Morsomste med moteverden er at kolleksjonene er alltid én sesong foran. Når en titter på spring/summer kolleksjon under høst-perioden, blir man så klar til sommeren, eller om det skulle vært omvendt.
Stella McCartney er også en av mine favoritter, hun er gøyal, morsom, spontan og meget sjarmerende.

Dette er bilder fra visningen som var i natt. Jeg syns det er så gøy å se at farger er inne i motebilde, sterke farger som rødt, grønn, korall, gul osv... De fleste sommerkolleksjonene har veldig mye rødt og grønt i seg så fra og med februar blir det morsomme farger og en del krydder! Gleder meg virkelig til sommer!
Bildene fra visningen er fra british vouge, min aller favoritt blad. Holder meg alltid oppdatert, og de er kjempe gode!

Lots of love
XX Fashionablelate

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg blir aldri lei av å se på nye visninger av Chanel, det blir aldri kjedelig, alltid stilfullt, detaljert og tidløst. Høst er mitt favoritt årstid, - nettopp da er det mulig å trikse og mikse med avslappende farger, gode strikkegenser, sett... you name it.

Dette var mine favoritter under visningen, - det er så deilig å se på de gode kåpene blandet med ullskjørt, høye boots osv osv. Definisjonen av perfekt!

Ha en fin høst videre, darlings!


xx

Fashionablelate

Likes

Comments

Hey girls,

Straks er sommerferien over, men frykt ikke, en del goodies venter på å bli brukt til hverdag, jobb eller fest. Dette er kun en ørliten smaksprøve på hva jeg har å by på. Håper at dere likte det, fordi jeg drømte meg nettopp bort i de fineste sommerfargene blandet med litt ´´tidlig´´høst. Vakkert og tidløst.


xx

Fashionablelate

Likes

Comments

Hei jenter!

nouw.com/fashionablelate sitt arbeid er å gi stylingtips innenfor, og hemligheter bak av å hvordan jenter skal se best ut. På min blogg skal dere også få mange tips, nyheter av varer og alt mulig annet. Gled dere!