Header

Resor

För att fira in ledighet och att min syster hade kommit till Paris beställde vi ett varsitt glas Champagne och tonfisk x2 på mitt favoritlunchställe L'avenue. Deras tartar är magisk och en favorit sedan innan, ett måste om ni är där! L'avenue bjuder alltid på rolig people-watching och eftersom det var Fashion Week var alla extra chica.

x

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mode, Resor

Här kommer två bilder från jobbet i Paris. När man är deppig för att det är sista dagen på jobbet har man hamnat rätt! Så vad gjorde jag på jobbet? Första dagen packade vi upp den nya kollektionen, alltså höstkollektionen AW17, och sedan började alla mötena. Första mötesdagen roterade vi så att man fick testa alla olika uppgifter - klä modellerna (Katya och Tetiana), sitta i receptionen och assistera säljarna under inköpsmötena. Jag fann min plats ganska fort så resten av veckan var jag med under mötena och assisterade, vilket var så kul! Lärde mig mycket under veckan i Paris och ska tillbaka i Juni då det är dags för Resort-kollektionen. Kommer nog bli ännu roligare då man redan kommer vara varm i skorna och känna kollegorna.

x

Likes

Comments

Resor

Första kvällen i Paris tog jag en lång promenad i skymningen. Hade gjort lite ärenden i St Germain och började promenera hemåt längs med Seine. Älskade Paris - världens vackraste stad!

x

Likes

Comments

Resor

Kom hem igår och har idag laddat batterierna, packat upp och bokat flygbiljetter till London. Åker dit på en snabbvisit nästa vecka för lite jobbansökningar. Jag flyttar nämligen dit i April, något jag helt missat att berätta. Imorgon kommer ett bildregn från Paris - har haft världens bästa resa!

x

Likes

Comments

Resor, Mode

Hej och förlåt för min tystnad. Igår var första dagen på jobbet, kom hem kl 23 så gick och lade mig direkt. Nu väntar vi på att sista inköparen, som är två timmar sen, ska komma. Förhoppningsvis kommer de snart så att vi får gå ut för middag innan klockan blir midnatt.

x

Likes

Comments

Resor

Nu har jag precis boardat planet och vi ska snart lyfta. Iiihh är så pirrig! Vi hörs när jag landat i Paris!

Likes

Comments

Vardagligt

Måste börja med att be om ursäkt för att jag varit helt frånvarande under helgen. Jag åker som sagt på tisdag morgon och har miljarder saker att fixa och hinna få klart tills dess så har flängt runt som en galning hela helgen. Nu är väskan (nästan) packad och jag har en sak kvar på att-göra-listan innan jag kan åka iväg. I värsta fall får jag jobba med den i Paris men skulle vara så skönt att ha allt klart så att jag bara kan njuta av Paris när jag är ledig!

Ett serietips: Riverdale, en blandning mellan Pretty Little Liars och One Tree Hill. Lite cheesy emellanåt men är spännande och har redan kollat alla avsnitt som släppts (5st). Finns på Netflix!

x

Likes

Comments

Vardagligt

Idag har jag varit hos bästa Mikaela på Björn Axén och fräschat till håret. Är alltid så himla glad när jag går därifrån! Behöll lite längd denna gång och klippte av luggen som vanligt. Är så nöjd!

x

Likes

Comments

Mode, Resor

Nu är det bara en vecka kvar tills jag åker till Paris. Jag åker ner på tisdag så jag har en dag innan jag börjar jobba! Vad är det nu jag ska i Paris då? Jag ska ner på en praktik som showroom assistent. Fick praktikerbjudande av både Rag & Bone och David Koma - valde David Koma då det är mer High Fashion och känner att det passar mig bättre. Deras showroom ligger i Marais och jag kommer göra allt från att klä modeller till att närvara på mötena med inköpare. Iiihh ska bli så himla kul! Ni kommer självklart få följa med både här på bloggen och på instastories så följ mig @moakarlsvards!

x

Likes

Comments

Du kanske även gillar . . .