Hej!
Ugh för att jag alltid är borta. Jag har vart riktigt sjuk denna senaste vecka! Men nu är jag tillbaka lite förkyld men jag försöker vara positiv haha. Så hej! Long time no see. Nu kommer inlägg varje dag förhoppningsvis starta igång igen. Pga min kraftiga förkylning har inget inlägg kommit upp de senaste dagarna så jag är tyvärr inte med i "Nouw30daychallenge" något mer. Buhu :/! Men det gör ärligt talat inget!

Likes

Comments

Jag fick några frågor om vilket recept jag använde för att göra min lillasysters tårta! 🙋🏽 Jag har äntligen hittat det recept som jag tycker är otroligt god och som inte sjunker ihop sig, YAY! Den är ifrån Fridas Mat blogg!

Likes

Comments

M Å N D A G
Och jag var hemma idag för att jag är sjuk. Det började i fredags. Då mådde jag verkligen inte bra, det har jag inte heller gjort under hela helgen! Förhoppningsvis mår jag mycket bättre imorgon så kan jag åka till skolan. Jag hatar att ligga efter, vilket jag nog gör i många ämnen i skolan just nu. Ugh! Men jag ska försöka catcha upp till de andra! Förresten så åt jag och min syster en väldigt god frukost imorse, här är bilderna.

Likes

Comments

Gud vilken härlig dag! Inga läxor jag måste plugga på inte heller något prov har jag. Gud vad skönt det känns!
En sak som jag har blivit väldigt beroende av är Avokado macka! Det är så gott, har aldrig direkt gillat det men nu när man kryddar på salt och peppar på mackan så blir den så god!!

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

För någon timme sedan gjorde jag en smoothie - bowl. Jag skulle försöka göra en bananglass men råkade hälla in lite för mycket havredryck så den blev mer flytande! Synd, för jag älskar bananglass. Det är verkligen så gott. Förresten jag har börjat kolla på en serie som heter "Blindspot"! Någon annan som ser på den? Den är väldigt bra och jag är kan inte sluta kolla på den.

Likes

Comments

Här får ni se "Min härliga dag i bilder" hoppas ni tyckte om den eller bilderna typ(?) kommentera då gärna!

Likes

Comments

Dessa är några bilder från midsommar 2016! En otroligt mysig, härlig och rolig dag! Egentligen har jag aldrig vart så "inne" i midsommar men detta förra året var det otroligt kul! Kan inte vänta tills att få fira den i år igen! : )

Likes

Comments

Smoothien innan jag dekorerade den!!

Dagens frukost! Ärligt talat blev jag otroligt nöjd med den! Jag har alltid försökt göra en smoothie - bowl fast lite mer som en sorbet, eller lite fastare! Så Yay! Det är dock jobbigt att behöva diska matberedaren varenda gång jag gör en smoothie haha. Idag ska jag inte göra något Speciellt, har ingen lust för att åka till stan eller shoppa, surprising! Kände jag! Jag kanske internet shoppar ist! Den senaste tiden har jag verkligen letat efter ett par svarta "kostymbyxor" så någon fin sådan måste jag köpa!

Likes

Comments

Frukosten imorse, Gröt! Tog fem snabba bilder på den och de blev ganska bra?! Fick ett tips om att hälla in 1 tesked vaniljsocker i gröten, så jag gjorde det men märkte inget nytt?!! Smakade exakt samma haha. Jag måste ha gjort något fel!

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

MIN INSTAGRAM : FARAHNAZAKBARI