Denne har vi ventet lenge på og endelig kom den fine Y-stolen vår i eik! Denne skal få plass på soverommet - men akkurat nå får den stå å flotte seg i stua!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Birger Jarlsgatan 4, Riche.se.

På fredag spiste vi lunsj på fantastiske Riche - dit må dere ta turen om dere skal til Stockholm. Maten er i fransk brasserie-stil, med klassiske svenske retter på menyen og dette må være en av byens beste lunsjsteder! Jeg kan anbefale både kjøttbollene og toast skagen - og om du skal ha dessert; gå for gino!

Likes

Comments

Kjole fra Missguided

I går var jeg som sagt i bryllup og det var sååå stas! Elsker å gå i bryllup! Vigselen var i en nydelig slottspark og festen etterpå var full av dans og musikk.
Takk for en fin dag Mihaela og Charles - Lenge leve kjærligheten!

  • Mote

Likes

Comments

Hei alle fine!

Siden sist har jeg hatt noen hektiske uker på jobb, jeg var vært på Svalbard, hjulpet svigermor med flytting og nå befinner jeg meg i Stockholm!

I går brukte vi dagen på Östermalm - shopping på Schuterman og NK og treretters lunsj på Riche! Dere skal få se litt bilder senere. I går kveld var det dags for baby shower for verdens beste Linda og i dag skal vi i bryllup!

Likes

Comments

Ganni har sååå masse fint nå, jeg drømmer om disse klassikerne! En hverdagskjole i fantastisk leopardmønster og en chunky strikkegenser i lys grå.

Likes

Comments

Nå er neglene mine klar for sommer! Jeg fikser ikke neglene veldig ofte, men nå trengte de å bli fin til sommerens fester og beyllup! Denne gangen gikk jeg for en klassisk fransk manikyr - og jeg er superfornøyd!

Likes

Comments

Flere enn meg som drømmer om en beach bag med initialer? Sjekk ut Rae Feather, de har sååå masse fint til en fin-fin pris!

RAEFEATHER.COM

Likes

Comments

I dag spiste vi brunsj på nyåpnede Miss Sophie i Henrik Ibsensgate. De har byens beste brunsjmeny - anbefales på det sterkeste! Jeg spiste verdens beste trøffelburger med parmesan- og estragonfries og avsluttet med minidoughnuts - MUMS!

Likes

Comments

Endelig helg!!! Vi har besøk av min kjæres familie fra Stockholm denne helgen og akkurat nå sitter vi på Mathallen. Kjipt at ikke været er helt på vår side, men det kan man ikke gjøre noe med. I kvele skal vi spise på Ling Ling - noen som har vært der? Gleder meg til gode drinker og asian fusion! ☺️☺️

Kjole, kashmirgenser og ballerinasko - Zara // Veske - Gucci

Likes

Comments

Høyre eller venstrehendt?
Høyrehendt, men spiser med bestikk som om jeg var venstrehendt… Haha random.

Piercinger?
Ingen, bortsett fra tre i hvert øre.

Tatoveringer?
Sju.

Lengde?
168 cm.

Skostørrelse?
38.

Fregner?
Nope, men jeg er så sjalu på de som har fregner. Det er sååå fint!

Hva drikker du helst?
Lys Rosèvin.

Noe i kjøleskapet ditt du ikke liker?
Rømme og ketchup.

Hvilken shampoo bruker du?
Fugde Clean Blond Violet.

Hvilken parfyme bruker du?
Bytter mellom Gucci Guilty på vinteren og Miss Dior på sommeren. Men akkurat nå bruker jeg den nye fra Prada og den er sååå frisk og deilig!

Hva gjør du akkurat nå?
Multitasker med middagslaging, blogging og tv-titting.

Hva blir du lei deg av?
Jeg blir lei med av urettferdighet.

Når gråt du sist?
For noen dager siden så jeg en alt for trist dokumentar om aktiv dødshjelp og da gråt jeg som en foss...

Kan du synge?
Ehhh, nei! Men man skal vel syng med den stemmen man har?

Steder du vil besøke?
St. Tropez, Cannes, Nice, Santorini, New York, Hawaii, Bahamas, Mexico, Cuba, Tokyo, Maldivene… The list goes on!


Gøy å svare på litt randome spørsmål! Nå skal jeg kicke i gang helgen med det jeg aller helst drikker, og jeg håper dere får en superduper pinse!

Likes

Comments