Heihej!
Här kommer inlägget om "3 saker jag köpte i Barcelona"

Först en gul jumpsuit! Från "Bershka". Vem kom ens på "gult är fult?!" haha. Jag gillar det verkligen, det ser så somrigt ut bara!

Senare den kvällen hittade jag ett par vita sneakers. Har aldrig haft ett par helt vita sneakers förut, Yep, ganska surprising. Jag menar, vita sneakers är ju något man måste ha nästan. Det passar med allt ju! Dessa kostade bara....100kr?! Så bra! Hur mycket jag ens försöker hålla de rena bara går det inte?! What to do??

Nästan halva veckan bar jag runt på min kamera runt halsen. Tillslut fick jag nog Haha. Så jag köpte en liten väska som kameran nu alltid får ligga i.

Vem visste att det jag köpte skulle bilda en outfit?! lol. Ses snart!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I förrigår då jag fyllde år fick jag bland annat denna tröja som jag verkligen älskar, men också en ny kamera, blev så förvånad!! Egentligen skulle jag samla in pengar från ett sommarjobb typ och köpa den meen jag fick den när jag fyllde år!! Blev så otroligt glad!! Är så nöjd med den! Den är så söt och liten!! <33

Här är en testbild jag tagit med den!!

Likes

Comments

Fredag 16 juni 2017, igår! Dagen då jag fyllde 15, äntligen #yay! Dagen startade så bra, jag fick den bästa frukosten jag kunnat önska av världens bästa mamma och syskon!

Pappa pussade och kramade mig innan han tyvärr åkte till jobbet! Sedan fotade vi, såklart! Vilket jag bara älskar! Och jag gjorde mig redo till skolavslutningen!

Vi fick sommarlov ca 10.00! Det firades ju såååååklart med kulglass!! Yuuum!! <33 Som vi åt på torget i stan! Kolla! Vilka bilder jag fick till! De är nog de första där vi inte ser helt konstiga ut, lol! Kolla bara hur fina syskon jag har!! Älskar <333

Och så kom vi hem 17.00! Då jag öppnade mina presenter, kläder och en Canon kamera blev det! Ugh, har otrooooligt dåligt samvete att familjen köpte både massa kläder men också en kamera till mig. Den kan jag faktiskt inte ta emot! Ärligt talat! Åhhhhh!!! Vad jag älskar min familj! Kameran ska jag heeelt klart försöka returnera! Hålla tummarna att det går!! <333 SEE YA

Likes

Comments

Denna senaste vecka har jag varit helt besatt av banan (ish) glass! Från den stund då jag lärde mig att göra det har jag gjort det non stop. Det är såå gott! Älskar det mer än smoothie bowls nu 😬 !! hehe. Tänkte iallafall dela med mig av receptet till er!!

Jag brukar ibland bara göra glassen av banan, the classic recepie! Det blir fortfarande så gott! Man behöver absolut inte bär och massor av annat!!Du behöver:

2-3 bananer, (Frysta och skivade)

3 dadlar

0.5 dl (eller mindre) valfri sortens bär. Det använder jag mest när jag bara vill få en lite annan smak och färg i glassen. På dessa bilder blandade jag in 5 st hallon!

1. Skär bananerna i normal-småa bitar och låt de frysa i frysen under natten.

2. När du ska göra glassen blandar du bara alla dessa ingredienser i en matberedare och börjar mixa. Om bananen inte direkt löser sig kan du hälla in 2-3 matskedar sojadryck/havredryck (någon slags mjölkfri dryck). Stoppa matbredaren ibland om allt blandar sig i en klump eller fastnar på kanterna av matberedaren. Då kan du trycka ner det med en sked. Fortsätt mixa och trycka ned med sked om det behövs!

3. När bananen ser fluffig och mjuk ut är den klar. Tips! Vill du att glassen ska ha en mer glassliknande konsistens lägg in den i frysen för 1 timme eller mer i någon slags matlåda!

Klart! Jag rekommenderar verkligen att prova gör något sånt här recept, sök bara på "Nice cream" så kommer det upp massor av recept!!

Likes

Comments

MIN INSTAGRAM

@FARAHNAZAKBARI