Halloj!
Tänkte göra en sommarlista om det som är kvar av sommaren. Tänk att halva lovet redan har gått förbi, hinner knappt med! Minns knappt vad man har gjort hela tiden men då är det bra att titta tillbaks i bloggen plus att jag har mycket att göra framför mig.

Vad vill du hinna med att göra i sommar?
Jag vill hinna med att blogga så mycket som möjligt då det har blivit ett stort intresse under sommaren, att njuta av tiden som är kvar, hålla kvar brännan från Spanien, äta gott och att göra allt som vi brukar i sommarbyn Åsa!

Vad tittar du på?
Själv tittar jag inte så mycket på tv utan det är mest på youtube då jag gärna ser en massa vloggar eller om man tar fram någon rolig film, ifall vädret inte är top notch ute.

Vad läser du?
Då jag har tid över brukar jag läsa om Isabella Löwengrips böcker som inspirerar en till max. Riktigt bra böcker att bara hoppa in i varsom om man tappat bort sig!

Mina 3 bästa sommartips
Ta vara på den lilla värmen och solen det blir för det börjar redan gå mot de mörkare årstiderna, umgås med kompisar och hitta på roliga sommaraktiviteter ni annars inte hade gjort och ät så mycket glass ni orkar ingen gräns när det är sommar!

Vad brukar du ha på dig på sommaren?
Om det är varmt ute blir det för det mesta klänningar, kjolar, shorts och playsuits. Man får passa på att använda den delen av garderoben som mest hänge under hösten och vintern!

Vad kommer du dricka?
Mycket smoothies och alkoholfria-drinkar som är roliga att göra.

Vad kommer du fota i sommar?
Många havsbilder, fina naturbilder, god mat som man äter både hemma och ute, ögonblicksbilder med vänner och familj och från alla aktiviteter som återstår av sommaren.

Vad är det bästa med sommaren?
Att ha fullproppat med aktiviter, sola och bada, att kunna gå i klänningar utan att frysa, alla sommarkvällar, att umgås med familj och vänner, den goda sommarmaten och att det blir mer spontant och inte den vanliga vardagen.


4 saker som är ett måste med sommaren
Kameran, solglasögon, bikini och hörlurar


3 bra sommarminnen
Alla släktträffar vi har haft i Åsa och att bara vara i den byn ger mig många minnen.
Sommarlägerna med scouterna då jag fått många nya vänner.
De 2 resorna jag varit på i Lappland med pappa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 424 Readers

Likes

Comments