I mandags fik en glædelig nyhed at jeg var den heldig vinder af en konkurrence på Instagram. Jeg vinder sjældent noget og deltager i ofte i konkurrencer. Denne konkurrence var helt klart en jeg havde håbede på at vinde.

Hvis i følgere min Instagram, så ved i at jeg ikke spiser kød mere. Det har jeg ikke gjort siden nytårs aften. Jeg spiser eller ikke fisk. Æg spiser jeg kun hvis det er i mad/kager, men jeg hverken koger eller steger et æg og spiser det.

I den forbindelse med at jeg ikke spiser kød og prøver på at leve et sundt liv, så er jeg blevet vild med smoothies. I den første måned tror jeg, da drak jeg smoothies næsten hver morgen. Jeg drikker dem stadig, men ikke hver morgen. Jeg er derfor utrolig glade for at have vundet disse lækre superfoods produkter. De skal nemlig brugs i mine smoothies. Pakken med de 15 små breve er vegansk, hvilke er superfedt, fordi jeg prøver at spise og drikke, så vegansk, som muligt. Hemp seeds = hampfrø har jeg ville købe i lang tid, men har ikke lige taget mig sammen til det, så nu glæder jeg mig til at dryse det over min mad og putte det i mine smoothies. Jeg har ingen anelse om hvordan noget af det smager, men jeg glæder mig til at smage på det imorgen, så kan i få en opdate på et tidspunkt om hvad jeg synes om det.

Tusind tak Helsemin fordi i valgt mig, som den heldige vinder af jeres konkurrence. I gjorde min mandag til en super god dag.

Ha en super god aften

- Hosannah

//

Last monday, I received a happy news that I was the lucky winner of a contest on Instagram. I rarely win anything and I participate in competitions often. This competition was definitely one I had hoped to win.

If you follow my Instagram you know that I do not eat meat anymore. I have not done that since New Year's Eve. I eat do eat fish. Eggs I only eat if it is in food / cakes, but I do not cook or fry an egg and eat it.

In that connection, I do not eat meat and try to live a healthy life, so I've been lost in smoothies. In the first month, I think, I drank smoothies almost every morning. I'm still drinking them, but not every morning. I am therefore very happy to have won these delicious superfood products. They must be used in my smoothies. The pack of the 15 small letters is vegan, which is super awesome, because I try to eat and drink, as vegan as possible. Hemp seeds I wanted to buy for a long time but have not, so now I'm looking forward to sprinkling it over my food and putting it in my smoothies. I have no idea how any of it tastes, but I'm looking forward to taste it tomorrow, so you can get an update at some time about what I think about it.

Thank you very much Helsemin , because you chose me as the lucky winner of your competition. You made my Monday a great day.

have a great evening

- Hosannah


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

A day in my life

Er du god til at huske at spise morgenmad?

Det er jeg ihvertfald ikke. Jeg har aldrig været god til at spiser morgenmad appetitten er der bare ikke om morgen.

De dage hvor jeg spiser morgenmad er oftest på mine fridage. På mine fridage har jeg nemlig tid til at finde ud af hvad jeg har lyst til at spise, også kan jeg være kreativt med min morgenmad. Idag har jeg fri, men jeg havde bare lyst til at spise en nem og lækkert morgenmad, som ligger godt i maven, nemlig havregrød. Havregrød i sig selv er mega kedeligt, men med lidt forskellige topping på, så bliver det straks mere spændende at se på og at få ned. Havregrød er for mig en meget sund og nem morgenmad at lave, når man ikke rigtig ved hvad man har lyst til at spise. Hvad er jeres yndlings morgenmad?

Topping:chai frø, banan, jordbær, kokos flager, og sojarisdrik

God dag

-Hosannah


//

Are you good at remembering to have breakfast?

At least I'm not. I have never been good at eating breakfast my appetite is just not in the morning.


The days when I eat breakfast are most often on my day off. On my days off, I have time to find out what I want to eat, and I can also be creative with my breakfast. Today I'm off from work, but I just wanted to eat a nice and delicious breakfast that is good in the stomach, namely oatmeal. Oatmeal in itself is very boring, but with a little different topping, it will be more exciting to look at and to get down immediately. Oatmeal is a very healthy and easy breakfast when you do not really know what you want to eat. What is your favorite breakfast?

Topping: chai seeds, banana, strawberries, coconut flakes, and sojaricedrink

have a good day

-Hosannah

Likes

Comments

A day in my life

Hey på bloggen!

Så er der endnu en ny video på min youtube kanal feautering Maria fra bloggen The Fashiondove . Det var mega sjovt at lave videoen sammen med Maria, vi fik grinet så meget, som vi nu altid gøre når vi er sammen. Det er første gang vi laver en video sammen og Maria`s første debut på en youtube video hvor hun taler ( hun var med i nogle af mine julevlogs). Jeg håber at hun snart få lavet sin egen kanal for hun ville også være super god til det <3

Selvom den blev lidt lang, så håber jeg i ser hele videoen og få et godt grin :-)

God mandag til jer derude

-Hosannah

Likes

Comments

Jeg er allerede begyndt at tælle ned til sommerferien! Det kan bare ikke gå stærk nok. Denne sommer skal vi på camping i Ungarn, hvilket vi har prøvede mange gange før, men denne gang glæder jeg mig ren faktisk mega meget til det. Jeg har besluttede at vi skal have cykler med, så vi kan udforske Balaton på en hel ny måde en de forrige gange vi har været der før.

Her de sidste 2 månders tid er jeg blevet stor fan af boho, gypsy, 70´er stilen, både outfits og indretning. Vores stue er så småt ved at være der, dog mangler jeg at få gjort de sidste ting færdige. Jeg håber på at finde nogle lækre ting og sager til hjemmet i Ungarn.

Jeg kunne ihvertfald godt tænke mig at iføre nogle af disse outfits til sommer, måske ikke lige præcis disse outfits men at genskabe nogle af disse looks og få taget nogle rigtig lækre billeder i Ungarn.

Billederne er fundet på Pintrest og de fleste af billederne er fra Youtuberen Audrie Storme , elsker virkelig hendes videoer og den stil hun kørere med i hendes hjem. Kun de 2 sidste billeder er ikke hendes den af sandalerne og dem med pigen i denim shorts.

//

I have already begun counting down for the summer vacation! It just can not go strong enough. This summer we are going to camp in Hungary, which we have tried many times before, but this time I'm really looking forward to doing a lot of it. I decided we should have bikes, so we can explore Balaton in a whole new way one the previous times we have been there before.


Here for the last 2 months I have become a big fan of boho, gypsy, 70's style, both outfits and decor. Our living room is so small to be there, however, I do not have to finish the last thing. I hope to find some delicious things and things for home in Hungary.


At least I would like to wear some of these outfits this summer, maybe not the exact

outfits but I would love to try and recreate some of these looks and get some really nice pictures taken in Hungary.


The pictures are found on Pintrest and most of the pictures are from the Youtuber Audrie Storme ,I really love her videos and the style she has in her home. Only the last 2 pictures are not hers the one of the sandals and those with the girl in denim shorts.

Likes

Comments

Hej blog!

Så er det blevet tid til en ny blog post her på bloggen! Idag vil jeg gerne dele med jer en youtuber, som jeg faldt over for lidt over en uge siden, hvis jeg husker rigtigt ellers er det nærmere to uger siden, men ligemeget det er ihvertfald ikke så længe siden at jeg faldt over denne video af denne smukke ung kvinde. Det der fangede mig allerførst ved denne youtuber, var hvor naturlig smuk hun så ud, derefter hendes personlig hun er bare så meget ned på jorden, og så sagde hun lige at hun er mor! what tænkte jeg er du mor?! Du ser så ung ud! haha jeg får selv denne reaktion, når jeg fortæller folk at jeg har 3 børn. Jeg gik så i krig med at stalke hende både på youtube og på instagram og jeg blev mere og mere vild med hendes personlighed og de holdninger hun har til at være mor og den måde hun håndtere hendes karriere, som model på, også har hun en så lækker stil.. Hun skriver endda tilbage, når man skriver til hende på instagram og hendes youtube kanel vokser vildt hurtig, det glæder mig så meget at se, fordi hun er virkelig inspirende og sød. Jeg elsker at hun ikke holder sig til en bestemt tema, men at hendes videoer kommer vidt omkring. Jeg vil ihvertfald gerne være med til at dele hendes budskabet om hendes, for hun er værd at følge :-)

Her kan i se en lookbook fra hende, hold nu kæft hvor jeg gad godt at have hendes garderobe især, den chunky rosa cardigan hun har på.

I denne video taler Valeria, om hvordan hun balancer hendes karriere, børn og mand og det med at finde tid til sig selv. Elsker denne video. Girl Power

Valeria er også Holistisk ernæringsekspert, og laver også what I eat in a day videoer og dem elsker jeg også at se og få gode ideer fra.

Du får også mulighed for at tage med hende på job. Det er fedt at se bagom kulesserne.

Denne video er guld værd, hvis du gerne vil have en confidence booster.. Det er den sidte video på hendes kanal. Jeg synes helt klart at i skal tjekke hende ud, der er helt klart en video til jer på hendes kanal :-) Hun er også på instagram jeg linker lige til hende her

Likes

Comments

A day in my life

Hey på bloggen..

Det er efterhånden lige siden jeg har kigget forbi bloggen. Så snart jeg får lavet en youtube video, så får jeg altid lyst til at dele et indlæg. Så her kommer der en lille opdate på hvad jeg går og laver igennem mine instagram billeder <3


Min søn Joshua er lige startet i "skole" ved endelig ikke hvad jeg skal kalde det om det er SFO eller om det er før skole. ihvertfald, så er han startet og i brevet står der skole SFO, så lad os bare kalde det det. Joshua. Vi fik et brev, som hed, forårsbørn 2017, så vi regnede med at det var gratis for ham at starte. Vi troede faktisk at det var noget som alle børn skulle indtil det skulle starte rigtigt i skole efter sommerferien " det må lige siges at jeg har 2 andre børn, men de har gået i folkeskolen, da de startet i skole de gik på en friskole" så det her er rimlig nyt for mig. Det kommer dog bag på os at vi har fået en opkrævning til heldags SFO. Jeg har været forbi idag for at tale med skolesekretæren, men hun var der ikke, talte så med en anden på skolen, som nu mente at man skulle betale for det Joshua er startet i. Viser det sig at hun har ret, så er det jo bare sådan, for nu er han jo startet og han er glad for det efter blot 3 dage :-)

Vores datter Abigail går til Acro og er på konkurrence holdet efter meget kort tid :-) Jeg er så stolt af hende og hendes partner de gøre det så godt og de har allerede vundet deres første medalje :-) I Lørdags var vi en tur i KBH fordi hun skulle til SM i acro. Hun går til acro 3 gang om ugen og er rigtig glad for det. Jeg synes dog at det er meget tidskrævende især, når man har flere end et barn og lige nu især fordi der har været så mange opvisninger rundt omkring i landet, den 29.04 skal hun til DM1 i jylland, så der skal vi sætte en hel weekend af til det. Det er et tidkrævende og dyrt sport, da man skal betale transport og nogle gang indgang til at se dem. Det gode er at hun bliver dygtig og vi får oplevet en masse vi at kom rundt omkring i landet haha.. jeg elsker at se dem optræde...

Det andet som fylder meget i vores/min hverdag er at spise sundt. Jeg har droppet at spise al slags kød siden den 01.01.17 og har ikke rørt det siden. Min familie spiser dog lidt kød, så som fisk og kylling, men jeg rører det ikke. Faktisk, så er mange de måltider jeg spiser vegansk, jeg er ikke 100% veganer, men er godt på vej. Jeg vil nok sige at 90% af det jeg spiser er vegansk. Jeg synes det er vildt spænende at ændre mine mad vaner og at lave nye og spænende måltider til min familie og jeg..

Jeg går stadig på arbejde, hvor jeg arbejder ca. 22 timer om ugen og det passer bare så godt til vores liv og giver plads til en masse familie tid.

Her får i min seneste video på youtube. Jeg håber at det kan give lidt inspiration til jeres forårs outfits. Som i kan se, så er meget af mit tøj fra H&M og de er faktisk på tilbud lige nu, så.... :-)

Vi snakkes senere nu vil jeg hygge med Maria og Julie, som lige er trådt ind ad døren..

-Hosannah

Likes

Comments

Hej med jer !

Her får i lidt billeder fra min instagram konto.. Jeg bruger det meste af min "social media tid" på instagram og Pintrest og youtube, så hvis i har lyst til at se hvad jeg laver, så følg med på min instagram som er @fashandtalks

Vi skrives ved

- Hosannah

Likes

Comments

Shopping, What I wear

Hey her på bloggen..

uha det er længe siden jeg har været her forbi efterhånden. Håber at i alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg er blevet helt vild med at lave videoer og har forsømt bloggen en smule, men jeg vil heller det end at poste en masse junk. Jeg har lige opdaget en ny redigeringsprogram som hedder filmora, desværre fandt jeg først ud af at det ikke var helt, så gratis som jeg troede efter jeg havde brugt mega lang tid på at redigere en video, som skulle oploades idag, så det resulteret i et køb. Jeg ville ikke lad mit arbejde gå til spilde, så jeg købte sgu lortet haha. Jeg er ikke blevet så skarp til at bruge programmet, men det kommer. Jeg synes der er en masse lækre effekter.

Håber at i har lyst til at se videoen og giv det et like eller kommentere hvilke styling i bedst kan lide..

kys - Hosannah

Likes

Comments

A day in my life

Hey her på bloggen..

Ville lige dele en vlog med jer :-) Hold kæft hvor er det fedt at kunne glæde andre!!! Man bliver selv så utrolig glad af det. Jeg må indrømme at jeg misunder Ronja og Maria mega meget. Jeg vil også på en 2 måneders rejse.... Trænger vildt meget til sol og varme..

Julen nærmer sig og i år fejre vi jul på en lidt anderledes måde, som jeg nok skal dele med jer her på bloggen. Glædelig jul alle sammen og vi snakkes nok ved først efter jul pas godt på jeres kære..

mys Hosannah


Likes

Comments