Just nu saknar jag sportlovet då jag gjorde denna! Grön smoothie i en kokosnöt!! Ska helt klart göras om någon gång! Men tyvärr så var kokosnöten så svår att öppna, tig mig nästan 1 timme!! Men så cool idé till den som kom på detta!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dunjacka - Peak Performance
Polotröja - Zara
Jeans - Lager157
Skor - H&M

Likes

Comments

Känns så bra att jag verkligen tagit tag i bloggandet och lägger ner mer tid på det. Älskar att läsa mina gamla inlägg och se hur mycket jag utvecklats/ändrats! Iallafall tillbaka till ämnet! Vi åt middag för ett tag sedan, afghansk mat och lite annat! Verkligen så gott, nästan som den "perfekta middagen". Ganska så "härligt" haha när jag pluggat ganska mycket denna helg. Eller nja, lite nytt har jag iallafall lärt mig men känner mig inte redo för provet så ska verkligen plugga intensivt dessa sista timmar innan jag ska sova. Ses imorgon!

Likes

Comments

Dagens frukost, kan ni gissa? Såklart en lila smoothie, den enda jag kan göra! haha. Mitt beroende av smoothies kommer nog aldrig ta slut! Idag ska jag försöka plugga ganska mycket på NO då vi har det provet på tisdag, vi jobbar om ljus och det tycker jag är så svårt! Senare idag kanske jag ska följa med mamma på stan och leta efter nya glasögon till mig då min syn försämrats, ughh!! Och det värsta är att jag inte passar i glasögon, ännu värre. Så jag ska försöka hitta några bågar som verkligen passar mig!

Likes

Comments

Så mycket som jag vill att Alice ska söka om modelljobb så vill hon verkligen INTE! Då hon verkligen hatar att stå framför kameran. Åh hoppas det ändras! 

Likes

Comments

Hej!

Sorgligt nog råkade jag göra pannkakor istället för våfflor! Precis när jag och min lillasyster gjorde klart pannkakorna fick vi veta att det är våffeldagen idag!!? Så jag önskade ju att vi gjorde våfflor istället för pannkakor men what to do? Pannkakorna blev iallafall så goda och speciellt fluffiga vilket jag ÄLSKAR! Yummy! Dagens planer är att plugga på NO provet! Inte så kul, speciellt inte när jag är förkyld! Ugh, jag som var förkyld för bara någon månad sedan! Meen, jag ska försöka tänka positivt! NO är ju ganska kul!? Ha en superbra våffeldagens dag? Kan man säga så? lol

Ni får iallafall en bild på våfflorna vi gjorde för några dagar sedan för madre y padre!

Likes

Comments

Lite olika outfits jag gillar! Ganska basic, men min stil! Fler kommer, alltså närbilder osv!

Likes

Comments

Gårdagens outfit som jag glömde lägga ut!
Mina nya fina High - Waisted Jeans från Lager157.
Polotröja - Zara
Skor - Din Sko

Likes

Comments

Förstår inte att jag hann med att göra denna frukost imorse?! Brukar aldrig hinna höra en sådan här "lyxig" frukost på morgonen om jag inte vaknar tidigare!

Likes

Comments

Kolla vad fin frukost jag och mina syskon gjorde till mamma och pappa imorse! Idag är det deras födelsedag och afghansk nyår, Eid! Det firades med våfflor, frukter, smoothie bowls med mera!

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

MIN INSTAGRAM : FARAHNAZAKBARI