Da er couture-visningene for sommeren 2018 i gang i Paris og her er mine favoritter fra fantastiske Giambattista Valli. Flere enn meg som elsker å se på bilder fra visninger rundt om i verden på vogue.com?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Her er mine fem beste tips til et fint og personlig hjem:

1. Kjøp fint (og dyrt) oppvaskmiddel, det tar seg bedre ut enn en den stygge Zalo-flaska. Når det er tomt bruker jeg bare å fylle på med Zalo.

2. Begynn å samle på et servise. Perfekt å ønske seg fra familie i venner til bursdag og jul og det er mye mer stas å invitere til middag når man kan dekke bordet pent. Jeg samler på Ostindia fra Rørstrand og elsker det!

3. Fyll hjemmet med friske blomster. Da kan man enkelt endre uttrykket etter humør og sesong. Og ikke glem en liten bukett eller noen fine grønne blader til baderommet - da er det mer stas pusse tennene tidlig på morgenen.

4. Bruk fine motemagasin og fotobøker til å dekorer hjemmet. Det gir en fin personlig touch!

5. Fyll hjemmet med duftlys. Jeg tenner lys hver dag og elsker å bytte på ulike lys med ulike dufter til forskjellige anledninger. Mine favorittemerker er Diptyque og Voluspa.


Likes

Comments

I fjor sommer startet vi planleggingen av bryllupet vårt og det jeg gledet meg aller mest til var selvsagt å finne den perfekte kjolen. I september tok jeg med meg mamma, søster og gode venninner på brudekjolejakt og jeg prøvde alle mulige fasonger og stiler. Jeg endte til slutt opp med den aller siste kjolen prøvde, men bilder av den sparer jeg selvsagt til den store dagen!

Jeg prøvde kjoler tre ulike salonger i Oslo. Først var jeg hos brudeavdelingen på Christiania Glassmagasin. Her var kjoleutvalget lite, men man fikk fantastisk hjelp og man hadde salongen for seg selv. Deretter var jeg på Brudekjolen og her var utvalget enormt! Men det var også fullt av fine kommende bruder og deres følge, så det var trangt og jeg opplevde det som noe stressende. Til slutt besøkte vi Kristins Brudesalong på Frogner. Her var også utvalget enormt med kjoler i alle prisklasser. Når jeg var her i september var det også salg på alle årets modeller, så her kunne man gjøre et skikkelig kupp! Jeg fikk fantastisk hjelp og til slutt var det her jeg fant drømmekjolen min. Nå gleder jeg med sååå til kjolen kommer i februar, da gjenstår det bare noen runder hos skredder - og så er den klar!

Her kommer noen tips til deg som også skal jakte på drømmekjolen til drømmebryllupet:

- Sjekk Pinterest for inspirasjon. Jeg hadde med meg mange bilder jeg viste fram, slik at selgeren med en gang fikk et inntrykk av hva jeg liker og ikke liker.

- Prøve mange kjoler i ulike fasonger og med ulike materialer. Det er vanskelig å vite hva man liker og hva man kler før man har prøvd forskjellige kjoler.

- Jeg hadde ikke anbefalt å kjøpe kjoler fra for eksemper JJHouse, materiale er så viktig og det er vanskelig å se på bilde. Om man ønsker å kjole brudekjolen på nett hadde jeg anbefalt å sjekke ut Asos. De har en egen brudelinje med mange fine kjoler til en fin pris og da er det også enkelt å returnere dersom kjolen i passer.

- Vær ute i god tid! Kjolen jeg bestemte meg for hadde leveringstid på 5-6 måneder og så kommer skredderjobb etter det igjen.

- Det er som regel alltid mulig å gjøre endringer på kjolen man finner i butikk. For eksempel å legge til en liten arm eller lage slepet lengre.


Likes

Comments

GODT NYTT ÅR alle dere fine! Håper dere får en fantastisk kveld med nære og kjære! Ser dere igjen i 2018! xx Karoline

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Håper dere alle har en fin-fin førjulstid. Her har det gått i ett helt siden november, med flytting til nytt kontor, masse jobb, en liten tur til New York og masse juleselskaper. Men nå begynner det å bli litt mer rolig og neste uke er selve julaften! Gleder meg skikkelig til å reise hjem til Trondheim for å feire jul med familie.

Om du er i Oslo nå i dagene før jul må ta turen innom julemarkedet i Spikersuppa! Det er så koslig, med masse julelys og pariserjul. Det serveres gløgg og julegrøt, og man kan kjøpe brente mandler og glasserte epler - i tillegg til masse annet selvfølgelig. Skikkelig julestemning midt i Oslo, spesielt fint på kveldstid!

Likes

Comments

Jeg har drømt om å reise til New York helt siden jeg var liten og byen var akkurat som jeg hadde forestilt meg - om ikke enda bedre! Her er min lille New York guide:

NOMO SOHO: Vi bodde på fantastiske Nomo Soho - tidligere Mondrian Soho. Hotellet var helt fantastisk og vi fikk et rom med verdens fineste utsikt. Hotellet har perfekt beliggenhet i superskjønne Soho, det kryr av gode restauranter og fine butikker i dette området. Restauranten på hotellet er også verdt et besøk, perfekt for frokost eller en drink før middag.

DELICATESSEN: Denne restauranten er en moderne diner, med masse gøy på menyen. Prøv cheeseburger spring rolls, noe fra macbaren og trøffel, spinat og artisjokk-dippen. Burgerne er også skikkelig gode med amazing parmesan og tøffel fries!

BALTHAZAR: Du må ta turen innom Balthazar om du er i nyc. Dette er en fransk bistro med høyt lydnivå - og maten er amazing! Anbefaler å spise steak frites og avslutt med profiteroles til dessert.

THE LOEB BOATHOUSE: Her er det ikke mulighet til å booke bord i forveien til brunch, men det var ikke noe problem å få bord når vi stakk innom. Denne restauranten er kjent fra scenen i SATC der Carrie og Big faller i vannet (<3 SATC <3). Perfekt plass for lunsj etter en tur i Central Park. Et must om man er i nyc!

THE PLAZA: Vi booket bord for frokost i palmesalen på Plaza - luksushotellet kjent fra Home Alone 2. Maten var skikkelig bra og stemningen og atmosfæren enda bedre. En perfekt måte å oppleve hotellet på uten å selv bo der (=blakke seg helt).

CAFE HABANA: Denne dineren blogget jeg om tidligere og det må være en av de beste stedene for frokost/lunsj i nyc. Skikkelig nyc-feeling og skikkelig digg mat. De er kjent for sine maiskolber, så ikke glem å bestille det om du skal dit.

TAO DOWNTOWN: Det finnes to Tao i New York, en downtown og en uptown. Vi valgte den største som ligger i Chelsea og det er den perfekte restauranten for dinner & drink en lørdagskveld. Om du som meg elsker asian fusion kan det anbefales på varmeste. Restauranten er gigantisk og man blir skikkelig imponert av både maten og servicen.

THE MET: Sett av god tid om du skal besøke Metropolitan Museum of Art - det er gigantisk. Men det er virkelig verdt et besøk, dette er kanskje et av de beste museene jeg noen gang har vært på.

MUSEUM OF NATURAL HISTORY: Dette er USAs største og mest besøkte museum. Sett av god tid her også og planlegg hvilke avdelinger du ønsker å se, det er umulig å rekke hele museet på et besøk.

GUGGENHEIM: Selve bygget er verdt en tur i seg selv. Dessverre falt ikke utstillingen som vises nå helt i smak hos meg, så her kan det være smart å sjekke utstillingen på forhånd.

MOMA: Museum of Modern Art inneholder en gigantisk samling av moderne kunst, skulpturer og malerier. Akkurat nå har de også en utstilling som viser motens historie, så jeg likte selvsagt denne utstillingen litt ekstra godt.

VOLEZ, VOGUES, VOYAGEZ: Dette er Louis Vuittons pågående utstilling, så dersom du skal til nyc i starten av januar må du ta turen innom. Fiks billetter på forhånd, da slipper du kø og det koster ingenting.

ROCKEFELLER CENTER: Nå i juletider er det et must å se juletreet ved Rockefeller Center. I tillegg er det helt amazing å ta heisen til toppen av bygge - for en utstikt man får. Her er det mye mindre kø enn på Empire State Building.

BERGDORF GOODMAN: Varehus med luksusmerker som ligger plassert rett ved Central Park. Her har de en fantastisk skoavdeling og veldig fin skjønnhetsavdeling.

MADISON AVENUE: Shopping på Madison er et must! Det ligger rett ved 5th Avenue, men har færre turister og er mye hyggeligere å gå. Utvalget er veldig bra og litt mer lukseriøst (færre kjedebutikker) og det var her jeg kjøpte verdens fineste sko jeg skal bruke når jeg gifter meg.

SOHO: I dette området kan man tusle rundt i timesvis, jeg anbefaler å styre unna Broadway og heller gå i alle sidegatene. Her finner du bladt annet Top Shop, Isabel Marant, Chanel, Barney's og The Reformation.

SEPHORA: Jeg må alltid innom Sephora for å hamstre ansiktsmasker.

SAKS FIFTH AVENUE: Her er det meste samlet under et tak. Ikke like stort utvalg som på Bergdorf, men det er et veldig fint og stort varehus. Juleutstillingen er sååå fin og er et must å se om man er i nyc i desember.

Likes

Comments

I dag spiste vi brunch på Cafè Habana - skikkelig klassisk amerikansk diner med et hint av Cuba! Jeg spiste klassisk frokost med egg, toast og frukt, men angrer på at jeg ikke testet deres kjente maiskolbe... Får kanskje ta en tur innom igjen før flyet går i morgen!

Likes

Comments

Som vi koser oss i New York! Vi startet torsdagen med en tur til toppen av Rockefeller Center - fantastisk utsikt! Vi spiste lunsj på Boat House i Central Park og middag på nyc-klassikeren Balthazar.
Det som er viktig for meg på en storbyferie er å spise og drikke godt, se severdigheter, oppleve de ulike områdene i byen, titte i fine butikker og gå på museum. Skal få postet en skikkelig New York guide når jeg kommer hjem, for jeg har masse fine tips til dere!
Nå venter nok en ny dag og vi skal ut på jakt etter et koslig brunch-sted.
Ha en nydelig lørdag!

  • Reise

Likes

Comments

Om bare noen dager er desember her, årets beste måned! Jeg har så mye å se fram til de neste ukene og gleder meg til å bruke tiden sammen med nære og kjære, med masse god mat og hyggelig stemning. Her er mine planer for desember:

- Først skal jeg tilbringe noen dager i New York med mannen i mitt liv. Vi reiser allerede i morgen og SOM jeg gleder meg!

- Julelunsj med alle fine kolleger på Theatercefeen.

- Hyttetur med pinnekjøtt, gløgg og pepperkakebaking.

- Kurt Nilsen julekonsert, dette tror jeg blir sååå koslig!

- Hvert år drar jeg og min kjære på Nobels fredspriskonsert, og det skal vi selvsagt i år også.

- Julebord på Grand Hotel.

- Julefeiring i Trondheim, det blir så bra - ingenting er som å komme hjem til mamma og pappa! Jeg gleder meg spesielt mye til å gå i kirka på julaften og til farmors kalkun 1. juledag!

- Nyttårsfeiring på hytta i Sverige med verdens beste svigerfamilie og verdens søteste lille niese!


Likes

Comments