Better Blogging Nouw

Min önskelista för Julen

* Plattång från Philips "Pro-Care Kerating plattång" 699:-, finns att köpa här.

* Boken "Superlicious av Sofie Fahrman och Julia Fors, 179:-, Finns att köpa här.

* 2XU Träningstights, 1299:-, finns att köpa här.

* Morgonrock från Ginatricot i mysigt tyg, 199:-

* Rosa Trigger Point Grid, 479:-, finns att köpa här.

* Britney Spears Fantasy parfym, 169:- finns att köpa här.

* Fint doftljus från H&M, 79:-, finns att köpa här.

Önskar mig faktist inte så mycket saker i år av mina nära och kära, då jag har svårt att vänta med något jag verkligen vill ha och köper det själv direkt istället haha... Men lite smått och gott har jag allt på min önskelista som jag känner att jag behöver!


*


 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Lite nytt i garderoben

Polotröja HÄR // Uggskopior HÄR // Kjol HÄR // Glitter tröja HÄR

Detta fanns i paketet från Nelly.com som jag hade beställt. Allt passade primaballerina, förutom glittertoppen som satt lite knas...men får sy lite stygn på symaskinen, och sen kommer den nog sitta som en smäck den med! Fakeuggsen var SÅ sköna verkligen, kommer leva i dom i vinter hehe, och inte va de dyra heller!

 

Designa ditt egna skal

​Har precis beställt hem ett fint datorskin i marmordesignen ovan ifrån Caseapp.se. Man kan designa det precis hur man vill med egna bilder, men jag valde faktist denna gången att köra på ett färdigt print då jag tycker marmor är stilrent och snyggt. Tips att köpa detta i Julklapp till någon du tycker om!

 

Fina inrednings detaljer

​Collage source; pinterest

Har ÄNTLIGEN fått ett eget rum igen efter min hemflytt från London och jag bor nu återigen i mitt fina hel vita källarrum. Mamma har målat om både golv, väggar och tak med vit färg igen och nu är de så fräscht och fint igen. Håller på att leta inspiration för fullt för att inreda det precis som jag vill ha det och få det riktigt mysigt. Tänker lite i dessa banorna!

 

Guldiga små ting

​Köpte dessa ringa från H&M och Ur&Penn för cirkus ett år sedan, och har återigen fått upp kärleken för dessa. Frågan är bara vart de tagit vägen, då de antagligen kommit bort i Londonflytten haha... hmm får väl helt enkelt införskaffa ett gäng nya!

 

Ormbrallor

Fotograf: Olivia Junholm

 

TRIANGL CRAVINGS

​ÄLSKAR Triangls bikinis och hade ej tackat nej till att beställa hem någon av dessa här ovan till nästa utomlandsresa till värmen(när det nu än blir hehe)! De kostar ca 680 kr och finns att köpa här.

 

Still looking for you

Päls/Gina tricot Väska/Marc by Marc Jacobs Jeans/Zara Boots/New Look Foto: Frida Wallander Leyonberg

 

Lördags inspiration

Photos; Tumblr

​Härliga lördag och solen skiner. Jobbat på dagis torsdag och fredag och haft det mysigt och igår kväll var jag ute på Excet med Frida och Ida. Nu ska jag göra mig i ordning för att åka in till stan med min bestie Agnes och kolla lite julklappar, myspys! Ha en härlig lördag, kram!

 

Marc by Marc Jacobs bag

​Hello my new love from Marc by Marc Jacobs.

 

Instagram: gunnarssonemelia