Har du någonsin sagt till dig själv när du ska göra ett stort köp: "Wow ... Jag önskar bara att jag hade kunskap om vad jag köper som dessa människor som försöker sälja mig det här." Efter att ha läst denna rapport får du den kunskapen när det gäller lövträ eller laminatgolv. Jag ska förklara för dig hur man korrekt köper lövträ och / eller laminatgolv. Jag har varit i olika företag i över 30 år, och jag har varit i golvverksamheten i över 15 år. Jag tycker att många människor närmar sig sina inköp av golv felaktigt, och kostar därför mycket pengar. Och ibland kommer kunderna att köpa sämre produkter från sämre köpmän. Denna rapport innehåller 10 ämnen som du behöver läsa och förstå. Efter det kommer du att vara beredd att göra det perfekta hårda ytan golv köp och ha lugnet att du närmade dig ditt köp precis som en expert.

1. Använd internet för forskning. Vare sig lövträ eller laminatgolv, tycker jag om att surfa på internet för stilar som vädjar till mig. Jag använder också gardenweb.com golvforumet eller andra forum för att fråga andra vilka produkter de verkar ha framgång eller svårigheter med. Du kan också gå till my3cents.com för att se om det finns många stora klagomål med de produkter du funderar på. Kolla in recensionerna av boxbutikerna på my3cents.com medan du är på den. Jag rekommenderar inte att köpa golvprodukter via internet. En orsak till detta är att många av tillverkarna inte kommer att garantera produkter från internetköp. Om du också har problem med ditt golv blir det svårt att få någon typ av representation för att lösa problemet. Ett annat stort problem är skador som orsakas av tredjepartsleverantörer. Det finns inget värre än att köpa, bara för att hitta skador och måste åtgärda det via internetbutiken. Slutligen sparar du normalt inte pengar för att köpa via internet. När du fakturerar frakt till kostnaden, kan många gånger ett bättre köp göras från en lokal oberoende återförsäljare som har stor köpkraft. Jag kommer att förklara senare i rapporten de rätta sakerna att nämna när man köper hos en lokal detaljhandel för att få din kostnad nere.

GOLVLÄGGNING i STOCKHOLM

2. Ta prov hemma. Jag rekommenderar starkt att du besöker en bra lokalaffär för att fråga sina åsikter om produkter. De som är av intresse för dig och verkar vara i din budget måste signeras och tas hem för att ses både i naturligt och artificiellt ljus och i omgivningen där produkten kommer att installeras. Oberoende butiker visar produkterna under den verkliga sanna tillverkarens etikett vilket gör det mycket lättare att jämföra butiken. Köpa grupper som Carpet One, Flooring America, Abbey, Floors to Go, och de stora boxbutikerna har de flesta av sina produkter privat märkta vilket gör det nästan omöjligt att jämföra butik. Detta görs av uppenbara skäl.

3. Be om ett bottenpris. Det bästa du kan göra är att nämna att du inte fattar ett beslut den dagen och att du kontrollerar priser. Nämn att du inte är den typ av person att studsa fram och tillbaka och att du skulle vilja ha deras baslinjepris från början. Det värsta du kan göra som konsument är att du bara kommer att köpa från den butiken. Det kostar dig pengar eftersom det försäkrar butiken du inte handlar och golv är ett konkurrenskraftigt företag.

4. Kassa och bära kontra installerat köp. Det här är alltid svårt eftersom en golvprodukt bara är lika bra som installationen. Jag har sett en hel del vilja-vara oberoende installatörer där ute som kan förstöra ett laminat eller lövträ jobb. De flesta mattan installatörer är inte snickare, men många låtsas vara. Det är sällsynt att hitta ett installationsprogram som kan göra allt. Jag har faktiskt ännu inte hittat en. Många är toppklass på vissa typer av golv, men inte andra. Så när du hyr en vän till en vän eller någon som arbetar under sin egen singel, är du garanterad vilken typ av installation du förväntar dig? När du använder en moonlighting installatör bör du inte betala mer än 50-60% av den rådande hastigheten för den oberoende detaljhandlarens installationsfrekvens. Jag har sett moonlighting installatörer betala halv så mycket för en installation än kunden kunde ha fått från en golv butik. När du har golvbutiken installerar produkten kommer det inte att finnas någon fingerpekning om det någonsin skulle vara något problem. Det finns så många olika komplikationer som kan hända efter en installation, och om du har att göra med en bergfast oberoende detaljhandel har du skydd. Enligt min mening måste det vara betydande besparingar för dig när du betalar och bär en produkt. Om du har möjlighet att installera på egen hand, så är det normalt en betydande besparing realiserad och jag säger gå för det. Om inte, låt experterna göra det.

5. Hur man bestämmer om butiken känner till sina saker. Hur vet du om en butik vet vad den gör? Det finns några saker du behöver leta efter. Först av allt, om du tittar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments