INGEN KATEGORI

Dagens outfit! Älskar mina nya jeans! Gillar inte att ha på mig jeans, tycker de är så obekväma. Men dessa känns exakt som att man har på sig mjukisbyxor! Förrgår åkte jag och mamma till stan! Vi hade en "Mamma och dotter dag" ish. Vi fikade och shoppade! Jag gillar verkligen att spendera tid med henne!

Likes

Comments

INGEN KATEGORI

Kolla vilken fin tårta jag och mamma bakade till min storasyster när hon fyllde 17! Lite kladdig tycker jag men "träning ger färdighet" typ haha. Jag gillar verkligen att baka tårtor, dekorera dem och fylla dem är så kul! Om en månad fyller min lillasyster år, då ska jag göra hennes tårta med. Chokladtårta såklart, haha! Alla vi föredrar chokladtårta mest! Så jag längtar tills jag kan göra den!

Likes

Comments

INGEN KATEGORI

Dessa är några bilder från midsommar 2016! En otroligt mysig, härlig och rolig dag! Egentligen har jag aldrig vart så "inne" i midsommar men detta förra året var det otroligt kul! Kan inte vänta tills att få fira den i år igen! : )

Likes

Comments

INGEN KATEGORI

För någon timme sedan gjorde jag en smoothie - bowl. Jag skulle försöka göra en bananglass men råkade hälla in lite för mycket havredryck så den blev mer flytande! Synd, för jag älskar bananglass. Det är verkligen så gott. Förresten jag har börjat kolla på en serie som heter "Blindspot"! Någon annan som ser på den? Den är väldigt bra och jag är kan inte sluta kolla på den.

Likes

Comments

INGEN KATEGORI

För någon dag sedan bestämde jag mig för att gå ut och fota! På vägen mötte jag på en kvinna med en stor hund. Hunden var så söt att jag frågade henne om jag fick fota den! Hehe. Men precis då hoppade hunden på mig några gånger tills kvinnan drog bort honom. Alltså wow vad jag blev rädd. Jag har långe haft en hundrädsla och den kommer nog aldrig gå bort haha! En sak jag undrar över är om hundar med inte så mycket hår fryser när det är -25 grader som det var denna dag? I wanna know!

Likes

Comments

INGEN KATEGORI

Åh vad jag gillar att baka, eller mest lussebullar för de ÄLSKAR jag så mycket! Haha. Detta är några bilder från när vi bakade för några veckor sedan! Det var så kul! Lussebullarna är nu tyvärr slut, vi måste baka om de för jag är så sugen!! Ciao!

Likes

Comments

INGEN KATEGORI

Alltså WOW hörni! Igår var det -22 grader här. Det har det inte varit sen förra vintern här i Östersund. Så kallt. Jag var ute i 10 min och de sista minuterna kändes det som att fingrarna, tårna, öronen och hela ansiktet skulle ramla av. Ajj vad ont det gjorde. Till och med efteråt då jag kom hem så brändes det i ansiktet. Som tur ska det bara bli -5 grader i Östersund idag. Pheww! Då är planerna att åka till MAX! Med syskonen! Ciao!!

Likes

Comments

INGEN KATEGORI

Åh hur mysigt är det inte att gå på en promenad, älskar det! Speciellt att andas in rent, friskt, fräsch luft! Och när man har en Superfin solnedgång framför sig! Jag har suttit inne, seriöst hela lovet. Inte rört på mig så mycket alls. Jag gick in på 1177's sida och läste lite om detta. Och läste att bara av att gå på en liten kort promenad så påverkas din kropp mycket, på ett positivt sätt!
Det är så viktigt! Gå in och läs!!!! ( HÄR )

Likes

Comments

INGEN KATEGORI

1. Vad heter du och hur gammal är du?

Farahnaz Akbari, 14 år!

2. Vart bor du?

I den lilla mysiga staden Östersund, älskar det här! Det är nästan som en liten storstad, haha!

3. Vart kommer du ifrån, är du helsvensk?

Nej, jag är inte helsvensk! Jag är från Afghanistan. Jag flyttade till Sverige år 2004 då jag var 2 år med min familj genom FN's hjälp!

4. Nämn tre favoriter i din garderob just nu!

Hmm. Min gråa långa cardigan, älskar! Min vita - ish stickade vintertröja. Och min simpla "Off shoulder tröja"

5. Beroende av något?

Helt klart glass! Så gott, till och med på vintern!! Har börjat älska choklad vegan glass!! Känslan av att inte äta något som innehåller någon slags animalisk produkt är bara så fräscht eller skönt. Är det konstigt? Hehe

6. Drömmar om livet?

Att få ett bra jobb, så att jag har råd att ge mina föräldrar allt det de förtjänar. Älskar de så otroligt mycket och de förtjänar såå mycket som jag någon gång vill ge de!

7. Vad vill du ha just nu?

Kan jag säga fred? Fred i alla länder. Att man ska kunna leva i fred, lugnt och säkert. Detta är något som jag kan prata så länge om. Men det får isåfall bli ett annat inlägg!

8. När går du och lägger dig?

Agh, detta är jag så dålig på. Mitt mål är att jag minst måste sova i 9 timmar men ibland eller ganska ofta så lägger jag mig sent, vid 10 - 11.

9. Vad ser du fram mest emot just nu?

Gymnasiet!! Haha. Det är ca 1.5 år kvar men jag vill så gärna bara börja i gymnasiet nu! Det verkar ju bara så kul. Jag hör allt roligt som min syster gör och jag blir bara så motiverad till att själv göra allt det. Och börja i gymnasiet?!?!! Haha

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

MIN INSTAGRAM : FARAHNAZAKBARI