Heey! :)

I det siste har det vært altfor mye jobb på meg og eksamenstid på denne frøkna her! Vi ville rett og slett ikke bli gale derfor ble det noen spontane shopping-turer og fastfood-turer..
Vi skal forberede kroppen til Spania turen som er nøyaktig om 30 dager.. Men nei da, vi endte opp med å spise både kebab og burgere her om dagen! haha!
Den jenta her har jeg så mange finne minner med og vil aldri bytte henne bort mot noen andre! Hun er den bedre versjonen av meg! Sisterlove ❤ Som sagt, om en måned setter vi kurset mot Spania, oss to på tur igjen! Gleder meg vilt! 👭

❤ Hva skal dere i sommer og hvordan har dere det om dagen?

Hun er uten tvil den beste søsteren i verden og min aller aller best bestevenn! Ufattelig glad i henne, og føler meg heldig og så takknemlig for å ha henne i livet mitt! ❤ Oss to sis 🌸

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

God morgen! Håper dere har hatt en fantastisk start på dagen ❤
Jeg valgte å stå opp tidlig i dag, selv om jeg  først begynner 15.00 på jobb. Det er kjempe deilig å ha god tid og faktisk være litt aktiv på morningen.
Planen frem til jeg drar er å planlegge litt med jobb, først kommende helg og hva som skjer neste uke. Så er det vel bare å slappe av med serier og koseklær en liten stund til :)
Ønsker dere en fin dag! 🌸

Likes

Comments

Heeeey!
Må innrømme at jeg ikke er vant til å ha fri.. Trives så godt med de rutinene jeg har i livet mitt, derfor er det nesten slitsomt å ha fri. Jeg jobber som regel 24/7, hehe! Klarer såvidt å finne tid til venner, og det må jeg forandre litt på. Må bli flinkere rett og slett.
Jeg føler jeg mister meg selv når jeg har fri. Ender opp som regel med å ligge enten i sengen eller på sofaen og ser på serier. Trening er det da ikke snakk om.
Call me freak, men jeg er ikke skapt for å slappe av!
Håper dere får en fantastisk dag i dag,, Lots of love ❤

Likes

Comments

Hey you❤
Siste fridagen, og jeg har ikke ladet opp noen ting til en ny og fresh start etter påsken.. Har vært så heldig og fått ekkel forkjølelse som fikk meg til å ligge rett ut siden forrige søndag. Først i dag fikk jeg samlet meg litt opp og faktisk gjort noe mer enn å se på serier på Netflix. Tror ikke det finnes flere nye filmer der for meg heller :) Jeg tror jeg har rundet de fleste seriene flere ganger nå, og det er så flaut å innrømme. Det var så deilig å ha krefter til å komme seg ut av sengen, sminke seg og bli litt mer sosial med andre og ikke minst på sosiale medier. Jeg har virkelig savnet det, var veldig rastløs pga det. Men men, man får ikke gjort noe med det.. Haha, det hjelper vel ikke så mye å vite og tenke at den jobben jeg har kan få meg til å bli dårlig igjen i løpet av kort tid. Jobber nemlig i en barnehage, og det er jo yndlingsstedet for alle mulige bakterier. Og den fæle forkjølelsen som går rundt nå er så tung. Man blir aldri frisk med mindre man faktisk tar det helt med ro og slapper av til man er 100% frisk igjen,, ellers så vil den komme tilbake.
Jeg håpet på en fantastisk påske med langrenn og familien som jeg hadde ifjor! Syns det har vært så dårlig med snø i år og jeg har virkelig utnyttet alle mulighetene jeg hadde,, men likevel så var det ikke bra nok. Savner sånn å gå på ski og faktisk få trent ordentlig ved siden av, og ikke minst gjøre det flere dager (helst uker) på rad. Får håpe på en bedre Påske neste år, og mer snø! :)

Håper virkelig dere hadde en deiligere ferie enn det jeg hadde! Og at dere fikk kost dere masse ♥

Likes

Comments

Jeg syns det er så fint å se ekstra vakker ut på en søndag! Jeg valgte å gå for en super enkel, men samtidig litt classy outfit. Den kjolen er så behagelig i stoff og veldig løs, deilig å ha på rett og slett. I tillegg så er den så fin. Den er veldig enkel, og den snøringen gir så mye! Jeg kombinerte den med et belte og cardigan for å få en slags helhet og for å lyse opp outfiten.
❤ Enjoy your Sunday

Likes

Comments

Søndager er nok det beste som finnes (de gangene jeg har fri da). Lange og late morgenstunder med god frokost og lange samtaler ved frokostbordet med familien. Vi pleier å snakke om alt og ingenting, og som regel så oppsummerer vi alt vi gjorde uken som var og planlegger en helt ny uke. Målet vårt for i dag blir en skitur og filmer senere på kvelden! Som jeg gleder meg. Alle trenger late dager, men jeg personlig må klare å gjennomføre noe som krever energi i løpet av dagen ellers så blir jeg gal. Klarer virkelig ikke å bare ligge å slappe av, føler jeg blir mer sliten av det. Derfor en skitur er midt i blinken 😍

Likes

Comments

Hey dere!
Må bare si jeg har verdens beste søster. Hun kjenner meg så godt, og tok med seg nye Adidas sko til meg! Hun har vært på språkreise i Spania i en uke sammen med skolen sin, og som gave fikk jeg de hvite skjønnhetene der! Tror ikke dere jeg er overlykkelig nå!!? Hobbyen min er generelt sko, så har ikke peiling over hvor mange par jeg egentlig eier. Og det er snakk om forskjellige typer, alt fra høye hæler til joggesko. Anyway, nå gleder jeg meg til det blir litt mildere vær ute sånn at jeg faktisk kan bruke dem! :D
❤ Ha en fin søndag!

Likes

Comments

Jeg har flyttet bloggen min til NOUW. Jeg håper dere ønsker å følge meg videre på den nye bloggen min :)
Den nye bloggen vil hete så si det samme, http://nouw.com/fashionbya
Takk for herlig støtte fra dere på den bloggen her! Dere er fantastiske ❤

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 4482111331"

Likes

Comments

Alle har vel kvelder hvor man ikke orker å gjøre mer enn bare å slenge seg under dyna og bare komme seg så fort som mulig i drømmeland. Men hva med all sminken og alle urenheter vi har vært borti hele dagen? Jeg har nemlig funnet en metode får å fjerne sminke så fort som mulig og rense ansiktet på 1,2,3! Har fulgt den rutinen i hvertfall 1 år nå og har aldri vært så fornøyd som jeg er nå! :D Jeg bruker Garnier sin Micellar Cleansing Water for å fjerne all sminken og etter den bruker jeg Biotherm sin gentle exfoliating milk. Den er egentlig til kroppen, men fant ut at den fungerer helt perfekt på huden min i ansiktet! Den scrubben er virkelig genial :D Hvis jeg merker jeg begynner å få urenheter i huden, og scrubber samme kvelden, så forsvinner urenhetene allerede morgen etter. Den lukter ikke minst like fantastisk som den fungerer. Jeg har aldri vært så fornøyd med en produkt før som jeg er med den scrubben! Anbefales sterkt. Det hele avslutter jeg med en fuktighetskrem fra nivea. Jeg syns den kremen er så bra, har brukt den siden jeg kan huske det. Og det er snakk om 15-16 år! Haha. Den gir hvertfall den effekten jeg ønsker og ikke minst koster den ikke noen ting iforhold til andre produkter. Jeg liker å holde det så enkelt som mulig for hverdagene mine består av busy schedule og er sykt utslitt på kveldene. Det er derfor jeg ikke alltid orker å gjøre mer enn det som er mest enkelt for meg.
❤ Ha en god kveld og natt!

Likes

Comments