Header

Anna

Uppskattar verkligen småsaker i vardagen som ger en ny energi vilket VERKLIGEN behövs dessa dagar. Till exempel som igår när jag mötte upp Alva och Hugo för en spontanfika på Årummet. Mysigt och gotttt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fanny

Startade dagen med chailatte, physalis, pestopasta med bacon och vitlöksbröd. Sååå gott!
Glor på fångarna på fortet för tillfället och väntar på Viktor som är på väg hem från jobbet. Planen för ikväll är att skriva klart en uppsats och plugga lite jobbgrejer, inget roligare än så. Hoppas ni haft en fin dag!!

Likes

Comments

Anna

Vad är väl bättre att starta en dag med än en mysfrulle? Ska rulla iväg till skolan nu, hoppas på en bra dag för både mig och er <3

Likes

Comments

Fanny

Påbörjat en utredning för mina sömnproblem, jobbat, planerat massor!!!, gått i skolan, träffat Anna & Aya samt ölat med Anton, Dylan, Johannes, Rebecca, Selma och Viktor. Det är vad som hänt sedan sist.
Har överlag haft en rätt najs vecka, men sömnen förstör verkligen så jäkla mycket. Jag är iallafall extremt tacksam för skrapans lärare och deras förståelse och hjälp!!! Så viktigt att lärare gör vad de kan och stöttar sina elever.
Imorse vaknade jag upp hos Viktor, precis som resten av veckan. Vi har ätit pizza till frukost och myst hela morgonen<3 guldvärt. Nu sitter vi bänkade framför Dortmunds match med varsin smoothie. Jag vill verkligen inte åka hem för jag vet vilket stök som väntar i mitt rum!!! Blä. Virre ska iallafall på fys så jag känner att det kanske är lika bra att röra sig hemåt, jag måste ju ändå face the bombnedslag förr eller senare :-( önska mig lycka till ska ge mig själv sushi som belöning

Likes

Comments

Regine

Sitter och stickar med mammsen och kissekatten<333 Känns som jag lever i förr i tiden, gillar det.

Likes

Comments

Regine

Plock med Louis och Adina på en måndag. Välbehövdligt

Idag är det tisdag och jag trodde vi började vid 11 så jag sprang i all hast för att hinna bussen och när jag kommit halvvägs till skolan kommer jag på att vi inte börjar förens klockan 1. Suck.
Idag blir alltså en kort dag med bara två lektioner sen ska jag till stan för att fixa lite shoppning som måste göras. Sen blir det läxor och möte med jobbet ikväll. En helt okej dag ändå. Kramis<3

Likes

Comments

Fanny

GUH skäms lite över min försovning imorse. Öppnade inte ögonen förrän framåt 15? Började 8.30? :-/ Aja. Idag har jag bara legat i sängen och tänkt. Tänkt mer än vad jag gjort senaste månaden känns det som. Tänkt på saker jag vill göra, saker jag vill förbättra, människor jag saknar, människor jag vill lära känna och människor jag vill lämna bakom mig. Har skrivit inköpslistor för 3 kommande månader och listor på saker jag ska göra mig av med. Fick en ny kalender av mamma (i marmor, so cute<3) och den är redan fylld med planer och att-göra-listor. Jag älskar verkligen mitt liv som det ser ut just nu. Detta år har haft en SÅ bra start! Mitt främsta ”nyårslöfte” var att hitta ett nytt jobb, vilket jag kunde bocka av redan 4 dagar in på det nya året. Jag har också lovat att stå upp mer för mig själv och säga emot, och att vara mer ärlig. Med det menar jag inte att jag är oärlig, alls. Det har jag aldrig varit. Men jag kan hålla igen mer än vad som är bra för mitt eget bästa och inte säga till så mycket som jag egentligen vill. Och det har jag ändrat på. Hoppas det fortsätter i samma spår.

Den här helgen har jag även spenderat med några av mina supersaknade äldre vänner, vilket också är ett löfte till mig själv. Att umgås mer i mina gamla umgängen. Mina favoritmänniskor!!! I like. Lördagen bjöd på brunch @ Clarion Hotell Gillet, en long ass nap och en öl på Iberico med Anton, Johannes, Rebecca och Viktor. Nu ska jag återgå till mitt och bästis långa samtal och sedan sträckkollande av serier – är inne på sista säsongen av 2 broke girls!!! So excited.

Likes

Comments

Regine

Är glad idag, för vi bestämde att jag min mamma och min bror ska åka till Kuba!!
Vi ska försöka att åka den 17e februari och med försöka menar jag att vi åker standby, så vi kanske inte kommer med planet om det är för fullt. Men som det ser ut nu så ser det ut att funka. Jag behöver verkligen åka iväg nu känner jag, få lite D vitamin å bara ta det LUGNT. Nu går allt i 110 här hemma, skola plugga jobba repeat. Är såsåså taggad på detta, har inte varit där förut heller så nytt äventyr väntas.

Likes

Comments

Alva

Här ligger jag, fortfarande alldeles för sjuk och tycker synd om mig själv. Herregud vad vi människor är bra på att tycka synd om oss själva? tragiskt

Jag har mellan hostan, tårar över smärtan i halsen och tröttheten i kroppen som fått mig att sova bort hela helgen drömt väldigt mycket. Gillar att drömma. Sammanställde ett litet kollage av mina drömmar som pulserat det senaste dagarna.

Likes

Comments