Halloj!
Idag blev det La Canada gör andra gången! Kan aldrig bli för många asså, det finns så många affärer som det inte finns hemma vilket gör allting bättre! Kommer visa vad jag shoppade senare i ett annat inlägg så blir det att äta grillat nu hemma så vi höres!

Fett coolt provrum va?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 98 Readers

Likes

Comments

  • 88 Readers

Likes

Comments

Halloj!
Idag blir det marknad nu på
morgonen och därefter Corte Ingles som motsvarar Sveriges NK. Kommer bli mysigt att gå på marknaden och ska även passa på att köpa lite frukt! På köpcentret ska jag leta efter en keps tror jag. Men nu ska vi dra så vi höres!

  • 77 Readers

Likes

Comments

Halloj!
Idag är det en sån dag när vi bara ska chilla och ta det lugnt. Riktigt skönt att bara ligga vid poolen och få lite färg! Men man får smörja sig nu i början så att man inte bränner sig för då är man körd.. Vi har iallafall legat vid poolen i cirka 2 timmar ätit avokadomackor och nu ska vi snart handla glass som vi kan ha i frysen! Jag förstår inte folk som inte blir sugna på saker när de åker utomlands, själv vill jag bara äta nått gott hela tiden men jag ska försöka att hålla mig till frukt mestadels. Här kommer någon bild från poolen som ligger tre hus ifrån vårt! Men vi hörs senare!

  • 87 Readers

Likes

Comments

Halloj!
Idag är har jag och Tuva varit på La Canada som är ett stort shoppingcenter med Hollister inkluderat! Vi strosade runt och kollade i affärer, men det som är roligt är att det finns helt olika affärer som inte finns i Sverige. Vilket gör att man inte har samma kläder som de där hemma! Vi åt även pizza och lite glass sen så det är ju inte den nyttigaste maten men det är ju lov så. Just nu sitter vi vid poolen och ska ta ett dopp och innan dess åt vi lite omelett och fotade! Älskar den nya vardagen som bryter av livet där hemma. Men här kommer lite outfit-bilder på det jag köpte så hörs vi sen!

  • 88 Readers

Likes

Comments

  • 87 Readers

Likes

Comments

Halloj!
När jag skriver detta inlägget sitter jag på planet till Spanien! Jag kommer dock inte publicera inlägget förren ikväll pga dåligt wi-fi på planet.. Redan kl halv 3 inatt blev vi hämtade av Tuva, Mia och Calle som skulle skjutsa oss till Malmö. Därefter tog vi tåget till Kastrup. Fram tills dess så gick det smidigt men det var rätt mycket folk, mer än vad jag trodde. Det första flyget tog oss sedan till Londons flygplats som var väldigt stor och konstigt upplagd vilket gjorde det nästintill omöjligt att hitta till det andra flyget.. Det var också på gränsen att vi missade boarding-tiden eftersom vi knappt hittade och Mia som hade svårt att gå med hennes tå som blivit mosad av en häst. Men vi hann och nu sitter vi på planet! Resan kommer ta cirka 3,5h och under den tiden kommer jag äta mina frökex, lyssna på musik, blogga och sova för att ta igen sömnen. Vi fick som tur va bra platser, längst fram så det är jätte mycket plats för benen som man nu kan sträcka ut! När vi landat kommer vi ta buss och taxi till byn La Heridia där min moster har hennes hus. Det kommer bli så skönt att komma fram och bara slappna av! Men ni får ha det så bra så hörs vi!

  • 77 Readers

Likes

Comments

Halloj!
Det blev ett sent blogginlägg idag men det är bara för att jag sov över hos min kille och stannade där till 17. Vi gick upp rätt sent men det blev även att vi åkte med epan och meckade ett tag. Nu håller jag iallafall på att packa det sista samtidigt som jag kollar på matchen mellan Tyskland och Slovakien. Riktigt kul att se på faktist, men ennu roligare att vi flyger till Spanien inatt! Kan inte fatta att det redan är dax och att jag kommer ligga vid poolen i Marbella imorgon! Det kommer bli otroligt skönt med värme och att bara få komma hemifrån. Vi kommer att vara där i cirka 10 dagar som kommer fyllas med bad, shopping, marknader, köpcenter och andra aktiviteter! Halv 3 inatt kommer Tuvas bror och hämtar oss för att skjutsa oss till Malmö där vi tar oss vidare till Kastrup. Det kommer även bli en kort mellanlandning i London så det blir en lång resa. Slår vad om att jag kommer vara dödstrött imorgon eftersom jag knappt får nån sömn inatt. Men nu ska jag fortsätta att förbereda så hör jag av mig senare! Det kommer bli många inlägg från Spanien kan jag lova!

  • 82 Readers

Likes

Comments