Ååå jeg gleder meg allerede til neste 17. mai! Gårsdagen var sååå fin selv om været ikke var helt på vår side. Dagen startet med champagnefrokost hjemme hos oss og det var stas å få tatt på seg bunaden igjen.
Håper dere også hadde en superfin feiring! ❤️

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Vi tilbringer helgen i fine Trondheim og her er det vår! Så deilig å reise fra kalde Oslo og komme til sol og deilig temperatur her i Trondheim. Dessverre er jeg ikke helt i form, så jeg kler meg godt og varmt selv om det sikkert er tjue grader i sola.

Vi er her i helgen for å se på bryllupslokaler og det er så stas å begynne å planlegge hvordan den store dagen skal bli!

Kåpe - Zara // Genser - Bik Bok // Jeans - Mango // Ballerinasko - Zara // Veske - Balenciaga

Likes

Comments

Vil du vinne dette superfine gullforgylte smykke fra Jane Kønig? Ta en titt innom instagramprofilen min @karolinefashionberry!

Dette innlegget er sponset av Jane Kønig

Likes

Comments

For en fantastisk fin helg det har vært. Vi har hatt noen late dager på hytta - jeg har spist masse god mat, slappet av i solveggen og lest masse nye motemagasiner. Min favvo er danske Eurowoman - og coveret på denne månedens utgave er sååå fint!

Ellers dro vi tidlig hjem fra hytta i går og hadde dermed også en hel fridag i Oslo - det er ikke så ofte. Så da fikk vi pimpet balkongen og vi tok en kjøretur for å kjøpe et bilde vi har tenkt på lenge. Dere skal få se når det har kommet opp på veggen!

Et lite musikk- og serietips: Zoë Kravitz - Don't. Låta er fra kortserien Big Little Lies og om du ikke har sett den serien enda så må du se den nå! Beste serien jeg har sett på veldig lenge!

Likes

Comments

Vi er på jakt etter et stort og høyt fikentre til stua vår. Noen som vet hvor jeg kan bestille et slikt?
Det kommer til å bli sååå fint med et stort og iøyefallende tre i en stor og fin potte. Se bare på bildene under - akkurat sånn vil jeg ha det!

Snart er det tid for helg (langhelg - wihuu!!!) og jeg skal på hytta å slappe av. Håper dere også får en super helg 💖

Likes

Comments

Jeg har lagt min elsk på Elin Klings merke Totême - FOR noen fine plagg! Elsker den enkle, minimalistiske og klassiske feelingen. Jeg er på jakt etter et par nye jeans, kanskje jeg skal prøve et par fra Totême? Dessuten er det ingenting som er finere enn slikeskjerfene med det enkle og grafiske mønsteret. Dette må være det perfekte klesmerket for den klassiske basisgarderoben. Det er enkle hvite skjorte og t-shirts i gode materialer, jeans i perfekte passformer, dressbukser og kjoler for festlige anledninger og skjerf og kaftaner for enkel og stilsikker feriepakking.

Jeg har vært flink de siste årene med å bygge basisgarderoben med klassiske nøkkelplagg. For meg er basisgarderoben min hverdagsuniform, det er de plassene jeg bruker aller mest og alle plaggene kan kombineres med hverandre. Min perfekte basisgarderobe er lagt i fra komplett, jeg fyller på med noen nye klassiske plagg hver sesong. For meg er denne listen den perfekte grunden i en basisgarderoben:
- En hvit skjorte
- Sorte dressbukser
- En sort blazer
- En kashmirgenser
- Et par klassiske jeans
- LBD, den lille sorte
- Skinnjakke
- En hvit og en sort t-shirt
- Sneakers
- Et par klassiske sorte pumps
- En sort skinnveske

Øverst på min ønskeliste nå er et par nye jeans, en skinnjakke og en hvit silkebluse - og gjett hvilket merke jeg skal titte innom? Totême ofc!

Likes

Comments

Dette fine bordet har jeg drømt om helt siden jeg så det første gang på Milla Boutique på Aker Brygge for noen måneder siden. Bodet kommer fra Nordal og finnes både i stål og i messing - jeg drømmer om det i messing med beige marmor!

Likes

Comments

Panamahatt ZARA

Jeg synes det er sååå fint med hatt, men har ikke helt vært komfortabel med det selv. Det var helt til jeg fant denne panamahatten på Zara før jeg reiste til Thailand. Ikke bare piffer den opp alle antrekk, men den skjermer også ansiktet mot sola. Og den er selvfølgelig perfekt på dager der bad hair day er en underdrivelse. Jeg har brukt hatten min nesten hver dag på ferien og gleder meg til å ta den i bruk igjen når sommeren kommer.

Ellers må jeg bare få sagt at jeg elsker tiden som kommer. Mai består av korte uker og lange helger, 17. mai feiring, forhåpentligvis noen tidlige sommerdager og masse vindrikking på balkongen. Sett bort i fra at det snødde (!!!) i går, var det veldig deilig å komme hjem til vår i lufta!


Likes

Comments

Ingenting er bedre enn late kvelder med god mat, gode drinker og fin utsikt! Ferien vi har hatt har vært en av de beste og vi har nytt hvert sekund. Selv om vi kom hjem for noen dager siden har jeg fortsatt masse fine bilder å vise dere og tips å komme med, så håper det går fint med litt feriefeeling på bloggene noen dager til.

Om du noen gang skal reise til Koh Samui anbefaler jeg å spise middag og drikke drinker på Drink Gallery. Vi spiste masse ulike småretter, blandt annet chicken satay, vårruller og papayasalat - MUMS! Drinkene her er også helt amazing, litt pricey men sååå vært det.

Likes

Comments

Litt impulsivt ble det en tur innom den fine Saint Laurent butikken i Bangkok og verdens fineste lille kortholder fikk følge med hjem. Jeg er ellers veldig enkel og klassisk i stilen og hadde lett safet og kjøpt den i sort - men jeg er så glad jeg gikk for en blodrød variant som stikker litt ut. Enkel å finne i en rotete veske og superfresh til en ellers sort/hvit/grå/beige garderobe.

Likes

Comments