Er det noen som har noen tips til fine plasser, kule hoteller etc. som hadde vært perfekt for bryllupsreise? Det er viktig med sol og varme (reiser i august) - men ellers er vi åpne for det meste. Er inne på tanken om Maldivene (men der er det regntid, så ikke helt safe mtp været), Bahamas eller kanskje Santorini.

Rop ut om du har noen tips, det hadde jeg blitt sååå glad for!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Må bare tipse om denne. Lindex har akkrat fått inn verdens fineste leopardkåpe og prisen er til å smile av!

VERDENS FINESTE LEOKÅPE

Likes

Comments

Kjole - H&M // Veske - Louis Vitton // Solbriller - Gina Tricot

Nå er jeg hjemme igjen etter en fin-fin helg i vakre Stockholm. Vi våknet til tidenes regnvær i går, men heldigvis snudde det senere på dagen og når kvelden kom skinte sola for oss. Da passet vi på å gå en liten tur langs Strandvägen før vi spiste middag på Brillo.

Likes

Comments

Denne har vi ventet lenge på og endelig kom den fine Y-stolen vår i eik! Denne skal få plass på soverommet - men akkurat nå får den stå å flotte seg i stua!

Likes

Comments

Birger Jarlsgatan 4, Riche.se.

På fredag spiste vi lunsj på fantastiske Riche - dit må dere ta turen om dere skal til Stockholm. Maten er i fransk brasserie-stil, med klassiske svenske retter på menyen og dette må være en av byens beste lunsjsteder! Jeg kan anbefale både kjøttbollene og toast skagen - og om du skal ha dessert; gå for gino!

Likes

Comments

Kjole fra Missguided

I går var jeg som sagt i bryllup og det var sååå stas! Elsker å gå i bryllup! Vigselen var i en nydelig slottspark og festen etterpå var full av dans og musikk.
Takk for en fin dag Mihaela og Charles - Lenge leve kjærligheten!

  • Mote

Likes

Comments

Hei alle fine!

Siden sist har jeg hatt noen hektiske uker på jobb, jeg var vært på Svalbard, hjulpet svigermor med flytting og nå befinner jeg meg i Stockholm!

I går brukte vi dagen på Östermalm - shopping på Schuterman og NK og treretters lunsj på Riche! Dere skal få se litt bilder senere. I går kveld var det dags for baby shower for verdens beste Linda og i dag skal vi i bryllup!

Likes

Comments

Ganni har sååå masse fint nå, jeg drømmer om disse klassikerne! En hverdagskjole i fantastisk leopardmønster og en chunky strikkegenser i lys grå.

Likes

Comments

Nå er neglene mine klar for sommer! Jeg fikser ikke neglene veldig ofte, men nå trengte de å bli fin til sommerens fester og beyllup! Denne gangen gikk jeg for en klassisk fransk manikyr - og jeg er superfornøyd!

Likes

Comments

Flere enn meg som drømmer om en beach bag med initialer? Sjekk ut Rae Feather, de har sååå masse fint til en fin-fin pris!

RAEFEATHER.COM

Likes

Comments