Hej med jer !

Her får i lidt billeder fra min instagram konto.. Jeg bruger det meste af min "social media tid" på instagram og Pintrest og youtube, så hvis i har lyst til at se hvad jeg laver, så følg med på min instagram som er @fashandtalks

Vi skrives ved

- Hosannah

Likes

Comments

Shopping, What I wear

Hey her på bloggen..

uha det er længe siden jeg har været her forbi efterhånden. Håber at i alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg er blevet helt vild med at lave videoer og har forsømt bloggen en smule, men jeg vil heller det end at poste en masse junk. Jeg har lige opdaget en ny redigeringsprogram som hedder filmora, desværre fandt jeg først ud af at det ikke var helt, så gratis som jeg troede efter jeg havde brugt mega lang tid på at redigere en video, som skulle oploades idag, så det resulteret i et køb. Jeg ville ikke lad mit arbejde gå til spilde, så jeg købte sgu lortet haha. Jeg er ikke blevet så skarp til at bruge programmet, men det kommer. Jeg synes der er en masse lækre effekter.

Håber at i har lyst til at se videoen og giv det et like eller kommentere hvilke styling i bedst kan lide..

kys - Hosannah

Likes

Comments

A day in my life

Hey her på bloggen..

Ville lige dele en vlog med jer :-) Hold kæft hvor er det fedt at kunne glæde andre!!! Man bliver selv så utrolig glad af det. Jeg må indrømme at jeg misunder Ronja og Maria mega meget. Jeg vil også på en 2 måneders rejse.... Trænger vildt meget til sol og varme..

Julen nærmer sig og i år fejre vi jul på en lidt anderledes måde, som jeg nok skal dele med jer her på bloggen. Glædelig jul alle sammen og vi snakkes nok ved først efter jul pas godt på jeres kære..

mys Hosannah


Likes

Comments

A day in my life, Talks

Hej med jer!

Gud hvor er det længe siden at jeg har været her forbi. Har ikke glemt bloggen, men havde lagt den lidt på hylden i en periode.

Grunden til det er at, jeg har arbejdet lidt med mig selv i denne periode. Jeg har gjort op med mig selv hvad der er vigtigt i mit liv, og hvad min tid skal bruges på.

Desværre har de sociale medier taget overhånd og jeg kan nu se at jeg har brugt alt for meget tid på den, de seneste år istedet for at bruge tiden på det, som virkelig er vigtigt.

De ting som virkelig er vigtigt er det liv, som jeg har skabt for min familie og jeg og de mennesker, som er i mit liv.

Jeg har ikke rigtigt kunne finde ud af at lægge mobilen fra mig af og til. Det er der ændret meget på nu, og jeg bruger en masse af mine tanker på min familie istedet for at tage mobilen og se hvad andre mennesker går og laver. Jeg er stadig på de sociale medier, men ikke i samme omfang, som før. Jeg vil dog sige at af og tid, når jeg har brug for at slappe meget af, så kan jeg godt sidde med mobilen og glo på alt muligt på Pintrest og Instagram, som jeg elsker at være på, men jeg kan bedre styre det nu.

Jeg har også arbejdet med mit humør. Mange mennesker kender mig, som den altid smilende og glad Hosannah, men for dem jeg bor sammen med er jeg ikke altid denne glad og smilende Hosannah. Jeg har fået af vide af lægen at jeg har PMS, for jer som ikke ved hvad det er kan i læse om det her. Men de symptomer , som jeg er mest præget af er de psykiske. Gudskelov er jeg i bedring og mit humør er bedre end nogensinde før. Hvad jeg har gjort for at få det bedre kommer jeg ind på en anden gang.

De psykiske symptomer omfatter:

 • følelsesmæssig ustabilitet
 • humørsvingninger
 • irritabilitet
 • aggressivitet
 • træthed
 • depression
 • rastløshed
 • søvnbesvær
 • manglende koncentrationsevne
 • afmægtighedsfornemmelse
 • glemsomhed.


Til sidst vil jeg bare sige at jeg har det skønt, og jeg vil opmuntre jer derude, som har det svært i livet, eller bare vil ændre nogle ting i jeres liv til at go for it! Hvor der er vilje er der en vej. Det hele er i dig og kun du kan bestemme om du skal have det godt eller ej. Tænk positive tanker og være god ved andre. Jeg har fundet ud af at jeg bliver vildt glad af at gøre noget uventede for andre.

God dag til jer derude.. p.s billedet er fra den anden dag, hvor jeg fik lavet hår af min mor, så fik jeg lige lyst til at være kreativt. Jeg var hjemme hos min mor og hun har en masse "udklædnings ting" haha hun har mange farver. temaet var back to my roots. Hun gjorde et fantastisk job med mit hår og de flotte billeder hun tog med min iphone. Elsker dig mor <3

Likes

Comments

A day in my life

Halløj her på bloggen..

Hvor er jeg bare en glad mor idag.. Det er aldrig, og jeg mener aldrig sket før at min Søn Noah har gået frivilligt med til at få taget billeder. Jeg har altid måtte tvinge ham til det, og hvis jeg er heldig får jeg et godt billede, hvor han ikke prøver på at flygte.

Det er så sjovt, fordi Noah har ikke altid interesserede sig for det tøj han har på, men da ham og mig skulle finde tøj til hans konfirmation den 1 maj i år, skete der noget. Det fedeste af det hele er at lige siden, har han gået op i hans tøjstil og er endda selv begyndte at vise mig tøj, som han vil have. Han har fået sit eget personligt stil og er bare en cool kid. Vi er meget glad for H&M Divided og sammen bestiller vi nyt tøj, når han trænger til noget nyt og smart.,. Noah er kun 13 år, men han er virkelig høj! han er meget højere end mig, så det med at købe tøj i børnetøjs butikker går ikke længere det har det ikke gjort i ca. 1 års tid nu. 

Jeg har leget lidt med billederne i Picmonkey, synes det er virkelig nogle gode billeder jeg fik taget af ham, og han var rart god til at stå foran kameraet. 

1000 tak Noah you made my day <3 mommy loves you..

Likes

Comments

Talks

Hej alle sammen..

Jeg tænkte at nu var det på tide med et chat indlæg... bloggen hedder jo Fashantalks, hvilket står for fashion and talks, hvilket vil sige at her på bloggen skal der snakkes lidt, der skal være indlæg, hvor jeg fortæller om mine tanker og hvad jeg nu engang har lyst til at tale om..

Idag vil jeg snakke lidt om det med at have drømme. Som jeg nævnte i en af mine tidligere indlæg, så har jeg opnået alle de ting jeg gerne ville inden jeg blev 30 år.

Jeg har altid været en pige fyldt med drømme for fremtiden, nogen vil måske sige at nogle af mine drømme har måske været uopnåelige, men jeg tror på at man faktisk kan opnå det fleste af sine drømme, hvis man virkelig vil.

Da jeg var på besøg hos min søster, spurgte hun mig om hvor jeg så mig selv de næste 5 år, jeg tror mit svar kom lidt bagpå hende fordi, hun ved at jeg altid plejer at have noget kørende i mit hoved, om ting jeg gerne vil opnå.

Mit svar var ret enkelt: Det ved jeg ikke! vi snakkede frem og tilbage, hvor jeg så forklarede hende at nu, tog jeg ligesom bare en dag ad gangen. Vi blev ret enige om at man kan planlægge alt det man vil, men hvis livet har en anden plan for din fremtid, så nytter det ikke noget at planlægge, forstå mig ret, nogle gang sker der ting i livet, som man ikke lige havde forudset.

Jeg sagde til min søster at jeg var træt! træt af at drømme, træt af at kæmpe for ting, som jeg opnår og når de så er opnået finder jeg bare på nye ting, som jeg gerne vil opnå. Jeg kan ikke rigtig se hvad meningen er ved de ting, og jeg ved at mange af de ting, som jeg har opnået har været ting, som jeg gjorde for at se bedre ud i andres øjne. Trist men sandt.

Jeg har altid vidst at det med at have en uddannelse var ret vigtigt lige siden jeg var et barn. Da jeg fik min søn, som 16 årige droppede jeg jo ud af skolen. Har i lagt mærke til at det første du bliver spurgt om, når du møder nye mennesker er: hvad hedder du, og hvad laver du til dagligt? hvad er du? hvilken uddannelse har du? Jep lige de spørgsmål, gjorde mig så flov at svare på fordi samfundet er bygget sådan op at man skal have en uddannelse, når man når en vis alder. Jeg blev dog endnu mere målrettet og ville bare have en en uddannelse, fordi jeg følte mig mindre værd uden.

Jeg havde drømme om at være sangskriver og sangerinde og jeg gjorde en masse ting, for at forbedre mig. Engang tog jeg endda kontakt til Cut-father og havde aftalt et møde med ham, men jeg kunne ikke den dag, og den eneste chance slap væk fra mig..Det var nu ikke det skæbnen havde planer om for mig. Jeg elsker dog stadig at synge, selvom jeg ikke gør så meget ud af det.

For at dette indlæg ikke skal blive til en hel bog, så er mine tanker sådan lige nu at ikke alle er født til at være stjernen, alle er ikke født til at stå på scenen, der skal også være nogen, som er tilskuere, nogen til at skubbe de andre frem i lyset, nogen til at rådgive og vejledede. Jeg troede i mange år at min rolle var at jeg skulle være noget stort for at være ( mærkeligt nok, for jeg har mega mange problemer med selvværdet ). Jeg har nu slået fast at jeg bliver ikke en kæmpe "succes" i verdens øjne( her tænker jeg på at være en kendt blogger, have min egen virksomhed og alt det), men hvis jeg bare er god lige der hvor jeg er, så har jeg opnået min pligt i verden. Jeg er god nok, jeg skal ikke have verdens anerkendelse for at være noget. Jeg er noget, noget for min mand, mine børn, mine søskende og alle mine nærmeste og de mennesker jeg har med at gøre til dagligt, så jeg tager en dag ad gangen. Den eneste drøm jeg har nu er at rejse rundt og se så meget af verden, som muligt:).

Husk at I er gode nok, som i er, om i er kendte, ukendte, hjemmegående eller uden arbejde lad ikke nogen se ned på dig af denne grund. Det er ikke hvad du arbejder med, som skaber dig, det er hvad/ hvem du er indeni.. Hvis du har en drøm gå efter den, men husk at gøre det for dig, fordi du vil det. Alt hvad jeg gør nu er bare for sjov og sikke en fred og ro det kan give indeni.:)

Likes

Comments

Talks, Travel

Godaften her på bloggen..

Så går turen hjemad imorgen :-( efter ca, en uges tid hos min søster, som bor i Tyskland, så skal vi hjem igen. Det har været en fantastisk hyggelig tur, min søster har fået en lille ny baby, og hun er bare så skøn. Så vi har rigtig familie hygget hernede. Vejret har været mega varmt, så det er som at få en ekstra sommerferie, med masser af sol og sommer. På mandag starter hverdagen igen..

Sov godt derude.. hvis ikke i følger mig på instagram, så kan i følge mig her.

Likes

Comments

Travel

Halløj på bloggen

Lige nu sidder jeg i Tyskland hos min søster, som bor hernede. Hun har lige fået en lille ny baby og vi er taget ned, for at besøge dem. Hun har fået den sødeste lille pige. Det er virkelig hyggeligt at være her og jeg elsker at være sammen med hende og hendes familie.

Byen hun bor i hedder Worms og ligger ca. 700 km ned i Tyskland. Her er virkelig varmt og lækkert. Min mor er også med hernede, så om lidt går hun igang med at lave nyt hår på mig yay.

Vi snakkes i mellemtiden, kan i hygge jer med denne lang video, som så er den sidste video, jeg oploader fra vores ferie i Tyrkiet.

God dag til jer alle sammen..

Likes

Comments