Hej på er! Mitt namn är Adela och idag, 13 augusti 2015 har jag nu skapat den här bloggen. Detta är mitt första inlägg. Mitt syfte med denna blogg är inte att marknadsföra eller att få publicitet. Självklart skulle det vara kul att inspirera andra människor på vägen men i första hand har jag skapat "fashionable" dels för att inspirera mig själv och komma tillbaka på banan. Vara kreativ och göra det jag faktiskt brinner för!

Jag har tappat mig själv och känt mig vilsen den senaste tiden, känt att något i mitt liv saknas. Jag har alltid älskat mode & skönhet, vilket kan låta väldigt materiellt och ytligt. Men, jag uttrycker genom mina plagg jag bär! Det är ju den kreativa sidan av mig som gör mig egentligen gör mig lycklig. Jag har tidigare haft en blogg i mina yngre dar på devote.se där jag visade upp dagliga outfits och andra inspirerande inlägg.

Nu gör jag en comeback och en nystart! Fashionable är en bloggportal för kreativa människor! Här kommer ni kunna läsa om mode och skönhet och ALLT däremellan! Dels för att inspirera mig själv men också kanske några på traven. Stora kramar från mig, Adela!


Likes

Comments