A day in my life, Travel

Hej Læsere!

Skønt, som vi har glædet os til at komme afsted på ferie, så skulle det åbenbart ikke gå så let!

Pt. Sidder vi i vores campingvogn på et værksted/losseplads 😩 da vores bil gik i stykker på motorvejen ca. 15 km fra Rostock.. Så vi har siddet i vores bil og ventede i ca. 2,5 time på at der kom nogen og hentede os.

Vi blev hentet og kørt på det værksted hvor bilen skal laves. Ungerne og jeg cyklede lidt rundt her, men som om det ikke var nok at bilen er gået i stykker, så fik vores mindste søn kørt ind i baglygten på campingvognen og smadret det 😖..

Lige nu ved vi ikke hvornår bilen bliver lavet, da der skal bestilles reservedele til den, og det lyder ikke godt! De snakker om at en rem har måske gået ind og lavet ulykker, og i værste tilfælde har den smadret motoren 😭😭, så jeg håber virkelig på et mirakel at det ikke er sket.

Det er godt nok surt at starte ud på den her måde, når nu man sådan har gået og glædet sig til at komme afsted! Men jeg er taknemlig for at vi alle er i sikkerhed.

I hører nærmer forhåbenligt bliver det næste indlæg skrevet fra Balaton.

God weekend til jer

-Hosannah


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

A day in my life, shopping inspo, Shopping

Godaften læsere!

Dagen idag startede ud med at jeg gjorde en del af de sidste ting klar til vi skal afsted på fredag.

Min mor kom på besøg og er her til imorgen. Hun skal nemlig være med til at passe vores 4 hunde og vores planter.

Kl 15:00 hentede jeg Noah fra skole. Noah og jeg havde nemlig lavet en aftale om at jeg skulle køre ham og hans kammerat til byen, så han kunne bruge sit gavekort til H&M. Så det gjorde vi så, min mor og jeg tog med i H&M.
Jeg hjalp Noah med at finde nogle shorts til ferien og derefter smuttede drengene og min mor og jeg kiggede i H&M..

Det skulle vi aldrig ha gjort, fordi jeg faldt over virkelig mange lækre sager🙈😩..

Jeg har skrev job i en af mine tidligere indlæg at jeg ikke manglede noget og at jeg og at jeg skulle sparer, da jeg havde brugt mange penge.. men for søren da, jeg kom da i tanke om nogle ting som jeg bare ikke kunne undvære 😂😂😂

Jeg har dog ikke brudt min regel om kun, at bruge 1000 kr. på mig selv om måned. Jeg fik købt for 400 kr idag. Desuden er måneden jo snart slut, så det ikke helt galt hihi..

Der var mega meget tilbud i H&M også elsker jeg bare H&M klub appen, som giver endnu mere rabat.

Glæder mig, så meget til at bruge disse ting på ferie.. hatten tog jeg i brug med det samme..

Jeg fik min mor til at tage disse flotte billeder af mig her til aften, men hele kjolen får i ikke at se på i denne omgang 😆..

Dette indlæg er nok den sidste inden jeg tager afsted. Jeg ved ikke om jeg får blogget mens jeg er dernede, men i kan følg med på Instagram. Der hedder jeg @fashandtalks

Kjolen var nedsat til 40 kr i H&M men med H&M klub appen kunne jeg få yderligere 10% på hele mit køb, så kjolen kom helt ned på 36 kr.

Hatten er også købt idag, den koster normalt 99 kr jeg gav 89,11

Disse fine øringe koster normalt 79,95 jeg gav 71,95 kr for dem. Jeg er så vild med dem og farven er bare helt perfect!

Disse bh'er er perfect til varmen.. 2 stk koster normalt 129,00 jeg gav 116,10 kr.

Jeg manglede en helt alm bælte og jeg fandt et til normalt 69,95 jeg gav dog kun 62,95 kr. Det andet bælte med stjerne på var sat ned til 40 kr og selvfølgelige skulle den jo også med haha den gav jeg 36 kr for..

Jeg ønsker jer en rigtig god aften

-Hosannah

Likes

Comments

Hej med jer!

Tak til facebook for at minde mig om at bloggen fylder 1 år idag.

Det var præcis 1 år siden jeg valgte at starte op med at blogge igen, fordi jeg virkelig savnet det. Idag er jeg super glad for at jeg gjorde det, fordi det er så lækkert at have et sted, hvor man kan dele sine tanker og passion for de ting man brænder for.

Mine ønsker for bloggen er:

1. At den må tiltrække de læsere, som finder det jeg blogger om interessant.

2. At jeg vil kunne opretholde en god rutine med mine indlægs.

3. At jeg kan starte nogle gode serier op, som jeg kører med fast hver uge.

4. At jeg bliver lidt mere tålmodig, når jeg skriver mine indlægs og går dem igennem for fejl haha..

5. At min mand en dag, vil synes godt om at jeg blogger haha..

Jeg ønsker jer en rigtig god dag derude.

- Hosannah

Likes

Comments

Hej læsere!

Dagen idag, startet endelig rigtig godt ud! Det var faktisk mening at jeg ville lave en Vlog om en dag i mit liv! Jeg havde filmet det hele. Desværre fik jeg set på nogle af optagelserne at jeg så lidt dum ud! Og så valgte jeg at slette det hele! Aaarrh!

Men sådan nogle dage er der desværre for mig, de starter vanvittig optimistisk ud og ender med at jeg bliver dybt utilfreds med det jeg går og laver!

Så nu har jeg lagt mig i seng! Krydser fingre for at imorgen bliver en super dag for der skal jeg lige gøre det sidste ting klar til ferien.

Håber i har haft en super dag derude..
-Hosannah

Likes

Comments

Godaften læsere!

Min smukke pap datter har fået lavet sin første youtube video, og selvfølgelig skal i da se den! Kig forbi hendes ny kanal og give hende et godt start på vejen! Der er masser af plads på toppen af kræsekagen til os alle! Lets support eachother Ladies 😘😘

Super aften til jer derude
-Hosannah

Likes

Comments

Hej Læsere!

Ligeså meget, som jeg glæder mig til at tage til Ungarn, ligeså nervøs er jeg, når jeg tænker på maden dernede! Min familie og jeg elsker nemlig ungarsk mad!

Sidste gang jeg var i Ungarn i 2014, var jeg også igang med en No meat livsstil, som jeg kalder den måde jeg spiser på. Jeg havde ikke sidst kød i 4 mdr, og var ved at være løbet tør for ideer til hvad jeg kunne spise. Den gang var jeg ihvertfald ikke bekendt med, hvor mange youtuber og blogger, der ikke spiste kød, så jeg kunne ikke finde inspirationer til mad uden kød nogensteder! Jeg var blevet tynd og var mega træt fordi jeg bare til sidst ikke rigtig fik spist noget. Jeg blev overtalt til at spise fisk og efter at have spist fisk en gang inden vi tog til Ungarn, da havde jeg det bare sådan at hvis jeg kunne spise fisk, så kunne jeg ligeså godt spise kød, så det gjorde jeg 😞

Nu er det 5 måneder siden jeg har spist kød, for at være helt nøjagtig så var det nytårsaften jeg spist kød sidste gang. Min mands datter, var holdt op med at spise kød. Hun spiste dog fisk og æg. Jeg skulle lave 2 retter mad, og det havde jeg gjort i et godt stykke tid, så jeg tænkte at det var lidt plat at jeg hverdag skulle stå og lave særretter til hende, det kunne jeg ligeså godt lave til hele familen, bortset fra at det nok ville være meget dyrt at skulle købe det der vegansk kød i Rema, men jeg fandt en masse gode opskrifter på youtube og fandt også ud af at der er en masse dansker, som er veganere. Jeg var helt tændt de første 4 måneder og var så glad for at stå i køkkenet og lave kødfri mad til hele familien, men jeg fandt hurtig ud af at kødfri mad feder! Ihvertfald de retter jeg valgt at spise🙈
Efter 4 måneder fandt jeg ud af at jeg var begyndt at tage på😫😫😫 og det er selv om jeg droppede slik og sodavand og smør i 2 mdr. Jeg var ikke vandt til at spise, som jeg nu var begyndt at spise. Jeg spiste 6 gange om dagen 3 hovedmåltider og 3 gang snacks, så jeg var begyndt at få noget mere mad ned end da jeg ikke spist kød. Jeg var endda begyndt at træne en halv time om morgen.. Jeg fik en masse bananer, advocado, og nødder, chai frø og alt det der sunde fedt!

Så efter jeg lagde mærke til at jeg var begyndt at tage på, mistede jeg helt lysten til at stå i køkkenet og lave mad. Det sidste måned her har været en kamp! Jeg har ikke rigtig spist noget morgenmad og jeg ved aldrig hvad jeg har lyst til at spise og de retter jeg lavede før er jeg blevet træt af! Så jeg er i krise lige nu. Min mand siger at jeg bare kan spise fisk, men for mig er fisk kød, så hvis jeg spiser det, synes jeg at, så kan jeg ligeså godt spise andre dyr.

Den her måned har bare været så svært at jeg har overvejede at spise kød igen, jeg er endda begyndt at savne at spise kød, det har jeg ellers ikke gjordt, men tanken om at spise det er også bare så ad ad! For så popper der et sødt billede op i hovedet af en nuttede lille ko.. Jeg mangler energi og jeg er virkelig træt.

Mit mål med min No meat lifestyle er at nå til det punkt, hvor jeg bliver 100% veganere. Jeg må se at tage mig sammen! Jeg må tilbage til at se videoer på youtube med lækre veganske retter og få lavede mine smoothies om morgen igen, selvom jeg har en lille mistanke om at de var med til at gøre mig tyk😂😂

Er der nogen af jer læsere, som ikke spiser kød?
God lørdag
-Hosannah

Likes

Comments

Contains affiliate links shopping inspo, indeholder affiliate links, Shopping

Indholder Affiliate links

Hej læsere

Der er udsalg overalt lige nu, og gud hvor jeg dog ærgre mig over at jeg ikke kan købe noget lige nu. der er så mange lækre ting på udsalg på nettet, men også i butikkerne.

Jeg har lige været et smut forbi Nelly.com, De sidste mange uger har der været meget reklame og bloggere, som har snakket meget om Nelly, så jeg har kiggede lidt forbi engang imellem. Det er faktisk rigtig længe siden jeg sidst har handlede hos Nelly, sidste gang var tilbage i 2014. Jeg ved endelig ikke hvorfor det er så længe siden, for de har rigtig meget lækkert tøj.

Ihverfald, så så jeg lige en reklame for at man kan køb nu og betale i august. Jeg kunne desværre ikke kom til at læse mere om det, da jeg ikke kunne få linket på deres side til at virke. Ved i hvordan det forgår? Jeg elsker sådan nogle aftaler, hvor man kan shoppe og betale senere. Det gøre jeg på H&M og på Zalando. Så hvis det forgå på samme måde på Nelly, så kan det være, jeg vil benytte mig af det i fremtiden. Ihvertfald, så har jeg fundet nogle lækre items fra deres hjemmeside, som jeg gerne vil dele med jer.. Det kan nogle gang virke lidt uoverskueligt at kigge en webshop igennem for at finde varer man godt vil købe, så derfor elsker jeg selv når bloggere med samme smag som jeg , deler deres fund fra hjemmesider, det gør shopping online lidt mere overskueligt.

Har i forresten set den nye serie som hedder Filter ? Den er virkelig god! Det er en dramaserie, hvor man følger de 3 piger Nelly, Diana og Freja gennem kærlighed, venskab, bedrag og modgang. Tre piger i 25-års alderen med en hverdag fuld af mode, drømme og jagten på "det perfekte liv”.

God weekend til jer

-Hosannah

Likes

Comments

Contains affiliate links Samarbejde, Talks

I samarbejde med acorns.dk

Så er der lige præcis en uge til, at vi skal afsted på ferie og jeg er i fuld vacation mode!
Det eneste jeg kan tænke på er at komme afsted! Jeg har gået og ventet et helt år på sommerferie og om en uge, så er den her!
Sidste gang vi var i Ungarn, var i efteråret 2014. Der var i i Hevis. Min mands familie har rejst utrolig meget til Ungarn lige siden deres børn var små. Ungarn er et dejligt sted at tage hen på campingferie, når man har børn. Balatonsøen er nemlig virkelig skøn, hvis ikke man er bange for slanger, som jeg er haha.. sidste gang vi var på camping i Ungarn var for ca. 6 år siden. Det bliver spændende at tage tilbage på campingenpladsen, og se hvor meget der er forandret siden sidst. Jeg glæder mig ihvertfald til at slappe af og nyde hvert eneste øjeblik med familien.

P.s rabatkoden til Acorns.dk glæder indtil på søndag. Koden er NEW20 og giver dig -20% på nyheder!!

God weekend

-Hosannah

Likes

Comments

What I wear

Hej med jer!

Idag har jeg været på job fra 10-18. Jeg har købt disse super fede espadrilles i butikken, hvor jeg arbejder, så desværre har jeg ikke et link til jer, da de er hentet hjem fra Paris.

Jeg ved godt at i mit tidligere indlæg( Hvor blev pengene af) at jeg skrev at jeg skal spare og at jeg ikke manglede noget! Men jeg har faktisk ikke betalt for dem her endnu, da vi først afregninger til den første i næste måned, så har ikke brugt flere penge, som sådan. Det er så typisk, at så snart, man beslutter sig for at spare, så dukker der lækre ting op alle steder og nu er der også bare sommer udsalg på alle de fede webshops😫

Mine fødder har det rigtig godt, efter sådan en lang dag, hvor jeg står og går på mine fødder. De er nok de mest behagelige sko, jeg har haft på, på job. Når man går i dem, så er det som at gå på skumgummi, de giver vildt meget efter og det føles bare blødt og dejligt. De er faktisk de første par espadrilles jeg ejer, så det er lækkert!

Rigtig god aften til jer ❤️

-Hosannah

Likes

Comments

Contains affiliate links Samarbejde, shopping inspo

Hej med jer :-)

Har i været forbi webshoppen Acorns ? Husk at i kan benytte jer af rabatkoden NEW20 og få -20% på alle nye varer! Lige pt. kører webshoppen med op til -50% rabat på mange af deres lækre varer, så hvis ikke der er nogle nyheder i godt kan lide, så er jeg sikker på at der er noget på udsalg i kan lide.

Ihvertfald, så vil jeg lige dele mine favoritter med jer. Synes disse varer er utrolige lækre og perfekt til den danske sommer. Tørklædet er vildt flot, det kunne jeg godt tænkte mig at bruge, som headwrap. Det kunne se mega sejt ud!

Hvor mange af jer kendte til webshoppen inden jeg skrev om den? Personligt har jeg ikke hørt om den før nogle uger siden, hvor jeg så en annonce fra dem på Instagram. De har faktisk eksisterede siden 2014!

Nu vil jeg slutte af med at sige 1000 tak fordi i læser med.

God dag til jer alle

-Hosannah

Likes

Comments