Header

VARDAG

Hur har er morgon varit?
Min har varit riktigt bra!

Till frukost åt jag fil med flingor och juice i sängen för ingen i familjen var vaken, så jag satt i sängen och åt min frukost medan jag kollade på lite film och vet ni vad? Det snöade ute!! YAY!

Okej, igår blev inte en shoppingdag!
Det får bli idag istället!

Då ska vi i familjen ut och ta höstbilder! Så kul!!
Det är superkul att mamma och pappa (speciellt pappa) har börjat gilla fotografering!
Pappa har aldrig fattat varför man ska ta bild på sin mat. Men sen vi var i Italien och tog MASSOR av bilder har han faktiskt också börjat gilla fotografering! Haha
Hur kul?!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Detta var dagens frukost, en sorbet!
YUMMY! På något sätt känner jag att denna dagen startade på ett riktigt bra sätt!

Hur kan folk få till så otroligt fina färger på sina smoothiesbowls / acaibowls. Jag får alltid bara till lila smoothies, alltså olika nyanser av lila!
Jag vågar inte heller prova något nytt för jag är så rädd att det inte ska bli så gott så att jag sedan inte äter upp den!

Men någon gång måste jag prova våga följa ett annat recept på hur man till exempel gör orange smoothiebowls, för de är otroligt fina!!

Dagens planer är att kanske åka till stan. Det blir bara aldrig av!
Jag har inte shoppat på ett riktigt långt tag. Och jag vill så gärna skaffa lite nya kläder. Men på ett sätt vill jag bara sitta hemma framför ipaden och chilla och kolla på film!
Hmm vad ska jag göra?

Likes

Comments

VARDAG

Jag vill verkligen fortsätta uppdatera bloggen varje dag som i sommarlovet.

Varför gör jag inte det?
Just nu är skolan riktig tuff. 8:an!
Man får lära sig MASSOR med nya saker. Inte bara några, utan MASSOR!

Idag hade jag prov. Det gick sådär. Inte superbra , inte superdåligt!

Vi fick till och med gå igenom svaren tillsammans efteråt för min lärare sa att vi inte skulle behöva ha ångest över provet i helgen!
Hur bra är han inte??
SUPERBRA!! Vi gick igenom provet och det visa sig att jag tror att jag fick ett C!
Jag är superstolt över mig själv för att jag inte alls är bra på matte och mitt mål i 8:an är att gå ut skolan med minst C i alla ämnen!!

Likes

Comments

MAT / RECEPT

Jag har saknat smoothie bowls så mycket , så jag bara behövde göra en idag till frukost. Och våra bananer hemma håller på att ruttna så det var ett perfekt tillfälle att göra en "Lila smoothie"
Ärligt talat var det inte meningen att den skulle bli lila - aktig (ish) men jaja jag råkade hälla för mycket yoghurt i den. Haha, den var fortfarande god! Det är väll det som räknas och inte utseendet?? Omg jag måste sluta.. Haha

Nästa vecka har vi matte prov och jag förstår inte sådär supermycket av det så det är bara att sätta igång och PLUGGA , PLUGGA , PLUGGA!!!

See ya!!

Likes

Comments

HEEJ!

För ungefär 2 veckor sedan gjorde jag ett NO prov. Det gick inte alls bra. Jag gjorde 2 uppgifter på 40 min , och jag hade 30 min kvar att göra 22 uppgifter (inklusive 2 "A" uppgifter) och de måste man ju skriva så mycket man kan på!

Jag har sedan dess haft världens ångest , vart så nervös och så ledsen och orolig över vad jag fått på provet!

Idag fick vi veta det. Och ärligt talat ville jag inte ens se provet eller veta vad jag fick. Jag nöjer mig inte med ett "E" men idag så bara önskade jag att jag skulle få ett "E" för provet var så dåligt.

Jag vände sakta på papperet och bad att jag bara skulle bli godkänd. Jag började på riktigt nästan att gråta. Haha. Men jag vände på papperet och såg betyget "B"
Jag kan inte ens beskriva hur glad jag blev. Hela min dag blev sååå mycket bättre. Ingen mer ångest agh äntligen!! Jag fattar fortfarande inte att jag fick det!

Jag hoppas ni alla fick en lika bra dag som jag!

See ya!

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw

MIN INSTAGRAM : FARAHNAZAKBARI