View tracker
View tracker

En enkel sallad på toscansk salladsmix, cocktailtomater, paprika, soltorkade tomater och fetaost. Snabbt men gott!

Likes

Comments

View tracker

Jag bakar sällan. Mest för att det är alldeles för svårt att hålla sig borta från godsakerna då! Men ibland är det värt det. I fredags bakade jag kanelbullar. Nybakade kanelbullar är svårslaget.

Idag när jag är hemma megaförkyld så unnar jag mig några extra. När det gäller sötsaker så äter jag det aldrig bara för att, aldrig någon halvbra variant. Nej, ska det vara så ska det vara bra!

Likes

Comments

Så typiskt! Precis när jag ska gå in i en intensiv träningsperiod inför kommande tävling så blir jag förkyld. Var så taggad på att äntligen köra för fullt igen efter alla skador. Igår eftermiddag började jag dock känna de första oroväckande tecknen och framåt kvällen var det inga tvivel längre. Undervisade en timme på dansskolan men fick skippa min egen träning.

Jag har pushat mig själv för mycket en annan gång när jag var förkyld vilket resulterade i 5veckors olidlig hosta så gör inte om det misstaget.

Istället villar jag (såå tråkigt) och får i mig massa nyttigheter. Förkylningsbrus, te med honung och bäst av allt en stor egengjord juice på ingefära, rödbeta, morot, grapefrukt, kiwi och äpple. Snälla förkylning försvinn snabbt!

Likes

Comments

Detta är mitt absoluta favoritmål efter träning. Lindahls vaniljkvarg med varma hallon med lite stevia. Såå gott!

Likes

Comments

Om man bara vill fylla på lite snabbt med energi på stan så är JOE & THE JUICE perfekt. Massor av olika fräscha juicer fyllda med näring.

Likes

Comments

Att äta ute som vegetarian är ofta så mycket svårare än vad man skulle kunna tro. Dessutom får man inte vara kräsen. Det finns ofta bara ett eller max två alternativ. Igår åt vi på Barabicu. Efter väldigt mycket krångel med att försöka få en vegetarisk rätt utan ost (äter ej ost som innehåller löpe) så fick jag tillslut en vegetarisk burgare gjord på pumpa. Blev en god lördagsmiddag tillslut men förstår inte att det ska vara så svårt.

Blev något konstigt med inlägget innan så bilden försvann. Gör ett nytt försök!

Likes

Comments

Började dagen på dansskolan där vi på söndagar har ett fyspass för tävlingsdansarna i de högsta klasserna. Denna gången valde jag dock att avstå just den träningen då den bland annat innehöll sprinter. Mitt ena knä är ostabilt så den här gången ska jag försöka undvika samma misstag jag alltid gör.

Alltså spenderade jag den timmen själv i danssalen istället och tränade på mitt tävlingsprogram. Efter en lång uppvärmning blev mitt knä tillräckligt samarbetsvilligt för att jag skulle kunna köra min dans fullt ut.

Skönt att få ett riktigt pass trots knästrulet!

Likes

Comments

Många nya konstiga kvargsmaker men denna gillade jag! Ganska söt men god.

Likes

Comments