Just nu så lyssnar jag på väldigt mycket musik, när jag sminkar mig, på bussen, i skolan and so on. Här är iallafall 10 av mina favoriter just nu!!

1. Closer - The chainsmokers

2. Sexual - NEIKED

3. Perfect Strangers - Jonas blue

4. Ska vi? - Hov1

5. Beautiful - Flori Mumajesi

6. False alarm - Matoma

7. Hymn for the weekend - Seeb remix

8. XO - EDEN

9. Heatwave - Robin Schulz

10. LUV - Tory Lanez

Likes

Comments

Nu sitter jag här i min säng med en kopp te och ska snart kolla på senaste avsnittet av Top model. Följer någon annan senaste säsongen? Vad tycker du isåfall?

Många har klagat på att det inte är endast svenska i år men jag bryr mig helt ärligt inte så mycket om att det även är danska och norska med.

Aja, hur som helst. Te. I love it. Dricker nästan alltid med mjölk i och öser på med socker för att jag ska kunna dricka det, oooops.

Btw, förlåt för denna dåliga bilden men använder ursäkten att det är riktigt mörkt i mitt rum för kvalitén suger verkligen.

Likes

Comments

Hej! Detta är då mitt första inlägg på min blogg, och jag vet inte riktigt hur jag ska starta, haha. Jag är iallafall en 13 årig tjej, blir 14 i Oktober. Jag går inte i någon sport just nu, utan det jag gör på fritiden är att ta bilder, redigera, vara med vänner och så vidare.


Jag skapade denna bloggen mest för att ha ett ställe där jag kan lägga upp mina bilder på men också för att jag älskar att skriva & har alltid gjort. Jag kommer försöka att blogga några gånger i veckan till en början.

Alla bilder på min blogg kommer vara sådana jag själv tagit, except från min profilbild då jag inte vill lägga upp bilder på mig själv.


Här kommer några bilder från när jag var i Turkiet denna sommaren.


Likes

Comments