Header
View tracker

VINTER

Igår var min storasysters 17:onde födelsedag! Här är några bilder på tårtan, som jag och mamma gjorde! Jag tyckte att den blev bra, lite kladdig men den blev väll ändå bra? Hehe.
Tack för du läst detta inlägg! Vi hörs, Kramar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

INGEN SPECIELL KATEGORI

Vad jag saknar Italien, varmt väder och det bästa...inte pizza men de billiga och otroligt goda glassarna!! Jag valde alltid Nutellasmak och Hazelnut! Det jag mest saknar är de coola arkitekturerna, kan man säga så? Haha. Tack för att du läst, kramar!

Likes

Comments

View tracker

SMINK

Åh vad jag älskar detta puder, att den "bara" kostade 112kr är helt förvånande, för den är ju bara så bra! Eftersom att jag oftast blir "oljig" när jag haft mitt smink ett tag, så var detta pudret ett "måste köpa" enligt mig. Jag brukar "baka ansiktet" ( Yep, jag menade baka ansiktet ) med detta puder! Verkligen superbra och det håller ca 8 - 10 timmar på mig. Concealern under ögonen håller så mycket längre, den fungerar så bra. Kramis!!

Likes

Comments

VINTER

Gick igenom Pinterest och sökte på choklad haha, det kom fram så fina bilder att jag direkt ville baka något. Tyvärr så hade vi inte någon kakao hemma! Jag får baka något imorgon istället! Hoppas du fick inspiration från dessa fantastiskt fina bilder från Pinterest!

Likes

Comments

HEEJ HÖRNI!
Jag är så exalterad eftersom att detta är mitt första samarbete! Samarbetet är med ISECRETS.se och kolla hur fina saker jag fått hem! Jag är helt beroende av alla dessa produkter! Jag ska helt klart ge bort dessa som julklapp till mamma och pappa, undra hur glad de kommer bli! Mobilskalet behåller jag dock själv, hihi! Det är ju bara för fint, älskar marmorskal! Beställde också hem en powerbank som julklapp till pappa för att han har tappat bort sin förra. Han laddar om telefonen flera gånger om dagen, så denna kommer han bli riktigt glad över!

Koden Farahnazakbari20 ger 20% rabatt på hela isecrets.se!! Så bra! Koden gäller fram till den 31 december, så passa på att köpa julklappar! Kramis

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

MIN INSTAGRAM : FARAHNAZAKBARI