What I wear

Hej med jer!

Idag skulle jeg på job, det er snart længe siden jeg har været der sidst.

Idag er dag 3 af Fall 10x10 udfordringen. Indtil videre har jeg brugt 8 dele ud af de 10 dele jeg har valgt at bruge i denne udfordring.

• De lyse jeans er blevet brugt 2 gange

• cardiganen er blevet brugt 2 gange

• skoene er blevet brugt 3 gange

• Jakken er blevet brugt 3 gangeLige nu kunne jeg godt have tænkt mig at jeg have valgt 2 par sko til udfordringen istedet for et par, men så skulle jeg jo undvære en overdel og det ville nok være for svært til at starte ud med, men mon ikke jeg kan klar det næste gang jeg laver udfordringen😊 ? Det håber jeg..

Rigtig god weekend til jer og vi skrives ved imorgen.

- Hosannah

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej med jer
Hold nu op hvor har computeren/internet drillede idag, det har taget mig en evighed at få de her billede op😩

Idag er dag 2 af #fall10x10 challenge og det går fremragende godt😂😂 selvom det kun er dag 2, men jeg har bare så meget fred i at vide at jeg de næste 8 dage allerede nu ved hvad jeg skal have på.

Idag har jeg besøgt min svigerinde og kørt børn til deres fritidsaktiviteter ( der er rart kaotisk om torsdagen) så nu vil jeg hygge foran tv’et.

Ses forhåbenligt imorgen med en ny outfit.

Se de 10 items som jeg skal lave til 10 outfits og gå i de næste 10 dage nedenfor.

Likes

Comments

A day in my life, What I wear

Hej med jer <3

Her er den første outfit fra min #fall10x10 challenge, som jeg skrev om igår , hvis ikke du har set videon kan du se den Her. Outfitet består af 4 dele ud af de 10 dele, som jeg har i min 10x10 garderobe. Jeg havde lovede min datter en tur i byen efter skoletid, da hun havde fået nogle gavekort til hendes fødseldag, som hun godt ville ud og bruge. Vejret var desværre ikke det bedste, så vi måtte vente lidt med at tage billederne indtil regnen var dæmpet lidt.

Har i fået kigget lidt på hastagget #fall10x10 på instagram?

God aften til jer

-Hosannah

Likes

Comments

Shopping, shopping inspo, What I wear

Hey

Så er det igen blevet tid til en ny blog indlæg/video. Jeg er hoppet med på en challenge, som jeg synes er rigtig spændende. Det er nemlig #fall10x10. Udfordringen går ud på at man finder 10 stykker tøj/sko fra garderoben og laver 10 outfits ud af det, som man så går i de næste 10 dage. I videoen fortæller jeg lidt om udfordringen og hvad jeg håber på at få ud af at lave denne udfordring. Jeg vil dele mine 10 outfits ihvertfald på instagram de næste 10 dage. Jeg håber også at jeg finder tiden til at dele dem her.. I kan læse mere om udfordringen her og her, også kan i søge på hashtagget #fall10x10 på instagram, så dukker der en masse kvinder op, som er igang med udfordringen. Har i hørt om denne challenge før? og kunne i tænke jer at prøve det?

Vi blogges ved

-Hosannah

Likes

Comments

Hej blog!

Uha, det er efterhånden længe siden jeg har været her forbi..

Idag vil jeg bare lige skrive lidt om hvordan det er at tage på besøg hos venner og familie, nu hvor jeg er veganer.

Det er snart 2 mdr siden jeg valgte at droppe alle animalske produkter og 9 mdr siden jeg sidst har spist kød.

Efter jeg er blevet veganer har jeg kun været ude at spise hos familie 2 gange. 1 af gangene har jeg selv haft noget med, og den anden gang var ikke rigtigt et planlagt besøg.

Ofte er det sådan at det er os, som inviterer, når det ikke er fødselsdage. Ligesom jul også videre ofte bliver holdt hos os, nok fordi vi har pladsen til det og vi har været dem i familien med flest børn. Så vi kommer ikke så forfærdeligt meget ud.

Idag skal jeg igen ud og besøge min svigerinde og har valgt at lave noget vegansk mad og kage til hende og jeg. Hun ved ikke så meget om vegansk mad og hun siger at hun ikke ved hvad hun skal give mig at spise 😂😂 Så for at gøre det nemt for hende tilbyder jeg altid at tage noget med, og det synes jeg er hyggeligt.

Jeg får jo også muligheden for at vise hende hvad man spiser som veganer.

Folk skal ikke være bange for at invitere dig hvis du er blevet veganer. Jeg både hører og ser at mange veganere får lidt svært ved det sociale på grund af maden. Jeg har det sådan at hvis jeg bliver inviteret ud, så tager jeg min egen mad med, på den måde bliver det billigere for værten og jeg ved hvad jeg får at spise😂😂 Det skal ikke være en belastning for andre at få mig på besøg. Hvis det er hele min familie der skal til feks fødselsdag, så vil jeg tage vegansk køderstatning med til min famile, så skal værten kun sørge for tilbehøret, da min familie kun lever delvis vegansk. De får stadig vegetariske produkter og min mand spiser fisk og æg i ny og næ. Men aftensmad og desserter er altid 100% veganske

Jeg vil dog sige at vi har været til fødselsdag hos familie hvor de har sørget for vegansk køderstatning til os og det har været meget flot af dem synes jeg.

Idag har jeg lavet en lækker pastasalat med hjemmelavet pesto, ærter, soltørrede tomater, couscous, og "like meat" kebab ( køderstatning )

Desuden har jeg bagt nogle lækre hindbær muffins. Opskriften til dem, kan i finde her

Jeg er meget spændt på hvad hun synes om det, men hun plejer at elske det jeg laver.

Husk at I kan følge med på Instagram , der deler jeg tit hvad jeg spiser og hvad jeg laver af sjove ting.

Rigtig god dag til jer

- Hosannah

Likes

Comments

What I wear, shopping inspo

Hej Læsere

Så er jeg tilbage med en dagens outfit! Outfittet her har i måske set i min sidste youtube video, hvis ikke kan i se videoen her .

Både top og bund er købt i folkekirkens nødhjælp. Toppen er fra Ganni og bukserne var der ikke nogle mærker i. Begge ting kostede mig 50 kr!!!! Det kan altså godt betale sig at gå i genbrug👍🏾

Jeg har haft outfittet på, på jobbet idag og ikke mindre end 5 kunder spurgte mig hvor jeg havde købt dem henne, de synes de var så flotte og de har ledt efter sådan nogle længe😂

Jeg er helt vild med dette simpelt look og bukserne er bare så lækre ,og det at Intet strammer er bare et kæmpe plus!

Da min datter og jeg var på vej ude på marken, hvor vi skulle tage billederne lagde jeg mærke til at vores æbler er ved at være modne Yes! Så jeg fik lige plukket nogle stykker fra vores yndlings æbletræ, de smager bare helt fantastisk!

Igår fejret jeg forresten 8 måneder uden kød og 23 dage som veganere💪🏾, så jeg er lykkelige og det og som jeg sagde i min sidste video så elsker jeg denne ny livsstil.

Rigtig god weekend til jer💋

-Hosannah

Likes

Comments

Talks

Hej læsere!

Jeg har lavet en opdatering video til min youtube kanal. Videoen er på accent engelsk 😂😂😂 og du vil helt sikkert få et godt grin af det, min mand og jeg var ihvertfald ved st dø af grin over min dårlig talende engelsk🙈 Jeg har vidst været for længe i Denmark😂😂

But anyways, i må meget gerne se den og til jer der læsere mine indlægs så er det måske ikke så interessant at høre det samme igen, I kan derfor spole frem til min genbrugs try on haul sidst i videoen. Jeg I know jeg skulle ikke købe mere, men det kom jeg altså til i folkekirkens nødhjælp. Jeg fik 5 ting til blot 150 kr. Mærker fra Ganni, Envii og Zara. Tøjet er i perfekt stand.

Jeg håber at i har tid og lyst til at se den og kom med noget feedback😂😂 i må gerne grine af mig det helt ok😂😂

Rigtig god aften til jer

-Hosannah

Likes

Comments

A day in my life, What I wear

Hej læsere!

Dagen startede idag med en lækker iskold smoothie, som Ronja kom ind til mig med, mens jeg gjorde mig klar til at køre en tur til Nykøbing.

Min svigerinde har fødselsdag idag og i den anledning valgte jeg at tage lidt pænt tøj på selvom jeg ikke skulle være hos hende særlig længe.

Jeg har haft fri de sidste 4 dage og i de 3 første dage har jeg det meste af tiden været hjemme i huset og kom jeg ud, så lignede jeg bare l*rt! Jeg orkede bare ikke at gøre noget ud af mig selv.

Men idag skulle det være! Jeg valgte at tage det her outfit på fordi bukserne/culottes har jeg ikke haft på endnu. Dem købte jeg for ca. en måned siden. De er fra Zara sale.

Jeg ved godt at jeg sagde at jeg ikke manglede noget nyt tøj, meen jeg sagde jo også at det med ikke at købe noget "nyt" ville være det sværeste for mig at holde, så da vi gik forbi en af byens genbrugs butikker ( folkekirkens nødhjælp ) så måtte jeg lige ind og kigge. Jeg fandt hele 5 ting derinde, som jeg vil vise jer i en video.

Det var ikke så godt jeg faldt i der🙈 men jeg har god samvittighed over mit køb fordi de er købt i genbrug😁. Jeg kan i hvertfald fortælle at jeg fandt bla. mærker fra Ganni og Envii.

Hvad synes i om mit outfit her? Jeg er ret glad for det. Jeg så faktisk disse culottes på mit fashion ikon Camilla Pihl og der faldt jeg pladask for dem, da jeg så de kom på tilbud valgte jeg at købe dem og 3 andre culottes fra Zara, som er mit sidste fast fashion køb. Det er så meget slut med at købe fast fashion og det holder jeg dog stadig fast i og det har jeg det fint med. Jeg har jo så meget fint tøj i mit klædeskab.

Jeg er også begyndt at sælge ud af mit klædeskab, fordi jeg har nogle ting, som jeg ikke kan passe mere og nogle ting jeg aldrig får gået med. Hvis i har lyst til at kigge på det jeg har til salg, så er det på Zadaa.

Det var alt i alt en super dejlig dag idag. Jeg er også glad for endelig at dele et outfit indlæg med jer igen❤️🌿🌎.

Rigtig god aften

-Hosannah

Likes

Comments

shopping inspo

Hej Læsere!

I dette indlæg, vil jeg gerne dele med jer nogle af de steder på nettet, hvor man kan købe vegansk mad samt etisk og bæredygtig ting og mode. Jeg har brugt en del tid på at se om jeg kan finde netbutikker, efter at have taget min beslutning om at leve et mere bevidst liv, hvor jeg tænker mere på hvad jeg spiser, hvor mit tøj bliver lavet og hvad jeg kan gøre for at skåne miljøet.

Jeg finder det meget nemmere nu at spise plantebaseret, jeg har de sidste 15 dage ikke indtaget noget, som helst animalske produkter, så jeg kan vel godt sige at jeg er blevet veganere?! Lol😂🌿 Det fungere ihvertfald fint for mig og jeg er overraskede over mig selv at jeg kan holde det. Det er endelig ikke ret svært for mig at få mine tanker væk fra at have lyst til at spise animalske guf, jeg skal bare tænke på hvad der er i og hvad det er lavet af,så forsvinder lysten til det med det samme også må jeg en tur i køkkenet og bage😂😂

Lad os starte ud med vegansk mad på nettet. Der er sikkert mange flere, men jeg viser jer de 2 jeg har fulgt længst på Instagram og som jeg lige har bestilt noget hos. Venter spændt på at modtage varerne 😍🌿🌎.

1. Greenos.dk
2. Govego.dk

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg var og er vild med tøj.. Så det er nok her jeg følger det er sværest. Jeg har været en sucker for fast fashion butikkerne. H&M var min favorit, samt Zara og Mango. Jeg elskede at proppe tilbudsvare og nyheder i min online indkøbskurv og klik det hjem. Jeg elskede at gå i brikkerne og bare kunne købe det tøj man nu engang havde råd til.
Jeg er stadig lidt i tvivl om hvordan jeg skal finde nogle ting, som er etisk lavet såsom undertøj, men gudskelov har jeg stadig en del, så jeg løber ikke tør lige med det samme.

Jeg har stadig masser af tøj i mit klædeskab og har endda 2 par culottes fra Zara, som jeg ikke har brugt endnu og en cardigan fra Bik Bok. Jeg fik dem hjem lige inden jeg tog beslutningen om at droppe fast fashion.

Jeg vil rigtig gerne finde en god balance med det hele og det er jeg også sikker på at jeg nok skal få styr på. Jeg kunne vildt godt tænke mig at være minimalist, men det er lidt sværere med en store familie. Jeg kan ihvertfald ikke gøre det alene og på en gang. Nå men for at komme tilbage til det indlægget skal handle om, så har jeg fundet nogle etisk og bæredygtig brands på nettet hvis man vil købe nyt og jeg har fundet et nyt app hvis man vil købe brugt. At købe brugt er nok det jeg vil gøre mest brug af når jeg engang skal have noget nyt.

People tree så jeg første gang i dokumentaren The true cost. Super fede brand, mærket er også at finde hos asos, de har dog ikke så meget hos asos. Jeg har ikke bestilt noget derfra endnu, men som jeg skrev længere oppe, så mangler jeg ikke noget.

Det her brand er jeg ret så vild med! Jeg fandt det igennem en Facebook gruppe ved navn fighting fast fashion. Mus&bombon er en spansk firma og alt tøjet er designet og lavet i Barcelona og Portugal. Det er en lidt mere ungdomligt mærke og det er jo lige min stil 😄 derudover, synes jeg at designet mæssigt minder det om Zara og Bershka.

Appen her faldt jeg over hos en blogger, kan ikke helt huske hvem🙈Men det er en app, hvor man kan købe brugte tøj og sko og man kan også sælge sit eget. Det som gøre Zadaa lidt mere spændene end andre andre er at de fremhæver nogle bloggers shop hvor du kan shoppe deres garderobe og at når man melder sig ind, så indtaster man sin højde, vægt, bh str., sko str, bukser str, og sko str. Når man har gjort det, så finder den lignede bruger, som matcher dine str. Så er man fri fra at stille brugerne 1000 spørgsmål. Min datter er vokset ud af sine sko, så jeg var ind og bestilte et par Converse til hende. Det er brugt en gang. Appen er nem at bruge. Jeg skal forresten hente hendes sko idag.

Siden her faldt jeg over her til morgen, da jeg så bloggeren Mia Gardum's instastory. Hun viste et "æg" som indholdet noget små kugle til at putte i vaskemaskinen, når man vasker tøj. Sådan et ecoæg skulle kunne holde til 210 vaske! Og det var så den viden, som gjorde at jeg måtte tjekke Suztain's side ud! De har et univers af bæredygtig produkter til dig og din familie. Kig forbi deres hjemmeside her.

Jeg håber at i kan bruge mit indlæg til noget, ihvertfald ville jeg bare gerne dele nogle af de steder jeg har fundet. Jeg synes det er ret morsomt at tænke på alle de hjemmesider der er derude, som man overhovedet ikke vidste eksisteret. Det er som en ny verden er åben op for mig, efter jeg valgt at ændre livsstil. Hold da op med muligheder og mennesker, som man kan møde med samme livstil og som man kan lære noget af. Denne rejse er meget lærerigt hold nu kæft, hvor er der meget at lære og undersøge.. 🌿🌎❤️

Rigtig god dag til jer

-Hosannah

Likes

Comments