Ganni har sååå masse fint nå, jeg drømmer om disse klassikerne! En hverdagskjole i fantastisk leopardmønster og en chunky strikkegenser i lys grå.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Nå er neglene mine klar for sommer! Jeg fikser ikke neglene veldig ofte, men nå trengte de å bli fin til sommerens fester og beyllup! Denne gangen gikk jeg for en klassisk fransk manikyr - og jeg er superfornøyd!

Likes

Comments

Flere enn meg som drømmer om en beach bag med initialer? Sjekk ut Rae Feather, de har sååå masse fint til en fin-fin pris!

RAEFEATHER.COM

Likes

Comments

I dag spiste vi brunsj på nyåpnede Miss Sophie i Henrik Ibsensgate. De har byens beste brunsjmeny - anbefales på det sterkeste! Jeg spiste verdens beste trøffelburger med parmesan- og estragonfries og avsluttet med minidoughnuts - MUMS!

Likes

Comments

Endelig helg!!! Vi har besøk av min kjæres familie fra Stockholm denne helgen og akkurat nå sitter vi på Mathallen. Kjipt at ikke været er helt på vår side, men det kan man ikke gjøre noe med. I kvele skal vi spise på Ling Ling - noen som har vært der? Gleder meg til gode drinker og asian fusion! ☺️☺️

Kjole, kashmirgenser og ballerinasko - Zara // Veske - Gucci

Likes

Comments

Høyre eller venstrehendt?
Høyrehendt, men spiser med bestikk som om jeg var venstrehendt… Haha random.

Piercinger?
Ingen, bortsett fra tre i hvert øre.

Tatoveringer?
Sju.

Lengde?
168 cm.

Skostørrelse?
38.

Fregner?
Nope, men jeg er så sjalu på de som har fregner. Det er sååå fint!

Hva drikker du helst?
Lys Rosèvin.

Noe i kjøleskapet ditt du ikke liker?
Rømme og ketchup.

Hvilken shampoo bruker du?
Fugde Clean Blond Violet.

Hvilken parfyme bruker du?
Bytter mellom Gucci Guilty på vinteren og Miss Dior på sommeren. Men akkurat nå bruker jeg den nye fra Prada og den er sååå frisk og deilig!

Hva gjør du akkurat nå?
Multitasker med middagslaging, blogging og tv-titting.

Hva blir du lei deg av?
Jeg blir lei med av urettferdighet.

Når gråt du sist?
For noen dager siden så jeg en alt for trist dokumentar om aktiv dødshjelp og da gråt jeg som en foss...

Kan du synge?
Ehhh, nei! Men man skal vel syng med den stemmen man har?

Steder du vil besøke?
St. Tropez, Cannes, Nice, Santorini, New York, Hawaii, Bahamas, Mexico, Cuba, Tokyo, Maldivene… The list goes on!


Gøy å svare på litt randome spørsmål! Nå skal jeg kicke i gang helgen med det jeg aller helst drikker, og jeg håper dere får en superduper pinse!

Likes

Comments

Jeg hadde gledet meg sånn til frisørtimen min i dag som jeg har ventet på alt for lenge, men når jeg kommer dit så oppdager vi at jeg hadde booket time første juli - ikke første juni! Haha er det mulig?! Da får jeg bare leve med den milelange etterveksten noen dager til, men heldigvis fikk jeg ny time neste uke.

Men da jeg plutselig hadde noen ektra timer fri for planer ble det tid for litt shopping - og da fikk disse superfine slip in skoene bli med hjem.

Hvis noen lurer så er de fra DNA Shoes - og jeg gleder meg til å gå sommeren i møte med disse på foten!

Likes

Comments

Den beste frokosten jeg kan få er avokadotoast, gjerne med et smilend egg - MUMS!

I går satt jeg og en venninne og snakket om avokado, og er det ikke slik at ingen spiste avokado for typ fem år siden - men nå er det ingenting som er mer trendy enn den myke grønne grønnsaken? Haha litt merkelig egenlig...

Likes

Comments

Jeg har herved oppdaget verdens kuleste brand med verdens fineste kjoler - Self-Portrait! Fantastiske materialer og nydelige snitt, de vakreste blonder og styles litt utenom det vanlige. Jeg har forelsket meg helt og drømmer om et par av disse kjolene i klesskapet mitt!

Sjekk ut kjoleheaven på self-portrait-studio.com!

Likes

Comments

Disse pressebildene på det nye Casa Cook hotellet på Kos ble akkurat sluppet, og wow - hvor fint er det ikke? Helt magisk. Jeg elsker den minimalistiske luksus bohemiske feelingen. Dit vil jeg dra - nå! Blir jo helt avslappet bare av å se på bildene, haha. Elsker opplegget med egne solstoler framfor bassenget, en helt egen liten terrasse.

Og jeg elsker den svale fargepaletten og alle materialvalg. Får en feeling av safariliv i Afrika og jeg elsker virkelig når fine grønne planter er en del av inredningen.

Dessverre er ikke hotellet ferdigbygget helt enda, åpner ikke før til høsten. Men ikke sant det ser helt magisk ut? Hadde veldig gjerne hatt denne interiørstilen om jeg hadde hatt et eget lite sted i sør i Europa.

Likes

Comments