Jeans/Lee Skor/Adidas Kappa/Crocker

Hejsan alla!

Idag sken solen några enstaka minuter, så jag och mina fina bästa vänner gick ut och fotograferade några bilder.
När man som mig, ofta inte har någon tid eller inspo på morgonen för att klä upp sig brukar alltid detta knep gå hem. -Denim on denim!
Det är enkelt och man kan även mixa bland olika sorters denim!
Jag körde på detaljer på skjortan och statement örhängen!

Vi fotograferade även till Ajsas blogg, hon har en väldigt fin blogg och är så duktigt på att fotografera!  Hoppas hon blev nöjd med sina bilder! :)

Ha en fin dag!Likes

Comments